Oplev vinterøen Bornholm
Samme ø, nye eventyr

Dagene bliver korte, vejret råt, træerne bare, men overalt på øen finder du hyggelige arrangementer og enestående natur.

Læs mere

Bornholm er noget helt særligt om vinteren

Vinterøen Bornholm byder på rå natur, hygge, afslapning samt en lang række vinteråbne seværdigheder, attraktioner og oplevelser.

Når du besøger Bornholm om vinteren, kommer du endnu tættere på klippeøens DNA. Naturen møder dig med sin skønhed og styrke, hvor vinden farver kinderne røde ved de brede sandstrande og rå klipper. Køkkenet er rustikt med gode, lokale råvarer, der har taget smag af øens muld og friske havluft. Befolkningen er varm og imødekommende. Det er nu du kan mærke øens puls og lade roen sænke sig i dig.

Inspiration til oplevelser for par denne vinter
Inspiration til en børnevenlig vinterø
Det sker på Bornholm i januar
Kom bag kulisserne på Bornholm om vinteren
App'en Bornholm viser kun hvad der har åbent denne vinter
Tag på en forlænget weekend for to denne vinter

Find dit eventyr på vinterøen Bornholm

Uanset om I er to, en flok gode venner, eller hele familien, så byder Vinterøen Bornholm på nye spændende oplevelser. Her på siden kan du finde inspiration til dit eventyr.

Bornholm har åbent om vinteren

I vinterperioden er der færre besøgende på øen end om sommeren. Dermed sænker roen sig over både by og land, hvor bornholmerne slapper af på de lokale caféer, mødes til aktiviteter eller bevæger sig ud i naturen. Det er her fællesskabet og interesser dyrkes.

Som gæst har du rig mulighed for at blive inviteret indenfor i bornholmernes vinterhi og mærke en anderledes vinterdestination, hvor der er tid til en kop kaffe og en sludder. Her har øens mange ildsjæle fået tid til at invitere indenfor og fortælle om den magi og sjæl, som de indarbejder i deres kunsthåndværk, råvarer eller oplevelser.

Få overblikket med app’en Bornholm

Vi har gjort det let for dig at finde gode oplevelser og vinteråbne steder på Bornholm. I vores app ‘Bornholm’ vises kun steder, som har åbent i vintersæsonen. Du kan downloade app’en gratis til iOS (iPhone) eller Android – Læs mere her

Se hvilke seværdigheder du kan opleve denne vinter
Find et hyggeligt spisested denne vinter
Vinteren er sæson for kystfiskeri - Læs vores guides
Dyk ned i den bornholmske verden af Nordic Noir

Sådan rejser du til Bornholm

Det tager kun halvanden time med Bornholmslinjens hurtigfærge fra Ystad i Sverige. Med bus, tog eller bil fra København kan du være i Rønne på blot tre timer. Du kan også flyve med DAT fra Københavns Lufthavn direkte til Rønne på kun 35 minutter. DAT flyver også fra Midtjylland, Aalborg eller Billund til Rønne på ca. 1 time. Læs mere om transport til Bornholm her

Turistinformationer

Når du har brug for hjælp: Kontakt Bornholms Turistinformation

Læs mere

Bornholm - Hele året

Bestil gratis-brochuren “Bornholm – Hele året 2021”

 

Bestil her

COVID-19

Information for rejsende til og fra Bornholm

 

Læs mere

Få endnu flere tips og nyheder om Bornholm

Kan du slet ikke få nok af Bornholm? Så → følg os på Facebook og Instagram - eller → tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på alt du skal vide om din næste Bornholm ferie. Hvis du gerne vil have et stykke Bornholm med hjem, så → kan du også købe bornholmske produkter online.
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00