Hotel Klostergaarden

Bo på Hotel Klostergården i ferien.

I hjertet af Allinge
Velkommen på Klostergården. Siden 1901 har det budt gæster velkommen fra nær og fjern. Hotellet er indrettet i en hyggelig gammel firlænget bygård kun 50 meter fra kysten og ca. 100 meter fra stranden. Det ligger i et roligt kvarter i den gamle bydel få minutters gang fra Allinge centrum. Hotellet er blevet løbende renoveret gennem årene. Den gamle stil og hygge er så vidt muligt bibeholdt. Hotellets gamle historie er således stadig synlig i de fleste af bygningerne, hvor bindingsværket er bevaret.

Hyggelige værelser
I såvel de gamle sidebygninger som i hovedbygningen er der hyggelige værelser med eget bad og toilet. Det er muligt at leje eneværelser, dobbeltværelser eller familieværelser. De to store opholdsstuer med sofaer og små hyggekroge er åbne mellem kl. 08 – 23.00 Der er mulighed for at se TV, tage sig et spil skak eller fordybe sig i en spændende bog.

Lækker morgenmadsbuffet
Hotel Klostergaarden byder på en lækker morgenmadsbuffet i verandastuen ud til den klippeformede have. Morgenmaden er gratis. I midten af bygningerne findes en idyllisk gårdhave, hvor man kan sidde og nyde solen, freden og suset fra Østersøen.  Vi håber at se Jer på Hotel Klostergården. Skulle I have nogle spørgsmål, er I velkomne til at kontakte os.

Besøg vores hjemmeside

Social:

Brugernes anmeldelser:

Information

Åbningstider denne uge:

Kontakt

Tlf. +45 5648 0167

E-mail info@hotelklostergaarden.dk

Web hotelklostergaarden.dk

Adresse

Østergade 7

3770 Allinge

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00