Artikel

Rejs billigere over Øresundsbron til Bornholm

Med ØresundGO kører du altid over Øresundsbron til laveste pris, lige nu 175 kr.

Rejs til Bornholm over Øresundsbron

Det er nemt og hurtigt at komme på ferie Bornholm. Sejlturen tager kun lidt over en time og dermed er den samlede rejsetid blot 3 timer fra København via Øresundsbron.

Så hurtigt kan du komme til Bornholm, som byder på et hav af spændende oplevelser, lækker med og unik natur hele året.

Rabat på Øresundsbron

Det er hverken dyrt eller besværligt at komme til Bornholm over Øresundsbron.

Når du skal over Øresundsbron, kan du med fordel benytte dig af ØresundGO. Med ØresundGo kommer du altid over Øresundsbron til den laveste pris.

Du kan også drage fordel af mange andre medlemsfordele og rabatter. Du bliver automatisk medlem i CLUB Øresund og får rabatter og tips til oplevelser.

Spar penge med ØresundGO

ØresundGO er en løbende rabataftale, som koster 359 DKK pr. år fra 1/1 2024. Derudover betaler du en broafgift for hver enkeltrejse på 175 DKK. Der er dermed penge at spare allerede på din første returrejse, da du med en ØresundGo inkl. årsaftalen kun betaler kr. 709,- for at komme tur/retur over broen. Normalpris for en tur/retur er kr. 910,-. Du sparer altså ca. kr. 200 på din returrejse allerede første gang.

Ferie på Bornholm er vanedannende, så der er god grund til at overveje sådan en årsaftale, for du får helt sikkert lyst til at komme igen og igen.

Oplad din elbil

Nu kan du nemt oplade din elbil i forbindelse med din tur over. I samarbejde med EON tilbydes der hurtigopladning med EONs app eller kort.

I retning mod Sverige finder du ladestanderen i Skånegården ca. 1,5 km fra betalingsanlægget. I retning mod Danmark finder du ladestanderen lige efter betalingsanlæget. Her er det nemmest, hvis du benytter nogle af kørebanerne i højre side.

 

Rejs med autocamper, campingvogn eller motorcykel

Det er intet problem at have campingvognen, autocamperen eller motorcyklen med til Bornholm. Dog skal særlig vindfølsomme køretøjer være ekstra obs på vejrforholdene, når de skal passere broen.

Hold dig opdateret med trafikinformation

Inden din rejse skal du huske at holde dig opdateret omkring evt. særlige trafikforhold på broen fx vejarbejde eller dårlige vejrforhold, som du skal være opmærksom på, når du kører over broen.

Se aktuel trafikinformation på Øresundsbrons hjemmeside www.oresundsbron.com

 

Tema
Sejl med Bornholmslinjen fra 99,- hver vej
Tema
Find gode overnatningssteder
Tema
Find inspiration til rejsen
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00