Turisme = 2.970 jobs & 2,677 mia. DKK

Turisme er Bornholms største erhverv, turisme skaber mere end 2.970 fuldtidsstillinger og målt i omsætning er turismen 2,677 mia. kroner værd. Hos Destination Bornholm arbejder vi for at markedsføre og udvikle Bornholm som rejsedestination.

Velkommen til
Destination Bornholm

Det bornholmske turisterhvervs udviklings- og markedsføringsorganisation.

Destination Bornholm arbejder for Bornholms turisme, der skaber job og omsætning for øen. Vi er repræsenteret i diverse nationale og lokale råd og fora, og er med til at sikre, at Bornholm og turismen bliver sat på den politiske dagsorden.

Vi er et non-profit foretagende, som ikke skal tjene penge til ejerne. Alle midler som investeres gennem selskabet, går til markedsføring af Bornholm og udvikling af turismeproduktet. Som servicevirksomhed stiller Destination Bornholm sine kompetencer til rådighed for alle dem, der er med i samarbejdet om turismeproduktet.

Siden 1992 har vi arbejdet for at gøre Bornholm til en stadig bedre oplevelse for gæster på øen og samtidig mere synlig som turistmål.

Fællesskabet

Bornholm har brug for, at vi alle står sammen om at markedsføre og udvikle øen, hvis vi fortsat ønsker en ø i vækst. Over 550 bornholmske virksomheder støtter allerede Destination Bornholm med et  økonomisk bidrag – så vi kan gøre endnu mere for øen. Et medlemskab af Destination Bornholm fastsættes i forhold til virksomhedens størrelse og relation til turismen.

 

Foredrag: Er du digital stærk?

Gratis foredrag for Destination Bornholms medlemmer torsdag d. 5. marts 2020 kl.16-18. Anders Wiberg give gode råd til digital strategi og Tue Bech gør søgemaskineoptimering forståelig.

Læs mere her

Mediekit til Conde Nast Traveler kåring til næstbedste ferieø i Europa

Det amerikanske rejsemagasins læsere har i 2019 kåret Bornholm som næstbedste ferieø i Europa. Vi har forberedt et mediekit, som du kan bruge.

Læs mere

Få adgang til vores billeddatabase

Som medlem har du fri adgang til vores store database med gode billeder, der er velegnede til markedsføring af Bornholm.

NB! Er du ikke medlem, så kan du finde billeder under siden “Presse”.

Login for medlemmer

Destination Bornholm er medlem af Danske Destinationer, som er brancheorganisation for de stærkeste og mest udviklingsorienterede destinationsselskaber i Danmark.

Læs mere her.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00