Turisme = 2.970 jobs & 2,677 mia. DKK

Turisme er Bornholms næststørste erhverv, turisme skaber mere end 2.970 fuldtidsstillinger og målt i omsætning er turismen 2,677 mia. kroner værd. Hos Destination Bornholm arbejder vi for at markedsføre og udvikle Bornholm som rejsedestination.

OBS: Fristen for at indberette dokumentation for Corona-kompensation nærmer sig

Hvis du har fået kompensation i foråret 2020, så har Erhvervsstyrelsen sendt dig en besked om, at det er tid til at indberette til slutafregningen.

Læs mere her

Skal din annonce i et eksklusivt Bornholm-magasin?

Her er din chance for at få en annonce i magasinet Mad & Mennesker 2021, som udkommer i et oplag på 70.000, hvoraf de 30.000 eksemplarer udkommer i Politiken på Sjælland.

Sidste chance – magasinet går snart i trykken.

Læs mere om mulighederne her

Velkommen til
Destination Bornholm

Det bornholmske turisterhvervs udviklings- og markedsføringsorganisation.

Destination Bornholm arbejder for Bornholms turisme, der skaber job og omsætning for øen. Vi er repræsenteret i diverse nationale og lokale råd og fora, og er med til at sikre, at Bornholm og turismen bliver sat på den politiske dagsorden.

Vi er et non-profit foretagende, som ikke skal tjene penge til ejerne. Alle midler som investeres gennem selskabet, går til markedsføring af Bornholm og udvikling af turismeproduktet. Som servicevirksomhed stiller Destination Bornholm sine kompetencer til rådighed for alle dem, der er med i samarbejdet om turismeproduktet.

Siden 1992 har vi arbejdet for at gøre Bornholm til en stadig bedre oplevelse for gæster på øen og samtidig mere synlig som turistmål.

Fællesskabet

Bornholm har brug for, at vi alle står sammen om at markedsføre og udvikle øen, hvis vi fortsat ønsker en ø i vækst. Over 550 bornholmske virksomheder støtter allerede Destination Bornholm med et  økonomisk bidrag – så vi kan gøre endnu mere for øen. Et medlemskab af Destination Bornholm fastsættes i forhold til virksomhedens størrelse og relation til turismen.

Dette skal du vide om medlemsbidrag 2021

Covid-19 situationen i foråret gjorde det meget synligt og mærkbart, at ingen af os ved, hvad morgendagen bringer. Så meget desto vigtigere er det at investere i fremtiden og ruste sig til dårlige tider. På destinationsniveau kan vi investere i fremtiden ved sammen at sikre en stærk branding af vores ø, ligesom vi til stadighed kan og bør udvikle vores tilbud til gæsterne. Det er du med til at sikre gennem dit bidrag til os, og det er vi dybt taknemmelige for.

Fremover vil vi årligt pristalsregulere bidraget, du betaler til os. I år betyder det, at vi regulerer bidraget med 1%.

Turismebarometer

Få et indblik i antallet af turister på Bornholm uge for uge. Turismebarometeret er et redskab til alle turismeaktører på Bornholm, som nu kan planlægge egne tiltag, bemanding etc. med baggrund i faktiske trafiktal.

Se barometer

Information om COVID-19 på Bornholm

Artikel på dansk, engelsk og tysk med gode råd, seneste nyt og vejledning til rejsende til og på Bornholm. Artiklen kan sendes til dine besøgende/kunder der har spørgsmål til coronavirusen på Bornholm.

Læs mere

Få adgang til vores billeddatabase

Som medlem har du fri adgang til vores store database med gode billeder, der er velegnede til markedsføring af Bornholm.

Læs mere om adgang for presse under “Presse”.

Login for medlemmer

Destination Bornholm er medlem af Danske Destinationer, som er brancheorganisation for de stærkeste og mest udviklingsorienterede destinationsselskaber i Danmark.

Læs mere her.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00