Turisme = 3.500 jobs & 3,8 mia. DKK

Turisme er Bornholms næststørste erhverv, turisme skaber mere end 3.500 fuldtidsstillinger, og målt i omsætning er turismen 3,8 mia. kroner værd. Hos Destination Bornholm arbejder vi for at markedsføre og udvikle Bornholm som rejsedestination.

Velkommen til
Destination Bornholm

Det bornholmske turisterhvervs udviklings- og markedsføringsorganisation.

Destination Bornholm arbejder for Bornholms turisme, der skaber job og omsætning for øen. Vi er repræsenteret i diverse nationale og lokale råd og fora, og er med til at sikre, at Bornholm og turismen bliver sat på den politiske dagsorden.

Vi er et non-profit foretagende, som ikke skal tjene penge til ejerne. Alle midler som investeres gennem selskabet, går til markedsføring af Bornholm og udvikling af turismeproduktet. Som servicevirksomhed stiller Destination Bornholm sine kompetencer til rådighed for alle dem, der er med i samarbejdet om turismeproduktet.

Siden 1992 har vi arbejdet for at gøre Bornholm til en stadig bedre oplevelse for gæster på øen og samtidig mere synlig som turistmål.

Fællesskabet

Bornholm har brug for, at vi alle står sammen om at markedsføre og udvikle øen, hvis vi fortsat ønsker en ø i vækst. Godt 600 bornholmske virksomheder støtter allerede Destination Bornholm med et  økonomisk bidrag – så vi kan gøre endnu mere for øen. Et medlemskab af Destination Bornholm fastsættes i forhold til virksomhedens størrelse og relation til turismen.

Bornholms turismestrategi 2024-27

Destination Bornholm har netop præsenteret Bornholms turismestrategi for de kommende 3 år.

Læs turismestrategi her

Projekt: Bornholms Turisme – hele året og på hele øen

Et projekt der arbejder med strategier og handlingsplaner på både overordnet niveau for særlige geografiske områder og individuelt på virksomhedsniveau.

Læs mere her

Turismebarometer

Få et indblik i antallet af turister på Bornholm uge for uge. Turismebarometeret er et redskab til alle turismeaktører på Bornholm, som nu kan planlægge egne tiltag, bemanding etc. med baggrund i faktiske trafiktal.

Se barometer

Får du det hele ud af dit medlemsskab?

Her kan du se en række konkrete fordele for Destination Bornholms medlemmer, som kan bruges til at øget eksponering og markedsføring.

Læs mere

Få adgang til vores billeddatabase

Som medlem har du fri adgang til vores store database med gode billeder, der er velegnede til markedsføring af Bornholm. Det er nemt at gå til, du skal blot, oprette dig som bruger.

Vi har også et flot udvalg af billeder til pressen. Læs mere her eller under “Presse”

Opret dig her

Destination Bornholm er medlem af Danske Destinationer, som en brancheorganisation for destinationsselskaberne i Danmark.

Læs mere her.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00