Turisme =

2000 jobs & 1,83 mia. DKK

Turisme er Bornholms største erhverv, turisme skaber mere end 2000 fuldtidsstillinger og målt i omsætning er turismen 1,83 mia. kroner værd.

 

Det bornholmske turisterhvervs udviklings- og markedsføringsorganisation

Destination Bornholm ApS er det bornholmske turisterhvervs udviklings- og markedsføringsorganisation. Vi er et non-profit foretagende, som ikke skal tjene penge til ejerne. Alle midler som investeres gennem selskabet, går til markedsføring af Bornholm og udvikling af turismeproduktet. Som servicevirksomhed stiller Destination Bornholm sine kompetencer til rådighed for alle dem, der er med i samarbejdet om turismeproduktet. Siden 1992 har vi arbejdet for at gøre Bornholm til en stadig bedre oplevelse for gæster på øen og samtidig mere synlig som turistmål.

Billeddatabase

Som medlem har du fri adgang til vores store database med gode billeder, der er velegnede til markedsføring af Bornholm. Alle billeder kan frit bruges til markedsføring.

NB! Er du ikke medlem, så kan du finde billeder under siden “Presse”.

Login for medlemmer
Destinationen udsender ca. en gang hver måned et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet indeholder informationer om turismeerhvervet på Bornholm, opdateringer om Destination Bornholm og andet relevant. Vil man holde sig opdateret om turisme, lokale, nationale og internationale trends, så er nyhedsbrevet et godt basis.

Subscribe to our mailing list

* indicates required
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00