Lejrskole på Bornholm

Velkommen til Bornholms lejrskoleportal. Her finder du alt til jeres næste lejrskoleophold.

Besøg et unikt stykke af Danmark på jeres lejrskole

Hvorfor skal I på lejrskole på Bornholm? Øen er noget af det mest unikke I kan besøge i hele Danmark. Klimaet er anderledes end i resten af landet og intet andet sted i kongeriget finder I så mangfoldig en natur og geologi. Her er der alt fra fine sandstrande til høje klippekyster – og historisk set er Bornholm også et utroligt spændende sted: Lær mere om hvorfor der ligger en stor borgruin på Nordbornholm.

Plejer kirker ikke at være firkantede? Hvorfor er der så fire runde kirker fordelt over hele øen? I byerne Rønne og Nexø, er der kvarterer med specielle træhuse – lær mere om historien bag, hvorfor de er opført lige her. I kan også være aktive i naturen. På Bornholm kan I prøve en bred vifte af outdoor-aktiviteter – her er alt fra klippeklatring til kajakroning, cykling og vandring.

Hav en rigtig god lejrskole på Bornholm!

En ø fuld af spændende aktiviteter

Bornholm har mange spændende oplevelser og attraktioner, som passer perfekt til lejrskoler. Her har vi samlet et online lejrskolekatalog, som viser de mange aktiviteter, som er skræddersyet til lejrskoler. Du kan finde flere ved at klikke på knappen under billederne.

Bliv inspireret til jeres lejrskoleophold

Bornholm er en ø, som byder på et væld af oplevelser. Her kan klassen både udforske, lære og udfordre sig selv, når I besøger øens attraktioner, natur og guider. Se videoen herunder og få et indblik i nogle af de mange oplevelser, som Bornholm byder på. I kan også finde mere inspiration her eller se en oversigt over aktiviteter lavet specifikt til lejrskoler.

Overnatning til lejrskoler

På Bornholm finder du flere overnatningssteder, som specialiserer sig i tilbud til lejrskoler. Her på siden kan du finde en oversigt over de bedste overnatningssteder. Du kan se flere ved at klikke på knappen under billederne.

Transport til og på Bornholm

Et lejrskoleophold på Bornholm starter altid med en rejse. En rigtig rejse med færgen til Bornholm.

De ældre generationer vil mindes natfærgen fra København, men i dag er der to muligheder: Bornholmslinjen tilbyder nemlig både natfærge fra Køge (5½ time) og hurtigfærgen fra Ystad i Sverige (1½ time).

På Bornholm er der dog flere valg, da I både kan leje cykler, tage offentlig transport eller booke jeres egen bus. På Bornholm er der altid mange muligheder.

Hvad betyder paskontrol for lejrskoler på Bornholm?
DSB Frirejse til Bornholm
Transport til Bornholm
Transport på Bornholm
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00