Artikel

Wonderfestiwall

Oplev et brag af en musikfestival, når Wonderfestiwall byder på et slaraffenland af musik i Slotslyngen på Bornholm fra den 15.-18. august 2024.

Wonderfestiwall på Bornholm

Oplev Wonderfestiwall på Bornholm. På Wonderfestiwall finder du masser af god musik, intimitet, charme og smuk bornholmsk natur. Wonderfestiwallen byder på nogle af tidens største og mest aktuelle kunstnere, der med garanti giver dig et brag af en musik-oplevelse, du aldrig vil glemme.

Wonderfestiwall i smuk bornholmsk kulisse ved Slotslyngen

Wonderfestiwallen er én af Danmarks meste intime festivaler i en helt unik kulisse – igen i år i Slotslyngen på Nordbornholm. Den populære festival på Bornholm byder i år på hele 3 scener og præsenterer bands og DJ’s fra hele Europa. Ud over musikken kan du også opleve et hav af andre aktiviteter og naturligvis Danmarks smukkest beliggende campingplads med udsigt til Hammershus og den smukke Østersø.

De kommer og spiller på Wonderfestiwall

Igen i 2024 vil Wonderfestiwall byde på et stort og flot musikprogram, hvor du bl.a. kan opleve Jada, Benjamin Hav & Familien, Ude af Kontrol, Hugorm og Mads Langer.
Se flere kunstnere på wonderfesiwall.dk.

Tilmeld dig gerne Wonderfestivals nyhedsbrev eller følg med på Facebook, så går du aldrig glip af deres nyheder og offentliggørelser. Billetter til denne unikke festival kan fåes lige her.

Mens du venter, kan du se lidt stemningsfilm fra tidligere festivaller her.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00