Artikel

Wonderfestiwall

Oplev et brag af en musikfestival, når Wonderfestiwall byder på et slaraffenland af musik i Slotslyngen - på Bornholm fra den 19.-22. august 2022.

Wonderfestiwall på Bornholm

Oplev Wonderfestiwall på Bornholm. På Wonderfestiwall finder du masser af god musik, intimitet, charme og smuk bornholmsk natur. Wonderfestiwallen byder på nogle af tidens største og mest aktuelle kunstnere, der med garanti giver dig et brag af en musik-oplevelse, du aldrig vil glemme.

Wonderfestiwall i smuk bornholmsk kulisse ved Slotslyngen

Wonderfestiwallen er én af Danmarks meste intime festivaler i en helt unik kulisse – igen i år i Slotslyngen på Nordbornholm. Den populære festival på Bornholm byder i år på hele 3 scener og præsenterer bands og DJ’s fra hele Europa. Ud over musikken kan du også opleve et hav af andre aktiviteter og naturligvis Danmarks smukkest beliggende campingplads med udsigt til Hammershus og den smukke Østersø.

De kommer og spiller på Wonderfestiwall 2022

Igen i år byder Wonderfestiwall på et stort og flot musikprogram. Du kan bl.a. opleve: D-A-D, Burhan G, Aqua, Blaue Blaue, Hugorm og mange andre. Se hele spilleplanen på her. Billetter til denne unikke festival kan fåes lige her.

Hør Wonder-Playlisten fra 2019 her på Spotify

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00