Artikel

Wonderfestiwall

Oplev et brag af en musikfestival, når Wonderfestiwall byder på et slaraffenland af musik - denne gang ved Opalsøen - på Bornholm fra den 17.-20. august 2017.

Wonderfestiwall på Bornholm

Oplev Wonderfestiwall på Bornholm. På Wonderfestiwall finder du masser af god musik, intimitet, charme og smuk bornholmsk natur. Wonderfestiwalen byder på nogle af tidens største og mest aktuelle kunstnere, der med garanti giver dig et brag af en musik-oplevelse, du aldrig vil glemme.

Wonderfestiwall i smuk bornholmsk kulisse ved Opalsøen

Wonderfestiwallen er én af Danmarks meste intime festivaler i en helt unik kulisse – dette år ved siden af Opalsøen, et gammelt granitbrud. Den populære festival på Bornholm byder på to scener og præsenterer bands og DJ’s fra hele Europa. Ud over musikken kan du også opleve et hav af andre aktiviteter og naturligvis Danmarks smukkest beliggende campingplads med udsigt til Hammershus og den smukke Østersø.

Hovednavne ved Wonderfestiwall

Hvis du besøger Bornholm og årets Wonderfestiwall kan du bl.a. høre The Minds of 99, The Romour said fire, Whomadewho, Carpark North, Suspekt, Karl William, Anya, Phlake. Du kan godt begynde at glæde dig til festivalen Wonderfestiwall på Bornholm i 2017 – det bliver helt sikkert ikke kedeligt!

Wonder-Playlist på Spotify

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00