Artikel

Kokkekonkurrencen – Sol over Gudhjem

Kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem afholdes i år på Melstedgaard d. 26. juni 2021

I år er der dog grundet Covid-19 situationen ikke mulighed for at være publikum til konkurrencen. I stedet kan du se konkurrencen på TV2 Fri.

Et anderledes år

Sol over Gudhjem er landets største kokkekonkurrence, der normalt samler mange tusind tilskuere på havnen i Gudhjem. På ene dag om året forvandles havnen til et madmarked, der tiltrækker folk fra nær og fjern for at overvære topkokke i aktion i kokkekonkurrencen, dessertkonkurrencen (aflyst i 2021) og produktprisen. Konkurrencen er blevet en institution ikke bare på Bornholm, men i hele det gastronomiske Danmark. Og igen i år kan hele landet følge den hæsblæsende firkamp bag komfuret, når arrangementet i samarbejde med TV 2 Bornholm bliver vist på TV 2 Fri den 26. juni 2021.

Efter et år, hvor Covid19 lagde Sol over Gudhjem ufrivilligt på køl, er det heldigvis igen muligt at afvikle konkurrencen. I 2021 flyttes Sol over Gudhjem dog helt ekstraordinært til Melstedgård, hvor konkurrencen afvikles som tv-produktion med et begrænset antal gæster.

Men Sol over Gudhjem bliver trods restriktioner igen i år et gastronomisk stjernemøde, hvor Danmarks bedste kokke skal kæmpe om hæder, ære, 40.000 kr. og en måned i luksuriøst selskab med en EQC 400 MATIC fra Mercedes-Benz og P. Christensen. Og i disse dage er årets deltagerfelt faldet helt på plads.

Den forsvarende vinder fra 2019, svenske Gabriel Hedlund (Gershøj Kro og Strandhotel), skal med potter og pander forsøge at forsvare sin titel mod et stærkt felt af udfordrere. Kokkene Mette Dahlgaard (Nimb Gemyse), Mathias Sejer Sørensen (Hotel Siemens Gaard) og Andreas Tancula Møller (Møntergade) står efter eget udsagn klar til at gøre deres bedste for at fravriste den forsvarende mester titlen, når Sol over Gudhjem afvikles lørdag den 26. juni 2021.

Læs mere om konkurrencen her.

Tema
Bliv inspireret til andre gourmetoplevelser på Bornholm
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00