Oplev den perfekte parferie i efteråret på Bornholm

Start din efterårsferie på Bornholm her og find masser af inspiration og tips til en hyggelig og afslappende parferie uden børn i det dejlige bornholmske efterår. Og med de billigere færgebilletter fra Bornholmslinjen kan du rejse til solskinsøen fra bare kr. 99.-.

Læs mere her

Find din overnatning og inspiration til efterårs-oplevelser her

En efterårsferie for par på Bornholm er nydelse og ren selvforkælelse. Nogen vil sige, at efteråret er den flotteste årstid på Bornholm. Prøv for eksempel en lækker gourmet-middag tilberedt af lokale råvarer på én af øens anmelderroste restauranter (husk evt. bordbestilling i forvejen). Se og smag nogle af de rigtig mange delikatesser, som produceres på Bornholm. Men også naturen på øen byder på mange lækkerier, som bare venter på at blive plukket, samlet og høstet: Bær, svampe, nødder og masser af frugt. Altsammen den perfekte ramme for en romantisk parferie uden børn.

Sans naturen og forkæl dig selv

Tag på en skøn travetur langs østkysten af Bornholm, hvor tankerne kan få frit spil og du virkelig kan blive blæst igennem. Måske er du til et besøg på et af øens spændende museer som for eksempel Bornholms Kunstmuseum, hvor du kan se værker af de kendte Bornholmermalere og nyere malerier? Eller måske er en tur i Bornholms luksuriøse spa- og wellnesscenter med direkte udsigt over Østersøen lige noget for dig? Der er rig mulighed for at finde både afstressende og interessante tilbud på Bornholm i efteråret.

Kort og billig rejsevej til spændende efterårsoplevelser i særklasse på Bornholm

Rejsevejen til kunst-, gourmet- og andre oplevelser er blevet meget billigere. Og når du kommer til solskinsøen, så venter der et hav af oplevelser på dig – også udenfor efterårsferien.

Oplevelser
Disse seværdigheder kan du besøge på Bornholm
Sommerhus eller hotel
Her kan du overnatte på Bornholm
Færge eller tog
Sådan kommer du til Bornholm
Guider
3 grunde til at holde ferie på Bornholm

Her er vores tips til enestående efterårsoplevelser på Bornholm

Nu kan du komme til Bornholm for endnu færre penge - og opleve øens smukke og enestående natur i dit eget tempo.

Shop bornholmsk kunst og kunsthåndværk

Bornholmsk kunst og kunsthåndværk er internationalt anerkendt. Således blev Bornholm udnævnt af World Craft Counsil (WCC) som den første World Craft Region i Europa. Tag på shoppingtur efter noget unikt til hjemmet eller som gave i efterårsferie på Bornholm.
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00