}

Transport til Bornholm - sådan kommer du til øen

Alle veje fører til Bornholm - sådan da. Der er i hvert fald mange måder at komme til Bornholm på - og transporten er faktisk både hurtig og nem.

Læs mere om hvordan du kommer til Bornholm

Bestil selv din transport til Bornholm eller få andre til det

Det er nemt at bestille transport til Bornholm. Find den rejseform, der passer dig bedst her på siden – der mange muligheder at vælge imellem. En lang række firmaer står også klar til at tilbyde dig en såkaldt pakkerejse, hvor der bliver sørget for det hele: Færge-, fly- og brobilletter, ophold, cykler, billeje osv.

Med bus til Bornholm
Med fly til Bornholm
Med færge til Bornholm
Med tog til Bornholm

Kan jeg rejse igennem Sverige til Bornholm? Ja, som rejsende fra Danmark til og fra Bornholm må du køre igennem Sverige uden ophold (togskifte på vej til/fra færgehavnen i Ystad er tilladt). Husk at have en negativ Corona-test klar, når du rejser til Bornholm. → Se mere her.

Det er nemt og hurtigt at komme til Bornholm!

Du kan fx flyve til Bornholm på blot 35 minutter fra København. Fra Midtjylland, Billund, Aalborg, Aarhus og Sønderborg tager det ca. 1 time. Nogle lufthavne har kun en sommerforbindelse til Bornholm, som eksempelvis den fra Stavanger og Stord i Norge (via Billund).

Du kan sejle fra Ystad i Sverige på blot 1 time og 20 minutter (eller tag færgen fra Køge på 5 1/2 time, fra Sassnitz i Tyskland på 3 1/2 time), og du kan komme fra København til Bornholm med bil, bus eller tog på 3 timer.

Book en skøn ferie til Bornholm – en lang eller måske blot en miniferie – og få masser af spændende oplevelser med dig hjem!

Husk billed-ID på turen gennem Sverige og Tyskland

Sverige og Tyskland har indført midlertidig ID-kontrol ved grænsen, så husk at tage gyldig billed-ID med (EU-kørekort, ID-kort eller pas, i Tyskland skal du vise pas frem).
Grænsekontrol - hvad betyder det for dig?
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00