Transport til Bornholm - sådan kommer du til øen

Alle veje fører til Bornholm - sådan da. Der er i hvert fald mange måder at komme til Bornholm på - og transporten er faktisk både hurtig og nem.

Læs mere om hvordan du kommer til Bornholm

Bestil selv din transport til Bornholm eller få andre til det

Det er nemt at bestille transport til Bornholm. Find den rejseform, der passer dig bedst her på siden – der mange muligheder at vælge imellem. En lang række firmaer står også klar til at tilbyde dig en såkaldt pakkerejse, hvor der bliver sørget for det hele: Færge-, fly- og brobilletter, ophold, cykler, billeje osv.Læs den her.

Med færge til Bornholm
Med bus til Bornholm
Med fly til Bornholm
Med tog til Bornholm

Det er nemt og hurtigt at komme til Bornholm!

Du kan fx flyve til Bornholm på blot 35 minutter fra København. Fra Midtjylland, Billund, Aalborg, Aarhus og Sønderborg tager det ca. 1 time. Nogle lufthavne, som fx. Sønderborg har kun en forbindelse til Bornholm fra maj-september, så tjek rejsemulighederne hos de enkelte flyselskaber.

Du kan sejle fra Ystad i Sverige på blot 1 time og 20 minutter (eller tag færgen fra Køge på 5 1/2 time, fra Sassnitz i Tyskland på 3 1/2 time), og du kan komme fra København til Bornholm med bil, bus eller tog på 3 timer via Øresundsbron.

Book en skøn ferie til Bornholm – en lang eller måske blot en miniferie – og få masser af spændende oplevelser med dig hjem!

Husk pas på turen gennem Sverige og Tyskland

Sverige og Tyskland har indført midlertidig ID-kontrol ved grænsen. Så husk at medbringe pas, som skal vises på forlangende.
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00