Artikel

Cookie- og persondata-politik

Vi bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse på hjemmesiden.

1. Generelt

Denne cookiepolitik er baseret på kravene i ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”. Bekendtgørelsen indeholder en række regler angående information om og samtykke til, hvilke cookies der lagres på din computer.

Når du besøger dette website indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. I denne cookiepolitik kan du læse detaljeret om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

Ved at besøge og anvende dette website giver du samtidig dit samtykke til denne cookiepolitik og indsamlingen af oplysningerne om dig.

2. Cookies

Når du besøger dette website modtager du automatisk en eller flere cookies. Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du klikke her: http://minecookies.org/cookiehandtering for at få en vejledning om, hvordan du undgår at modtage cookies og sletter de cookies, der ligger på din harddisk.

2.1 Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg og som gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

2.2 I hvor lang tid opbevarer vi cookies?

De cookies, der er sendt til dig fra dette website, vil blive opbevaret i højst 24 måneder fra sidste gang du var inde på websitet. Hver gang du genbesøger vores website, forlænges perioden. De pågældende cookies opbevares derfor i højst 24 måneder fra dit seneste besøg på vores website.

2.3 Hvordan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din computer eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Du kan få yderligere oplysninger om hvordan du undgår cookies ved at klikke på dette link:http://minecookies.org/cookiehandtering.

Linket indeholder en vejledning for de mest almindelige og anvendte browsere, men enkelte vil ikke være nævnt. Du kan som regel bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke F1 på din pc. Søg efter “cookies”.

2.4 Hvad bruges cookies til på vores websites?

Vi bruger cookies for at fastlægge, hvem der besøger vores website, samt til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker.

Vi bruger også cookies til at levere målrettede online annoncer. Det samme gør sig gældende i forbindelse med spørgeskemaundersøgelser, analyser og lignende. Ved alle reklameformater registrerer vi, om du klikker på de leverede annoncer.

2.5 Cookies fra vores samarbejdspartnere

I dette afsnit finder du en oversigt over, hvilke samarbejdspartnere, der sender cookies via vores website, og har adgang til oplysninger indsamlet via cookies sendt fra vores websites:

  • Google (Google Analytics/Foundation)
  • Google Tag Manager

Disse cookies anvendes ikke til registrering af personoplysninger, da alt data er anonymiseret. Nærmere information om Cookie detaljer kan læses her.

Data kan videregives til tredjeparter i anonymiseret form med det formål at målrette markedsføring og opnå bedre viden om brugere på de enkelte websites og det danske marked generelt. Oplysninger kan også videregives til tredjeparter, hvis dette kræves i medfør af myndighedskrav.

Læs om Googles “Privacy Politics” her.

3. Nyhedsbrev

Destination Bornholm bruger MailChimp til at udsende nyhedsbreve. E-mail adresser behandles direkte hos MailChimp er er dækket af deres privat politik, som kan læses her. Destination Bornholm og MailChimp deler ikke personlige oplysninger fra systemet med andre. Man kan til enhver tid framelde sig nyhedsbrevene igen. Ønsker man en medarbejder personligt kontrollerer alle oplysninger er slettet fra MailChimp, så kontakt Destination Bornholm. Kontaktoplysninger findes nederest på siden.

4. Webshop

Bestillinger igennem webshopppen på bornholm.info foregår i systemet WooCommerce. I forbindelse med bestillingen giver du samtykke til, at Destination Bornholm må behandle oplysningerne i forbindelse med bestilling, levering og fakturering samt til brug for statistik. Destination Bornholm registrer oplysninger om kundens navn, adresse og telefonnummer, samt kontaktoplysninger på modtageren. Medarbejderne i Destination Bornholms har adgang til oplysninger til brug for pakning, levering og fakturering.

Oplysningerne opbevares i minimum 5 år efter regnskabsperiodens udløb. Ønskes oplysningerne slettet efter denne periode, så kontakt Destination Bornholm.
Efter reglerne i persondataloven har du ret til indsigt i de personoplysninger, vi har registreret. Hvis du ønsker indsigt i oplysningerne, bedes du sende en mail til info@bornholm.info.

5. Opbevaring af data

Du kan til enhver tid slette dine cookies på din egen enhed. Læs hvordan her. Personlig information til udsendelse af nyhedsbreve (navn, e-mail etc.) opbevares i MailChimp til man selv framelder sig, eller kontakter Destination Bornholm for at blive slettet manuelt. Man skal dog være opmærksom på at afmelding af Destination Bornholms nyhedsbrev(e) ikke nødvendigvis betyder afmeldinger fra andre virksomheders MailChimp nyhedsbreve, som man selv har skrevet sig op til.

Data på ordre i webshoppen opbevares i minimum 5 år.

6. Kontaktoplysninger

Hvis du ønsker nærmere oplysninger om dette website og brugen af cookies, er du velkommen til at kontakte os:

Destination Bornholm
Ndr. Kystvej 3
3700 Rønne

Tlf. +45 5695 0363
Email: info@bornholm.info

Fra tid til anden kan vi revidere vores persondata politik. Hvis vi beslutter at gøre det, vil vi offentliggøre ændringerne på denne side.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00