Bornholms Brand Park

Travsport – Bornholms nationalsport

Besøg travbanen på Bornholm og få en dejlig ferieoplevelse for hele familien, som I husker. Her er sport, hygge og spænding. Travsport er Bornholms Nationalsport. Trav er ren nydelse for krop og sjæl.

Bornholms Brand Park – som travbanen hedder – ligger midt på øen i den smukke skov Almindingen. Så vi kan ikke prale af havudsigt, men i stedet har vi Nordeuropas mindste og smukkest beliggende travbane. Med sine 580m er det en intim oplevelse at komme til travløb her. Du kommer tæt på hestene, kan gå en tur i staldene og se hvordan hestene spændes for. Vi har et børnevenligt miljø med legeplads, på udvalgte dage tilbyder vi gratis ponyridning for børn. Unge op til 18 år har gratis adgang.

Vi har totalisatorspil på banen også til løbene i Sverige bl.a det svenske V75 spil. Danske Spil udlodder hver løbsdag en V5 dobbelt op garanti hvis der kun er en række med fem rigtige. Prøv en lyn-hest, hvor du bestemmer beløbet og maskinen bestemmer hestene.

Ved indgangen udleveres der spilleinformation på tysk og polsk til vores tyske og polske gæster.

Spis i restauranten eller tag madkurv og tæppe med. Bordbestilling hos Bornholms Travselskab bedst på hverdage: Tlf.nr. 2045 1133 eller e-mail bts@trav.dk

Find os på Facebook: facebook.com/bornholmstrav

Køb din billet online og spar tid i indgangen

Her kan du købe din entrébillet til Bornholms Brand Park

50 DKK

Social:

Se vores bedømmelser her:

Information

Adresse:

  • Segenvej 41
  • 3720 Aakirkeby

Relaterede events

Herunder finder du events af samme arrangør, som du kan deltage i.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00