Outdoor og aktiv ferie på Bornholm

Kom til Bornholm og nyd en aktiv ferie. Bornholm har nemlig Danmarks bedste muligheder for outdoor-aktiviteter, så det bliver helt sikkert ikke kedeligt!

Få mere at vide om de mange outdoormuligheder på Bornholm

Bornholm har de bedste muligheder for outdoor oplevelser

Bornholm er den del af Danmark, som har de bedste muligheder for outdoor oplevelser. Det har Danmarks Idrætsforbund DIF for nylig slået fast i en rapport om idrætsmulighederne i den danske natur. Her på øen har du både et bredere spektrum af oplevelser og du kan dyrke sportsgrene, som du ikke kan dyrke andre steder i kongeriget.

Kom og prøv kræfter med med klatring, surfing, rapelling, kajakroning, mountainbiking, dykning og andre actionprægede naturaktiviteter. Det kræver ikke nogen forudsætninger, andet end mod på at prøve noget nyt!

International hæder til Bornholm som outdoor feriedestination

Det tyske vandremagasin TREKKING har i februar 2021 udnævnt Bornholm som anden bedste vandreregion i hele Europa. Og så skal man heller ikke glemme Readers’ Choice Award fra Rejsemagasinet Condé Nast Traveler, hvor læserne i 2019 udnævnte Bornholm til at være en af Europas bedste ferieøer!

 

Tips, kort og turforslag
Alt om vandreture på Bornholm
Over 230 km cykelstier
Få tips og inspiration til din næste cykelferie
Guider, steder og udrustning
Her kan du lystfiske på Bornholm
Aktiv ferie på MTB
Få tips til de bedste Mountainbike oplevelser her

Vandretur eller løb på Bornholm

På Bornholm kan du deltage i nogle af de hårdeste løb og trail løb i hele Danmark. Eller hvad med den hyggelige Christiansø Marathon, hvor du løber 27 gange rundt om øen? Hvis du er til lidt mere stille tempo, så er der mange muligheder for vandreture på Bornholm. Gå rundt om Bornholm langs kyststien eller udforsk de mange andre ruter i Bornholms natur – og overnat i shelter.

Cykling eller Mountainbike

Tag til Bornholm og nyd et af de mest fantastiske terræn på cykel i hele Danmark. Store skove, sprækkedale og bakker gør Bornholm oplagt til både mountainbike, racer- og turcykel. Bornholm har over 230 km skiltede cykelruter, for det meste langt fra anden trafik. Bornholm har også flere mountainbike-baner i Almindingen.

Afslappet eller krævende
Deltag i Danmarks bedste og hårdeste løb
Klippeklatring og rapelling
Prøv klatring på Danmarks mest unikke klatresteder
Opdag øen fra vandet
Alt om havkajak på Bornholm
Dyrk vandsport med action
Tips til surfing, windsurfing, kitsesurfing og Stand Up Paddling
Med dykkerdragt og iltflaske
Det skal du vide om dykning ved Bornholm

Lystfiskeri eller klatring

Hvis du elsker at fiske, så vil du opleve Bornholm som et sandt mekka! Du kan fiske i søer, langs kysten og ude på havet. Er du derimod til højder, kan du med prøve klippeklatring eller rapelling på øen. På Bornholm kan du nemlig som det eneste sted i Danmark klatre på kystklipper, samt i aktive og nedlagte stenbrud, i sprækkedale, på is …

Havkajak, surfing eller dykning – et paradis for vandelskere

Foretrækker det lidt mere stille tempo, så er en tur i havkajak det rette for dig. Hvis du derimod er til hæsblæsende action, så kan du prøve surfing, windsurfing, kitesurfing eller Stand Up Paddling. Og hvis du vil helt ned i dybden, så tag dykkerdragt og iltflaske på begiv dig på dykning i Østersøen – et af Danmarks mest spændende dykkerområde.

Outdoor Friends
Få tips til suveræne outdoor oplevelser nær dig
Kend forholdene
Her kan du finde lokale outdoor guides
God tone, den gode oplevelse og sikker færdsel i naturen
Overnatning
Se bornholmske overnatningssteder med outdoor speciale
Mangler du noget
Her kan du få dit outdoor udstyr

Deltag i disse bornholmske outdoor events

Året igennem afholdes der mange outdoor events på Bornholm, hvori folk fra hele Danmark deltager. Det kan være alt fra løb til cykling til klatring eller vandring og dykning og surfing. Vælg din favorit og vær med:
Bloggeren 'Alle Ud': 7 unikke outdooraktiviter på Bornholm
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00