Outdoor og aktiv ferie på Bornholm

Kom til Bornholm og nyd en aktiv ferie. Bornholm er nemlig Danmarks bedste sted for outdoor-aktiviteter, så det bliver helt sikkert ikke kedeligt!

Få mere at vide om de mange outdoormuligheder på Bornholm

Outdoor-aktiviteter på Bornholm er enestående

Bornholms fantastiske natur egner sig perfekt til alle former for outdoor-aktiviteter og aktiv ferie. Kom og prøv kræfter med med klatring, surfing, rapelling, kajakroning, mountainbiking, dykning og andre actionprægede naturaktiviteter. Det kræver ikke nogen forudsætninger, andet end mod på at prøve noget nyt! Scroll ned og find masser af spændende outdoor-aktiviteter på Bornholm herunder og tjek også vores eventkalender – der kommer hele tiden nye, spændende aktiviteter til!

Klippeklatring er livsbekræftende

Tag en klatretur i Bornholms unikke klipper eller prøv kræfter med rappelling. Den bornholmske natur er enestående at klatre og rapelle i, og øens mange variationer, gør det spændende og afvekslende. På Bornholm kan du klatre på kystklipper, i aktive og nedlagte stenbrud, i sprækkedale, på is etc.

Surfing på Bornholm – lad dig føre af vinden

Brug smilebåndet, find balancen og brug vinden til at få dig frem. Surfing er en sport, som hele familien kan deltage i på Bornholm. Prøv fx kræfter med surfing på Balka Strand, som er et ideelt sted at lære at surfe.

Bornholm – et af de ypperste steder at opleve Danmark fra havkajak

Hvis du vil have skærgårdsstemning uden at forlade de danske kyster, så er en tur i havkajak rundt om Bornholm en oplagt mulighed. På Bornholm finder du flotte og afvekslende strækninger med høje klippekyster, sandstrande og klitter.

Cykling på Bornholm – både mountainbike, racer- og turcykel

Tag til Bornholm og nyd et fantastisk terræn på cykel. Store skove, sprækkedale og bakker gør Bornholm oplagt til både mountainbike, racer- og turcykel. Bornholm har over 230 km skiltede cykelruter, der snor sig tværs gennem skov, langs kyster, på små landeveje, og for det meste langt fra anden trafik. Bornholm har også 2 mountainbike-baner i Almindingen. Læs mere om Bornholms cykelruter og mountainbike-baner i den gratis brochure, der kan hentes i Bornholms Velkomstcenter, bestilles på webshop.bornholm.info eller downloades på siden.

Løb på Bornholm

Bornholm byder på masser af løb hele året, så der er helt sikkert et løb, der passer lige til dig og din kondition. Holder du ferie på Bornholm og har du lyst til at holde formen ved lige, så deltag i nogle af Bornholms mange, spændende motionsløb.

Bornholm – det perfekte sted for lystfiskeren

Bornholm er et sandt mekka for dig, som elsker at fiske! Bornholm er ideel, hvis du skal af sted med vennerne på seriøs fiskeferie, men bestemt også for familien, der vil have nogle hyggelige timer i naturen.

Vandreture på hele Bornholm

Kom og prøv Bornholms mange vandreture og oplev øens smukke natur. Oplev fx Bornholms redningsstier, skovstier, strandstier og klippestier. Du kan både vælge at tage turen rundt om Bornholm på én gang eller dele øen op i mindre bidder.

Velkommen til et hav af outdoor-aktiviteter på Bornholm!

Attraktioner
Havkajak rundt om Bornholm
Attraktioner
Cykelferie på Bornholm
Dette er Outdoor Friends
Attraktioner
Oplev kyststien på Bornholm
Attraktioner
Mountainbike på Bornholm
Attraktioner
Lystfiskeri på Bornholm
Attraktioner
Surfing på Bornholm
Events
Løb på Bornholm
Attraktioner
Klatring på Bornholm
Guider
Dykning ved Bornholm

Mangler du overnatning?

Tjek disse outdoor-relevante overnatningssteder på Bornholm

Har du brug for udrustning eller andet?

Her er et udvalg af forhandlere og shoppingsteder

Outdoorguider på Bornholm

Når du skal ud i naturen kan det være en god idé, at have en lokal guide på. Find et udvalg her

Bornholm byder på mange outdoor-events

Se et udvalg af løb og andre outdoor-events på Bornholm her
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00