Artikel

Inspiration til en regnvejrsdag på Bornholm

Mangler I lidt inspiration til hvad I skal tage jer til, hvis regnen skulle komme over Bornholm? Så kan I få lidt inspiration her.

Bornholm er kendt som solskinsøen, men det hænder, at regnen alligevel vælger at kigge forbi. Derfor er der her samlet lidt inspiration til hvilke aktiviteter du kan give dig i kast med på en regnvejrsdag. Uanset vejret er Bornholm altid fuld af spændende oplevelser.

Inspiration til aktiviteter på en regnvejrsdag.

1

Bornholms Kunstmuseum

Kunstmuseet ligger ca. 6 km nord for Gudhjem i et af Danmarks flotteste og mest spektakulære landskaber. Bornholms Kunstmuseum rummer kunst og kunsthåndværk med relation til Bornholm. Bl.a. “Bornholmerskolen” med malerne Edvard Weie, Karl Isakson, Olaf Rude, Kræsten Iversen, Niels Lergaard og Oluf Høst.

2

Torvehal Bornholm

Besøg Torvehal Bornholm i det gamle Rønne Slagtehus - hvor du kan købe bornholmsk producerede fødevarer, samlet under et tag. Der er også en café.

3

Nexø Minigolf

Indendørs blacklight minigolf i Nexø, Bornholm er en sjov og anderledes aktivitet, hvor du kan udfordre dine venner eller familie til en runde minigolf i en unik og farverig atmosfære.

4

Rønne Bio

Hvad passer bedre til en regnvejrsdag end en tur i biografen? Besøg Rønnes hyggelige gamle biograf på Torvet.

5

Grønbechs Gård

Brug en regnvejrsdag på Bornholms Center for Kunsthåndværk - Grønbechs Gård. En gammel købmandsgård der er restaureret og indeholder 3 etager med skiftende interessante udstillinger af kunsthåndværk. Grønbechs Gård har også en lille, fin butik, hvor mange af husets udstillere er repræsenteret.

6

Hammershus Besøgscenter

Besøgscenteret ved Hammershus har gjort det muligt at betragte den smukke gamle borgruin i tørvejr. Udover det indeholder besøgscentret en udstilling om Hammershus' historie, samt Brohusets shop og café

7

Bornholms Museum

Museets tre etager rummer bl.a. faste udstillinger om den rige bornholmske arkæologi, den største samling af guldgubber fra Sorte Muld, Bornholms søfart og en overraskende stor etnografisk samling. Du kan også blive klogere på den tyske besættelse, der efter russernes bombardement blev besat af sovjetiske tropper.

8

Oluf Høst Museet

Oluf Høst Museet åbnede i 1998 og er indrettet i Hedvig og Oluf Høsts smukke villa, Norresân, i Gudhjem. Der er tale om et kunstnerhjem med en righoldig samling af Oluf Høsts malerier ophængt netop dér, hvor de i sin tid blev til.

9

Juhls Minigolf

Hos Juhls Minigolf i Rønne finder du 2.000 m2 indendørs minigolfbaner, som garanter sjov for hele familien. Her kan I smide overtøjet og dyste mod hinanden mellem vandfald og grønne planter.

10

Værftet Nexø

Værftet et Bornholms eneste indendørs legeland og skatecenter

11

Bornholmertårnet

Bornholmertårnet er et oplevelsescenter ved Dueodde hvor Forsvarets Efterretningstjenestes tidligere lyttepost nu er åbnet for offentligheden. De 1300 m2 er i dag indrettet med store billedudstillinger, film, maskiner og apparater fra 2. verdenskrig og især fra Den Kolde Krig på Bornholm.

12

Bornholms Tekniske Samling

Bornholms Tekniske Samling er et museum / en udstilling der drives af en forening med udelukkende frivillig arbejdskraft. 4000m2 udstilling, alt fra nipsenåle til kampfly!

13

Bornholms Forsvarsmuseum

Gå på opdagelse i Bornholms spændende militære historie på Bornholms Forsvarsmuseum i Rønne. På museet kan du se en flot samling af drabelige sabler, flotte uniformer og høre om spændende bedrifter i Danmarks krige.

14

Nexø Sandskulpturpark

Vi byder jer velkommen til Nexø Sandskulpturpark med mere end 25 skulpturer, stor sandkasse og sandlaps hvor man selv kan prøve kræfter med skulptureringen og skøn solrig terrasse hvor man kan nyde en god is.

Find flere spændende oplevelser

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00