Artikel

Inspiration til en regnvejrsdag på Bornholm

Mangler I lidt inspiration til hvad I skal tage jer til, hvis regnen skulle komme over Bornholm? Så kan I få lidt inspiration her.

Bornholm er kendt som solskinsøen, men det hænder, at regnen alligevel vælger at kigge forbi. Derfor er der her samlet lidt inspiration til hvilke aktiviteter du kan give dig i kast med på en regnvejrsdag. Uanset vejret er Bornholm altid fuld af spændende oplevelser.

Inspiration til aktiviteter på en regnvejrsdag.

1

Bornholms Sommerfuglepark

Besøg det store tropisk opvarmede glashus hos Bornholms Sommerfuglepark med mere end 1.000 store farvestrålende sommerfugle. Her føles det altid som sommer.

2

Sundhedscenter Bornholm

Hold træningen ved lige under din ferie med et kort medlemsskab hos Sundhedscenter Bornholm. Sunhedscentret er et godt sted at søge ly for regnen.

3

Bornholms Kunstmuseum

Kunstmuseet ligger ca. 6 km nord for Gudhjem i et af Danmarks flotteste og mest spektakulære landskaber. Bornholms Kunstmuseum rummer kunst og kunsthåndværk med relation til Bornholm. Bl.a. “Bornholmerskolen” med malerne Edvard Weie, Karl Isakson, Olaf Rude, Kræsten Iversen, Niels Lergaard og Oluf Høst.

4

Torvehal Bornholm

Besøg Torvehal Bornholm i det gamle Rønne Slagtehus - hvor du kan købe bornholmsk producerede fødevarer, samlet under et tag. Der er også en café og en vinbar.

5

Grønbechs Gård

Brug en regnvejrsdag på Grønbechs Gård. En gammel købmandsgård der er restaureret og indeholder 3 etager med skiftende interessante udstillinger af kunsthåndværk. Grønbechs Gård har også en lille, fin butik, hvor mange af husets udstillere er repræsenteret.

6

Oluf Høst Museet

Oluf Høst Museet åbnede i 1998 og er indrettet i Hedvig og Oluf Høsts smukke villa, Norresân, i Gudhjem. Der er tale om et kunstnerhjem med en righoldig samling af Oluf Høsts malerier ophængt netop dér, hvor de i sin tid blev til.

7

Hammershus Besøgscenter

Besøgscenteret ved Hammershus har gjort det muligt at betragte den smukke gamle borgruin i tørvejr. Udover det indeholder besøgscentret en udstilling om Hammershus' historie, samt Brohusets shop og café

8

Rønne Bio

Hvad passer bedre til en regnvejrsdag end en tur i biografen? Både i Rønne og i Gudhjem finder I biografer.

9

Bornholmertårnet

Bornholmertårnet er et oplevelsescenter ved Dueodde hvor Forsvarets Efterretningstjenestes tidligere lyttepost nu er åbnet for offentligheden. De 1300 m2 er i dag indrettet med store billedudstillinger, film, maskiner og apparater fra 2. verdenskrig og især fra Den Kolde Krig på Bornholm.

10

Bornholms Tekniske Samling

Bornholms Tekniske Samling er et museum / en udstilling der drives af en forening med udelukkende frivillig arbejdskraft. 4000m2 udstilling, alt fra nipsenåle til kampfly!

Tema
Besøg de bornholmske museer og lær mere om den unikke bornholmske historie
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00