Artikel

Bornholm Craft Weeks

Bornholm Craft Weeks
- oplev kunsthåndværk i særklasse fra den 6.-15. september 2024.

Maker’s Island Bornholm

Bornholm er kendt langt udenfor landets grænser for sine mange dygtige kunsthåndværkere. En hundrede år lang og stolt tradition for håndværk og velbevarede teknikker har sikret, at øen fortsat er repræsenteret af innovative kunsthåndværkere, der arbejder i keramik, glas, tekstil, metal og træ.

Dette er årsagen til at Bornholm, som det første sted i Europa og det første øsamfund i verden, kan bryste sig af titlen som en World Craft Region – kunsthåndværkernes højeste udmærkelse. Øens stærke sammenhængskraft ses i det levende kunsthåndværk, museer, biennaler og internationale uddannelsesmuligheder, som tilsammen positionerer Bornholm på den internationale scene.

Maker’s Island Bornholm er et samarbejde mellem kunsthåndværkere og institutioner. Ønsket er at arbejde sammen om fortsat at styrke og udvikle det bornholmske kunsthåndværk og samtidig pleje det unikke kunsthåndværkermiljø, der findes på øen.

Maker’s Island præsenterer Bornholm Craft Weeks

Glæd dig til 10 dage med unikke oplevelser, når Bornholm Craft Weeks vender tilbage i dagende 6. september – 15. september 2024. Bornholm Craft Weeks er for alle, der elsker kunsthåndværk. Se program for her.

Følg gerne Maker’s Island Bornholm på Facebook og Instagram, så kan du løbende holde dig orienteret om hvilke spændende oplevelser, der venter dig.

Bornholm er kun 40 minutter væk

Bornholmerflyet DAT flyver dig nemt og hurtigt fra København til Bornholm – det tager faktisk ikke mere end 40 min. Du kan også flyve fra andre lufthavne i Danmark og billetterne fås fra kr. 333. Du kan leje bil i Bornholms Lufthavn, så den er klar, når du lander. Læs mere her.

Nemt og billigt med færgen

Hvis du hellere vil rejse med bus eller egen bil, så bringer Bornholmslinjen dig billigt og sikkert fra Ystad – Rønne. Her kan du komme med hurtigfærgen fra 99 kr. med bil og op til 5 personer. Oplagt til en tur med gode venner. Læs mere her.

Få en forsmag på det du kan opleve

Maker’s Island, som står bag Bornholm Craft Weeks har netop udgivet årets magasin om bornholmsk kunsthåndværk. Du kan læse det lige her 

Du kan desuden bestille programmet her i vores webshop

Besøg Maker's Island

Gå på opdagelse i Maker’s Islands univers og se det fulde program for seks uger dedikeret til bornholmsk kunsthåndværk i verdensklasse

Tema
Alt om kunsthåndværk på Bornholm
Tema
Vi vil gerne dele vores kærlighed til Bornholm med jer ❤
Tema
Bornholms keramikker leverer høj kvalitet
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00