Restauranter på Bornholm

På Bornholm finder du et stort udvalg af restauranter og spisesteder. Prøv Bornholms eksklusive gourmet-restauranter eller spisestederne med mad, som vor mor lavede den. Eller besøg en af Bornholms små hyggelige caféer eller et af øens karakteristiske røgerier.

Bliv inspireret og find de gode spisesteder på Bornholm.

Bornholm har masser af gode restauranter og spisesteder
På Bornholm finder du et hav af gode restauranter og spisesteder – spredt ud over hele øen og naturligvis for enhver pengepung.

Det bornholmske køkken
Det bornholmske køkken er kendt for Solskinsøens mange specialiteter og lækre, friske råvarer. Mange af Bornholms restauranter og spisesteder laver mad fra bunden og byder på smagfulde gourmet-oplevelser.

 

Eksklusive bornholmske gourmet-restauranter

I de senere år er Bornholm blevet mere og mere kendt for sin fantastiske gourmet og gode lokale råvarer. På Bornholm kan du indtage et lækkert måltid mad på restaurant baseret på lokale traditioner serveret i nogle af øens mageløse omgivelser. Tag din udkårne med på en eksklusiv bornholmsk gourmet-restaurant og få en gourmet-oplevelse ud over det sædvanlige – det er bestemt en rejse værd!

Mad & Drikke
Reef Burgers & Fries
Barer
Râzapâz
Mad & Drikke
Louisekroen
Mad & Drikke
Den Lille Havfrue
Fødevarer
Bornholmske madoplevelser

Spis på et bornholmsk røgeri

Når du holder ferie på Bornholm skal du naturligvis også prøve øens røgerier, der byder på lækre, røgede sild, laks og ørred, børnevenlige fiskefrikadeller og andre gode røgede delikatesser. De karakteristiske skorstene findes flere steder på Bornholm og flere af røgerierne har tilknyttet en restaurant, så du kan enten vælge at nyde de friske fisk på røgeriet, spise dem i den smukke bornholmske natur eller tage dem med hjem.

Mad & Drikke
Aarsdale Røgeri & Bistro
Mad & Drikke
Svaneke Røgeri
Mad & Drikke
Nexø Gamle Røgeri
Mad & Drikke
Hasle Røgeri

Gode familierestauranter og -spisesteder samt caféer på Bornholm

Bornholm byder også på mange gode familierestauranter og -spiseteder, hvor der er plads og rum til børnene. Prøv nogle af øens restauranter med gode børnevenlige buffeter og menukort, hvor også små maver kan få stillet deres sult. Her spiser hele familien veltilberedt mad og nyder samtidig godt af den afslappede stemning. Rundt om på Bornholm findes også små hyggelige caféer, hvor du kan nyde en god kop kaffe og måske lidt lækkert bornholmsk hjemmebag.

Caféer
Brohuset ved Hammershus
Mad & Drikke
Restaurant Le Port
Mad & Drikke
Allinge Røgeri
Mad & Drikke
Texas
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00