Sørens Værtshus

Live-musik og råhygge i Snogebæk - hvis du kommer forbi det idylliske fiskerleje Snogebæk på Sydbornholm, må du ikke snyde dig selv for et besøg på Sørens Værtshus - eller "Sørens", som de lokale siger.

Snogebæk ligger midt mellem to af Bornholms bedste sandstrande, Balka og Dueodde. Og hvis sulten melder sig midt på dagen, kan du med fordel bestille en af Sørens stenovnsbagte deep pan-pizzaer til rimelige priser.

Sørens som et af Snogebæks “vartegn”

Måske bliver du grebet af stemningen i den lille fiskerhytte, hvis røde bygninger, kulørte udendørslamper og glade stemning siden 1972 har været både Snogebæks vartegn og et tilløbsstykke for både lokale og turister. Og bliver du hængende til aftentide, kan du nyde godt af den gratis live-musik med både lokale helte og udenlandske kunstnere. Musikken starter omkring kl. 20 og varer til omkring midnat, hvorefter festen fortsætter til langt ud på natten med musik fra anlægget.

Søm-konkurrence
Er du et konkurrencemenneske, kan du desuden deltage i et af Sørens absolutte trækplastre, den såkaldte “slå søm”-disciplin, der ganske enkelt går ud på, at slå sit søm i bund først. Vi har dog både søm til herrer og damer.

OG: Vi har gratis WiFi til gæsterne.

Social:

Praktisk information

Åbningstider denne uge:

Tlf. +45 5648 8020

E-mail info@smokedfish.dk

Web www.sørensværtshusbornholm.dk

Hovedgade 1G, Snogebæk

3730 Nexø

Relaterede events

Herunder finder du events af samme arrangør, som du kan deltage i.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00