Bornholms Middelaldercenter

Bornholms Middelaldercenter er en eventyrlig oplevelse for hele familien. Autentiske omgivelser, mødet med middelalderens folk - og et hav af sjove aktiviteter!

Eventyrlig tidsrejse på Bornholms Middelaldercenter

Fattige bondesamfund, håndværkerhuse og en rig, befæstet stormandsgård. På Bornholms Middelaldercenter kan du opleve alle sider af livet i middelalderen. Du kan møde middelalderens folk, gå på opdagelse på egen hånd og prøve alle mulige aktiviteter – lige fra kamp og bueskydning til kreative malerværksteder og endda en tur i gabestokken.

 

 

Rundvisninger på Hammershus

Intet besøg på Bornholm uden en tur til Hammershus! Den store borgruin bugner af spændende historier og inspirerende fortællinger. Og den bedste måde at opleve det på er med vores dygtige guider. Uanset om du er til en sjov, børnevenlig oplevelsestur eller en detaljeret rundvisning, så har vi den rette tur til dig. Læs mere på middelaldercentrets hjemmeside, og book din tur med det samme.

Tag øen rundt på skattejagt

Med Bornholms Middelaldercenters skattejagt kommer du og din familie rundt på et spændende og gådefuldt eventyr på hele øen. I har en uge til at løse gåden om Eskilds glemte testamente, og I kommer til at have det så sjovt undervejs, at I slet ikke opdager, hvor meget I lærer om Bornholm og dens historie. Skattejagten starter og slutter på Bornholms Middelaldercenter i centrets åbningstid.

Handicapvenlig attraktion

Adgang for kørestole: Ja *
Handicapparkering: Ja
Handicaptoilet: Ja

* Dog begrænsede muligheder på nogle arealer, ring for yderligere information.

Skattejagt for hele familien

Skattejagt Bornholm byder på nemme opgaver for de mindste, – lidt sværere opgaver for de større, – og sidst, men ikke mindst er der de forsvundne kapitler af Eskils Testamente, hvis infiltrerede, og til tider komplicerede indhold, appellerer til de større familiemedlemmer. Du starter med at få udleveret en Skattejagt-rygsæk på Bornholms Middelaldercenter.

Rygsækken indeholder en opgavebog samt en række “værktøjer” du får brug for undervejs. Og så går det øen rundt, – afsted til 24 spændende og udfordrende missioner.

Køb skattejagten i vores webshop:

Familiebillet: 495 kr.

Social:

Praktisk information

Åbningstider:

  • 15.-20. april: kl.11-16
  • 4. maj-29. jun.: kl.11-15
  • 1. jul.-24. aug.: kl.10-17
  • 26. aug.-28. sep.: kl.11-15
  • 14.-19. okt.: kl.11-16

Adresse:

  • Stangevej 1
  • 3760 Gudhjem
  • Østerlars

Relaterede events

Herunder finder du events af samme arrangør, som du kan deltage i.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00