Bornholms Middelaldercenter

LUKKET - Bornholms Middelaldercenter er åbent i efterårsferien 17.-22. oktober kl. 11.00 -16.00, samt 26. oktober kl. 11.00 - 15.00. - Oplev historien komme til live. Prøv selv bueskydning eller se kanonaffyringen og hør braget, når den bliver fyret af.

Familievenlige oplevelser i hele sæsonen

Om solen skinner eller det regner er der aktiviteter for hele familie. Besøg den befæstede stormandsgård og hør de spændende fortællinger om livet i middelalderen for den fattige bonde eller den rige stormand. Børnene kan deltage i rollespil, hvor de selv deltager i kampen sammen med stormandens væbnere.

Regner det kan du male indendørs i vores aktivitetsrum med ægte pigmenter og øl, præcis som middelalderens malere gjorde det.

Et GODT TIPS; I efterårsferien kan du online købe en familie billet og spare penge. Billetter sælges kun online, og skal købes senest dagen før besøget. Læs mere og køb familiebilletten HER

Hør den spændende fortælling om Bornholms Middelaldercenter – for børn!

Tryk play og hør den spændende og lærerige historie om den eventyrlige middelalder – fortalt af den tidligere Radio- og TV-vært Morten Resen fra GoLittle.

Besøg Hammershus

Intet besøg på Bornholm uden en tur til Hammershus! Den store borgruin bugner af spændende historier og inspirerende fortællinger.
Du kan besøge borgen på egen hånd eller du kan følges med af vores middelalderklædte guider på en rejse i historien.

Vores guider fortæller Hammershus spændende historie og fortæller om både kendte og ukendte steder på borgen. De indrager Jer i historien, så du kan forstille dig, hvordan det var at sidde fængslet på Hammershus eller hvordan man betalte skat. Historierne indrager både børn og voksne.

Se her en oversigt over de guidede ture eller ring til os og book din helt egen tur.

Tag øen rundt på skattejagt

Med Bornholms Middelaldercenters skattejagt kommer du og din familie rundt på et spændende og gådefuldt eventyr på hele øen. I har en uge til at løse gåden om Eskilds glemte testamente, og I kommer til at have det så sjovt undervejs, at I slet ikke opdager, hvor meget I lærer om Bornholm og dens historie. Skattejagten starter og slutter på Bornholms Middelaldercenter i centrets åbningstid.

Se videoen om Bornholms Middelaldercenter

TVAARHUS har besøgt Bornholms Midelaldercenter og taler med Klaus Thorsen, som er historisk formidler på oplevelsescenteret, om blandt andet livet på en middelalderborg.

 

Din internetbrowser understøtter ikke iframes. Det betyder, at videoen Vi besøger Bornholms Middelaldercenter ikke kan afspilles.

 

Sørøverudstilling

Bornholms Middelaldercenter er klar med årets sejeste udstilling “Middelalderens Sørøvere i Østersøen”.
Gå ombord i sørøverskibet, besøg vores miniudstilling ved museumsbutikken og lær historierne bag nogle af de ægte sørøvere, der sejlede rundt på havet i middelalderen. Vi tilbyder også en sørøvertur på centret for skoleklasser.

Skattejagt for hele familien

Skattejagt Bornholm byder på nemme opgaver for de mindste, – lidt sværere opgaver for de større, – og sidst, men ikke mindst er der de forsvundne kapitler af Eskils Testamente, hvis infiltrerede, og til tider komplicerede indhold, appellerer til de større familiemedlemmer. Du starter med at få udleveret en Skattejagt-rygsæk på Bornholms Middelaldercenter.

Rygsækken indeholder en opgavebog samt en række “værktøjer” du får brug for undervejs. Og så går det øen rundt, – afsted til 24 spændende og udfordrende missioner.

Køb skattejagten i vores webshop:

Skattejagt Familiebillet: 500 kr.

Social:

Praktisk information

Åbningstider denne uge:

Billetpriser

Lavsæson Entre

kr. 80

Lavsæson Børn 3-10 år

kr. 50

Sommer Entre

kr. 125

Sommer Børn 3-10 år

kr. 75

Træf uge 29 Entre

kr. 150

Træf uge 29 Børn 3-10 år

kr. 85

Skattejagt hele sæsonen

Skattejagt for 2 voksen og 2 børn (3 – 10 år) kr. 495
Ekstra billetter kr. 100

Tlf. +45 5649 8319

E-mail info@bornholmsmiddelaldercenter.dk

Web bornholmsmiddelaldercenter.dk

Bornholms Middelaldercenter

Stangevej 1, Østerlars

3760 Gudhjem

Handicapvenlig attraktion

Adgang for kørestole: Ja *
Handicapparkering: Ja
Handicaptoilet: Ja

* Dog begrænsede muligheder på nogle arealer, ring for yderligere information.

Relaterede events

Herunder finder du events af samme arrangør, som du kan deltage i.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00