Bornholms Middelaldercenter

Bornholms Middelaldercenter er et spændende historisk oplevelsescenter, kun 500 m fra Østerlars Rundkirke.

Oplev livet i middelalderen på Bornholms Middelaldercenter

Bornholms Middelaldercenter er et stemningsfuldt historisk oplevelsescenter på 15 ha beliggende 500 meter fra Østerlars Rundkirke i den smukke bornholmske natur med skov, åløb og klippeløkker. Her kan du opdage middelalderen fra mange sider: I den befæstede stormandsgård med palisader og tilflugtstårn, i stormandens luksuriøse festsal og gemakker, i den hyggelige landbobebyggelse med kålhave, vandmølle og historiske dyreracer, på en gåtur ad den gamle hulvej, på udmarken, i gøglerskoven og ved galgebakken. Se, smag, lugt, hør og fornem middelalderen i denne særlige atmosfære på Bornholms Middelaldercenter – her kan du for en stund eller for en hel dag indleve dig i livet i bondesamfundet cirka år 1350-1450.

Et levende middelaldermiljø

Middelaldercentret er et levende sted, hvor du kan røre ved ting og selv prøve forskellige aktiviteter. På voldstedet kan du prøve noget af soldatens udstyr, skyde med bue og pil samt på bestemte tidspunkter høre kanon og hagebøsse brage. Leg med middelalderens maleteknikker i vores maleværksted. Aktivitetspladsen i Ådalen byder på en spændende ”arkæologisk legeplads” og en forhindringsbane for børnene.

Rundvisninger på Hammershus

I hele sommerferien har vi spændende daglige temarundvisninger for børnefamilier på Hammershus. Dragt- og rustningsopvisning, turen for børn og barnlige sjæle eller den stemningsfulde aftentur med flagermuslamper i skumringstiden er nogle af de mest populære tilbud, hvor du kan opleve borgruinen fra en ny og spændende vinkel.

Tag på skattejagt på Bornholm – En super sjov aktivitet for hele familien

Et næsten glemt testamente og en skat, der bevogtes af Det Højeste Råd bliver nu afsløret for et lille antal særlig udvalgte personer. Du og din familie er blandt de udvalgte – og træder dermed lige ind i middelalderens verden, hvor Eskils testamente og 5.000 års glemt viden nu skal afsløres. Testamentets 24 dokumenter er blevet spredt ud over det ganske Bornholm. Men ved at løse en række opgaver bliver det nu muligt for jer, igen at samle testamentet i sin helhed. Når puslespillet er endeligt samlet, sidder I med nøglen til den glemte viden.

Handicapvenlig attraktion

Adgang for kørestole: Ja *
Handicapparkering: Ja
Handicaptoilet: Ja

* Dog begrænsede muligheder på nogle arealer, ring for yderligere information.

Skattejagt for hele familien

Skattejagt Bornholm byder på nemme opgaver for de mindste, – lidt sværere opgaver for de større, – og sidst, men ikke mindst er der de forsvundne kapitler af Eskils Testamente, hvis infiltrerede, og til tider komplicerede indhold, appellerer til de større familiemedlemmer. Du starter med at få udleveret en Skattejagt-rygsæk på Bornholms Middelaldercenter.

Rygsækken indeholder en opgavebog samt en række “værktøjer” du får brug for undervejs. Og så går det øen rundt, – afsted til 24 spændende og udfordrende missioner.

Køb skattejagten i vores webshop:

Familiebillet: 495 kr.

Social:

Praktisk information

Åbningstider:

  • 15.-20. april: kl.11-16
  • 4. maj-29. jun.: kl.11-15
  • 1. jul.-24. aug.: kl.10-17
  • 26. aug.-28. sep.: kl.11-15
  • 14.-19. okt.: kl.11-16

Adresse:

  • Stangevej 1
  • 3760 Gudhjem
  • Østerlars

Relaterede events

Herunder finder du events af samme arrangør, som du kan deltage i.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00