Melsted Badehotel

Autentisk badehotel med klassisk restaurant

Forkælelse i vandkanten

Førsteklasses badehotel i klassisk nordisk stil indrettet med smukke referencer til badehotellets oprindelse periode. Badehotellet er suverænt placeret med udsigt til øens særegne klipper og Melsted Strand, der er en afsidesliggende sandstrand i udkanten af Gudhjem med både åløb, marehalm og badebro.

Nyd det særlige lys på Bornholm i solopgangen suppleret med en frisk dukkert fra badebroen. Hvis vejret tillader det kan du på terrassen nyde Melsted Badehotels overdådige morgenmadsbuffet. Herefter er der rig mulighed for at udforske Bornholm eller blive på badehotellet og slappe af i en strandstol i naturskønne omgivelser i haven eller på stranden.

En oplevelse i nordiske nuancer

Restaurant Melsted badehotel ligger et par skridt fra vandkanten ud til Kyststien i gåafstand til Gudhjem. Restauranten er indrettet i lyse nordiske nuancer med elegante referencer til badehotellets oprindelsesperiode i 30’erne. Det kombineret med den formidable udsigt over Østersøen og den hyggelige og uformelle atmosfære, du møder i restauranten, gør det til en hel speciel oplevelse.

Social:

Information

Åbningsperiode

Åbner maj 2022

Åbningstider

Særlige åbningsdage

Særlige lukkedage

Tlf. +45 5648 5100

E-mail reception@melsted-badehotel.dk

Web www.melsted-badehotel.dk

Melstedvej 27

3760 Gudhjem

Melsted

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00