Melsted Badehotel

Førsteklasses nyrenoveret badehotel med klassisk restaurant på bedste beliggenhed direkte ud til hav og strand.

Forkælelse i vandkanten

Melsted Badehotel er et ægte badehotel på bedste beliggenhed i vandkanten ud til idylliske Melsted Strand med panoramaudsigt over Østersøen og de karakteristiske bornholmske granitklipper.

Lige siden badehotellet åbnede i 1932 har det været regnet for et af Bornholms bedste. Det markante hvide funkisbyggeri drager paralleller til Arne Jacobsens ikoniske strandpark i Klampenborg, der også åbnede i 1932.

I dag kan du mærke historiens vingesus i badehotellets eksklusive rammer, mens du bliver forkælet i vandkanten med service og gastronomi i særklasse. For her finder du blandt andet også en af øens bedste restauranter.

Hotellet er nyrenoveret i klassisk nordisk stil med smukke referencer til badehotellets oprindelsesperiode og omfatter 21 smukke individuelt indrettede værelser. Værelserne ligger uforstyrret placeret rundt på hotellets 18.000 kvm private strandeng med egne terrasser og havudsigt.

Uanset om du befinder dig i dit værelse, i haven eller i restauranten, kan du nyde den formidable udsigt til Østersøen og de naturskønne områder omkring hotellet, inviterer til gåture i alle retninger.

Melsted Badehotel har åbent alle dage fra påskeferien til og med efterårsferien, herefter åbnes der til gourmetweekender i november og december. Restauranten har åbent hver dag til frokost og aften i åbningsperioden.

Velsmag i vandkanten

På badehotellets skønne Restaurant Melsted Badehotel kan du tilfredsstille dine sanser med ærlig og velsmagende mad. Køkkenet tager afsæt i det righoldige bornholmske spisekammer efter klassiske nordisk-franske traditioner.

Til frokost kan du nyde lækre nytænkte smørrebrød og et udvalg af dagens tavleretter. Om aftenen kan du vælge en 3-, 4- eller 8-retters menu, som tager udgangspunkt i sæsonens lokale råvarer og det bedste fra Danmark og de europæiske markeder. Menuerne skifter dagligt og har du særlige ønsker på forhånd, kan det meste lade sig gøre.

Morgenbuffeten varierer også dagligt med frisk frugt, bær, lokale specialiteter, hjemmelavet bagværk og små varme retter.

Social:

Melsted_Badehotel Terrassen på Restaurant Melsted Badehotel

Information

Åbningstider denne uge:

Tlf. +45 5648 5100

E-mail reception@melsted-badehotel.dk

Web www.melsted-badehotel.dk

Melstedvej 27

3760 Gudhjem

Melsted

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00