Melsted Badehotel hovedbygning

Melsted Badehotel

Førsteklasses nyrenoveret badehotel med klassisk restaurant på bedste beliggenhed direkte ud til hav og strand.

Forkælelse i vandkanten

Melsted Badehotel er et ægte badehotel på bedste beliggenhed i vandkanten ud til idylliske Melsted Strand med panoramaudsigt over Østersøen og de karakteristiske bornholmske granitklipper.

Lige siden badehotellet åbnede i 1932 har det været regnet for et af Bornholms bedste. Det markante hvide funkisbyggeri drager paralleller til Arne Jacobsens ikoniske strandpark i Klampenborg, der også åbnede i 1932.

I dag kan du mærke historiens vingesus i badehotellets eksklusive rammer, mens du bliver forkælet i vandkanten med service og gastronomi i særklasse. Badehotellet er nyrenoveret i klassisk nordisk stil med smukke referencer til badehotellets oprindelsesperiode og omfatter 21 smukke individuelt indrettede værelser.

Uanset om du befinder dig i dit værelse, i haven eller i den hyggelige restaurant, er der en flot udsigt over Østersøen og de naturskønne områder omkring hotellet, inviterer til gåture i alle retninger.

Velsmag i vandkanten

På Restaurant Melsted Badehotel kan du tilfredsstille dine sanser med ærlig og velsmagende mad. Køkkenet tager afsæt i de klassiske dansk-franske traditioner med fokus på fisk og skaldyr og brug af lokale råvarer.

Frokosten er klassisk dansk med udvalg af lokale egnsretter som saltstegt sild, håndpillede rejer, smørstegt fiskefilet med hjemmerørt remoulade og pariserbøf som nogle af mulighederne.

Der er altid specialiteter på menuen som rødtunge à la Meunière eller den bornholmske plankebøf, og om aftenen kan du vælge à la carte eller lade køkkenet sammensætte menuen, som tager udgangspunkt i sæsonens lokale råvarer og daglig tilgang af det bedste fra Danmark og de europæiske markeder.

Social:

Melsted_Badehotel Terrassen på Restaurant Melsted Badehotel

Information

Åbningstider denne uge:

Tlf. +45 5648 5100

E-mail reception@melsted-badehotel.dk

Web www.melsted-badehotel.dk

Melstedvej 27

3760 Gudhjem

Melsted

Relaterede events

Herunder finder du events af samme arrangør, som du kan deltage i.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00