Besøg de bornholmske museer

Når du besøger et af de mange bornholmske museer, kan du lære noget om den unikke bornholmske historie. Uanset, om det regner eller om solen skinner - de bornholmske museer er altid et besøg værd.

Læs mere om de bornholmske museer her

Et besøg på et af de mange bornholmske museer vil altid gøre dig klogere på vores ø. Uanset, om du er interesseret i historie, kunst, geologi, gamle biler eller i noget helt femte – på Bornholm vil du altid finde et museum, som du vil synes er vildt spændende.

Og så er der jo det med børnene – så godt som alle museer henvender sig også til familier med børn, enten ved at de tilbyder særlige udstillinger eller specielle aktiviteter for børn. Oftest har museerne en lang række forskellige børneevents i skolernes sommerferie. Og selv et kunstmuseum er spændende og lærerigt for børn.

Vælg dit museum efter interesse

Natur, historie, kunst, samfund eller nutid – museumslandskabet på Bornholm er mangfoldig. Her kan du vælge museer fra flere forskellige rubrikker. Vi er sikre på, at du finder lige netop det museum, som du synes er spændende.

Bornholmsk historie på museum

Her finder du et udvalg af museer på Bornholm, som omhandler den unikke bornholmske historie

Kunst & Kunsthåndværk fra Bornholm på museum

Bornholm er kendt for sin fine og gode kunst og kunsthåndværk. Her finder du et udvalg af museer, hvor du kan se bornholmsk kunst og kunsthåndværk.

Børnevenlige museer

En lang række af de bornholmske museer er decideret børnevenlige, med udstillinger og aktiviteter, som henvender sig direkte til børn og unge. Her får du en lille oversigt.

Alle museer på Bornholm

Her får du en oversigt over museer på Bornholm - uanset kategori.
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00