Bornholmslinjen

Bornholmslinjen overtager sejladsen til og fra Bornholm fra Færgen per 1. september 2018.

Fra og med lørdag, den 1. september 2018 overtager Bornholmslinjen sejladsen til og fra Bornholm i en 10-årig periode frem til 2028 (med mulighed for forlængelse til 2030).

Billetsalg

Billetsalget for alle ruter er blevet åbnet. Billetter på ruten Rønne <-> Sassnitz koster fra DKK 499,- (bil + 5) en vej.
Billetterne for ruterne Rønne <-> Ystad koster fra DKK 99,- og Rønne <-> Køge koster fra DKK 199,- (bil + 5) en vej.

På alle Bornholmslinjens ruter findes der tre forskellige billetklasser: Lowprice, Flex und Standard. Lowprice-billeter kan ombookes mod et gebyr på DKK 100,-, Flex- og Standard-billetter kan ombookes gratis (for alle billetter dog plus eventuel prisdifference til den til på det tidspunkt tilgængelige billigste billetpris). Derudover kan Lowprice- og Flex-billetter ombookes til en dato på op til en måned efter den oprindelige afgang, Standardbilletter kan ændres til en dato på op til tre måneder efter den oprindelige afgang.

Lowprice- og Flex-billetter kan ikke refunderes, Standard-billetter kun mod et gebyr (20% af billetprisen, dog minimum DKK 100,-).

Tjek også denne side med en række vigtige spørgsmål og svar vedrørende skiftet mellem BornholmerFærgen og Bornholmslinjen.

Book dine billetter her

Med billetpriser fra kun DKK 99,- / DKK 199,- / DKK 499,- én vej (bil + 5) kan du komme hurtigt og billigt til og fra Bornholm.
Der er tre forskellige billettyper: Lowprice, Flex- og Standard-billet.

NB. Indtil videre er kun billetter til afgange til og med 31. december 2018 tilgængelige.

Social:

Info

Adresse:

  • Hveensgade 4
  • 8000 Aarhus C
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00