Artikel

Det sker på Bornholm i oktober

Bornholm er spækket med oplevelser dette efterår. Find inspiration til hvad du kan opleve i oktober.

Hold øje med de forskellige arrangørers hjemmeside eller facebookside inden besøget, nogen steder skal der bestilles entrébillet. Find flere oplevelser i eventkalenderen her.

 

1

Udstilling: Selvmodsigelser

I Bornholms Kunstmuseums samling findes det første værk, Michael Geertsen formulerede efter at have afsluttet sin uddannelse på Danmarks Designskole. Det bliver vist på udstillingen Selvmodsigelser, som med 16 værker fra museets egen samling og 6 indlånte værker præsenterer Michael Geertsens værker fra hans debut i 1993 til nu. Læs mere.

2

Lav-selv-glas

Børn og voksne kan skabe deres egne glaskunstværker hos Lilli’s Glasdesign. Få en hyggelig oplevelse med hele familien og et flot minde med hjem. For alle aldre fra 2-3 år. Læs mere.

3

Udstilling om russertiden på Bornholm

Aktuel udstilling: Russerne kommer! Bornholms Museum åbner i 2021 en ny særudstilling om de sovjetiske soldater på Bornholm i tiden efter 2. Verdenskrig. Læs mere om udstillingen her.

4

Gå tur med en Rovfugl

Vi går tur med 2 af vores Rovfugle. Efter lidt oplæring får I fuglen på armen, kan sende den af sted på jagt og mærke suset, når den lander igen. Læs mere.

5

Gå i Martin Andersen Nexøs fodspor på ny vandrerute

Gå den nye digterrute med din mobiltelefon og hør otte spændende lydfortællinger oplæst af bl.a. skuespiller og forfatter Pelle Hvenegaard. Digterruten både starter og slutter ved Martin Andersen Nexøs Mindestuer, og det kan varmt anbefales at opleve bygningen og den hyggelig have. Læs mere.

6

European Glass Context 2021 på Grønbechs Gård og Bornholms Kunstmuseum

European Glass Context 2021 er navnet på den 8. biennale på Bornholm, der viser eksperimenterende og nytænkende glaskunst fra 31 europæiske lande. Biennalen sætter fokus på ’crafts’– håndens arbejde – og på glas som materiale, der igen nyder opblomstring i Danmark og resten af Europa. Læs mere.

7

Et besøg på månen

Besøg dette anderledes, men smukke, landskab lige syd for Hasle. Du finder ingen planter i området, og kun nogle tippevogne fra den gang der var kulindustri. Hele området minder nærmest om et månelandskab. Læs mere.

8

Bornholms Bisonfarm

Har du lyst til at se bisonkalven og komme helt tæt på en bisonflok? Så kom og se de store amerikanske bisoner på Burgenda Bison Ranch, som er Bornholms eneste bisonfarm. Læs mere.

9

Troldeskoven ved Stammershalle

Her i skoven blev der i 1934 åbnet Bornholms første zoologiske have med eksotiske dyr og sågar en bjørnegrotte. I dag ligner skoven en fortryllet troldeskov. Læs mere.

Find mange flere events her.

Få inspiration til flere steder at besøge

Der er oplevelser for alle på Bornholm

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00