Artikel

Det sker på Bornholm i juni

Bornholm er spækket med oplevelser. Find inspiration til hvad du kan opleve i juni.

Hold øje med de forskellige arrangørers hjemmeside eller facebookside inden besøget, nogen steder skal der bestilles entrébillet samt vises coronapas. Find flere oplevelser i eventkalenderen her.

 

1

Masterclass: Guidet ginsmagning

Masterclass starter med en tur gennem destilleriet. Her fortæller Master Distiller Henrik Nerst om historien bag Wild Distillery og om hvordan gin bliver produceret. Derefter følger en smagning. Læs mere.

2

Gå tur med en Rovfugl

Vi går tur med 2 af vores Rovfugle på sikker afstand af hinanden og efter Corona forskrifterne. Efter lidt oplæring får I fuglen på armen, kan sende den af sted på jagt og mærke suset, når den lander igen. Læs mere.

3

Sorte Muld - Åben udgravning

Sorte Muld har en helt særlig kulturhistorisk betydning som den største og vigtigste arkæologiske lokalitet på Bornholm. Besøg Bornholms Museums to mobile udstillings-containere, oplev arkæologernes arbejde eller prøve Sansâgas lydvandring. Læs mere.

4

Et eldorado for hele familien

Danmarks ældste legeland, ja, måske den ældste af sin slags i verden. Her får du med garanti en rigtig sjov dag! Brændesgårdshaven er Bornholms charmerende forlystelsespark med både legeland, vandland og dyrepark. Læs mere.

5

Live musik på Sørens Værtshus

Der er gang i Snogebæk når der hele juni er livemusik hver fredag og lørdag. hvis du kommer forbi det idylliske fiskerleje Snogebæk, skal du ikke snyde dig selv for et besøg på Sørens Værtshus - eller "Sørens", som de lokale siger. Læs mere.

6

Udstilling om russertiden på Bornholm

Aktuel udstilling: Russerne kommer! Bornholms Museum åbner i 2021 en ny særudstilling om de sovjetiske soldater på Bornholm i tiden efter 2. Verdenskrig. Læs mere om udstillingen her.

7

Guidet klippeklatring ved Opalsøen

Kom med Klatring Bornholm ud at prøve klippeklatring ved Opalsøen under trygge rammer. Det er danmarks eneste sted med rigtige klipper! Du bliver iført Klatresele og hjelm og mens instruktøren sørger for sikkerheden, klatrer du med udsigt til Opalsøen. Læs mere.

8

3 timers guidet solnedgangstur på yacht

Oplev denne romantiske Solnedgangstur fra første parket på en lækker flybridgeyacht. Undervejs serverer vi en tapasanretning af bl.a. lokale specialiteter. Drikkevarer kan købes om bord. Guidet eftermiddagstur er også muligt. Læs mere.

9

Rundvisning på Hammershus

Oplev den smukke, spændende og fascinerende borgruin med en af Bornholms Middelaldercenters engagerede og dygtige formidlere. Arrangementet er corona-sikkert og anbefales til alle aldre. Læs mere.

10

Et besøg på månen

Besøg dette anderledes, men smukke, landskab lige syd for Hasle. Du finder ingen planter i område, og kun nogle tippevogne fra den gang der var kulindustri. Hele området minder nærmest om et månelandskab. Læs mere.

11

Lav-selv-glas

Børn og voksne kan skabe deres egne glaskunstværker hos Lilli’s Glasdesign. Få en hyggelig oplevelse med hele familien og et flot minde med hjem. For alle aldre fra 2-3 år. Læs mere.

12

Troldeskoven ved Stammershalle

Her i skoven blev der i 1934 åbnet Bornholms første zoologiske have med eksotiske dyr og sågar en bjørnegrotte. I dag ligner skoven en fortryllet troldeskov. Læs mere.

13

Bornholms Bisonfarm

Har du lyst til at se bisonkalven og komme helt tæt på en bisonflok? Så kom og se de store amerikanske bisoner på Burgenda Bison Ranch, som er Bornholms eneste bisonfarm. Læs mere.

14

Temadage på gaarden

Fra onsdag til søndag kan du på gaarden opleve temadage. Hver dag har sit eget tema: Korn, kød, fisk og æg/mælk/drikke. Mellem kl. 10.00 og 16.00 kan I få spændende oplevelser for hele familien. Læs mere.

15

Henry Heerup udstilling på Svanekegaarden

Billedkunstneren Henry Heerup har en unik plads i dansk kunsthistorie. Med sin karakteristiske stil satte han sit præg på datidens kunstscene. Mennesket og kunstneren Heerup blev folkeeje og du kan nu opleve værkerne i Svaneke. Læs mere.

Få inspiration til flere steder at besøge

Der er oplevelser for alle på Bornholm

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00