Artikel

Det sker på Bornholm i december

Bornholm er spækket med oplevelser dette efterår. Find inspiration til hvad du kan opleve i december.

Hold øje med de forskellige arrangørers hjemmeside eller facebookside inden besøget. Nogle steder skal der bestilles entrébillet. Find flere oplevelser i eventkalenderen her. Du kan også downloade vores gratis app ‘Bornholm’, med den ved hånden, får du alt det bedste fra Bornholm samlet et sted.

 

1

Indendørs julemarked i Smedjen i Tejn

Rekordmange bodholdere omdanner i år Smedjen til et knasende, glimtende, hyggeligt, velduftende kræmmerhus af boder, fyldt med skønne bornholmske produkter! Har du brug for at finde gaver, pynt til træet, noget lækkert til bordet eller lidt godt til dig selv, går du ikke forgæves i Smedjen! Læs mere.

2

Bornholms Julemarked

Besøg klippeøen i adventsweekenderne og oplev Bornholms Julemarked - med masser af bornholmsk julehygge og afslapning. Julemarkedet åbner igen på Nexø Havn fredag d. 25. november 2022. Læs mere.

3

Julemarked hos Birk Bornholm

Kig forbi og oplev bl.a. mange dygtige kunsthåndværkere i gang med at producere smykker, skindluffer, papirs julepynt, keramik, knive, billedkunst, babystrik mm. Smukt kvalitetskunsthåndværk, gaveidéer og julegodter, glögg, kakao, æbleskiver og masser af julestemning i Cafe Velvære. Læs mere.

4

Gå tur med en Rovfugl

Få en enestående oplevelse med rovfugle. Du bliver selv hovedpersonen og får fuglene på armen og oplever dem når du træner dem og de flyver ind til dig. Før fuglene trænes får I en rundtur bag kulisserne, hvor rovfuglene bor. Læs mere.

5

Udstilling: Sabber – en original papirklipper

Fantasifulde, fabulerende og finurlige papirklip af mennesker, maskiner, dyr og underjordiske trolde af Jens Jakob Sabber Jensen (1938-2005). Sabbers papirklip er ganske unikke. De sammenlignes gerne med H.C. Andersens elegante og mere enkle klip, men Sabbers værker var mere varieret og fulde af humor. Læs mere.

6

Lemvigh's Christiansø - Kunstudstilling på Gudhjem Museum

Gudhjem Museum ønsker med denne udstilling at bringe denne, lidt oversete, kunstner frem i lyset. Det er lykkedes at samle 30 værker af kunstneren, primært oliemalerier, nogle få tryk og enkelte arbejder i oliekridt. Værkerne er skabt på Christiansø i perioden fra 1945 til 1986. Læs mere.

7

Julemarked på det gamle rådhus i Hasle

Karen Dagmar deltager på Hasle julemarked sammen med andre lokale kunsthåndværkere. Her kan du ud over plakater og kunstværker også finde både garn, keramik, smykker mm. Læs mere.

8

JUL på Hjorths Fabrik

Vi har inviteret ACAB – den Bornholmske sammenslutning af kunsthåndværkere, til, at udstille og sælge deres fine produkter. Kom forbi og hør om processerne, teknikerne og tankerne bag en hel unik julegave. Læs mere.

9

Julemarked på Bornholms Middelaldercenter 10. december

Bornholms Middelaldercenters julemarked er helt unikt. På dem opvarmede Stormandsgården er en duft af kanel og kardemomme, og du finder lækkert julebag, og lutendrank. Her er flot kunsthåndværk – både moderne og middelalderinspireret, smukke smykker, og spændende legetøj ved de mange boder. Læs mere.

10

Smagsprøver på likørsnaps i Klippeøens Gårdbutik

Smagning af likørsnaps. Kig ind i Klippeøens Gårdbutik i Saltuna og vi byder på en smagsprøve af likørsnaps fra eget Ø-køkken. Gå på opdagelse i butikken og besøg også gerne den naturrige klippehave. Læs mere.

11

Lav-selv-glas hos Lilli's

Børn og voksne kan skabe deres egne glaskunstværker hos Lilli’s Glasdesign. Få en hyggelig oplevelse med hele familien og et flot minde med hjem. Måske en julegave? Læs mere.

12

Backstage på Rovfugleshowet

Denne vinter kan du hver lørdag komme med bag kulissen med dyrepasseren og falkoneren og opleve vores dyr på en helt anden måde. Du kommer helt på første række når du oplever håndtering og træning og flyvning og ikke mindst fodring af alle vores dyr. Og der tales om alt fra Rovfugle og ugler, til slanger og edderkopper. Læs mere.

13

Aftenandagt i Aa Kirke

Kom og oplev den helt specielle aftenstemning, der i den smukke middelalderkirke med den berømte døbefont. Vi synger og vælger sange fra den nye højskolesangbog. Læs mere.

Find mange flere events her.

Få inspiration til flere steder at besøge

Der er oplevelser for alle på Bornholm

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00