Artikel

Det sker på Bornholm i marts

Bornholm er spækket med oplevelser dette forår. Find inspiration til hvad du kan opleve i marts.

Hold øje med de forskellige arrangørers hjemmeside eller facebookside inden besøget. Nogle steder skal der bestilles entrébillet. Find flere oplevelser i eventkalenderen her. Du kan også downloade vores gratis app ‘Bornholm’, med den ved hånden, får du alt det bedste fra Bornholm samlet et sted.

 

1

Alenas maleskole

Har du lyst til at blive bedre til at tegne og male, så er der i marts mulighed deltage i et spændende kursusforløb, hvor du får mulighed for at eksperimenter med forskellige teknikker og praktiske øvelser med en konkret opgave. Læs mere.

2

SEEN

Oplev Peter Frimands udstilling SEEN. Peter Frimand er vokset op på Bornholm og bruger ofte sin hjemstavn og sin egen historie som udgangspunkt for undersøgelser af tid og erindring, der resulterer i konkrete værker, hvor dele af kunstnerens egen krop også er til stede, ofte ved afstøbninger. Læs mere.

3

Gå tur med en Rovfugl

Få en enestående oplevelse med rovfugle. Du bliver selv hovedpersonen og får fuglene på armen og oplever dem når du træner dem og de flyver ind til dig. Før fuglene trænes får I en rundtur bag kulisserne, hvor rovfuglene bor. Læs mere.

4

Blomster og Bornholm

Ingrid Hansen blev født i 1939 i Frederikssund og døde på Bornholm i 2020. Hun var gift med den autodidakte kunstner Hugo Rasmussen. Ingrid Hansen har tidligere været udstillet på Charlottenborg og mange andre steder. Læs mere.

5

Keramiske konstruktioner på Hjorts Fabrik

Vi glæder os til igen, at lukke Hjorths Fabrik op for glade gæster og den fantastisk udstilling ”Keramiske konstruktioner”. Udstillingen spænder vidt – fra Heidi Hentze`s delikate og translysente porcelæns ”Arkitektoner” som er opstået ud fra en konceptuel ide om at bruge afskårne lerrester fra tidligere projekter, til Martin Bodilsen Kaldahl`s monumentale væghængte værk ”Spatial Drawing#20” Læs mere.

6

Søndagsbrunch i Juhls Køkken

Hver søndag fra kl. 10.00-13.00 kan I komme til brunch-hygge i Juhls Køkken – Rønnes Familierestaurant, hvor vi disker op med en brunchtallerken, kaffe/the og juice og masser af skøn søndagsstemning. Alt I skal gøre er at sænke skuldrene og nyde det, så sørger vi for resten. Læs mere.

7

Anemonetur til Risebæk-vandfaldet

En rigtig forårstur i et spændende område, hvor guiden fortæller om kalk-udvindingen, fossiler, ler-industrien, “den røde flod”-Risebækken med det flotte lille vandfald, og så selvfølgelig også om forårets første blå anemoner, der altid dukker op ca. slut februar ved Risebækkens udløb. Læs mere.

8

Torsdagsmad på Strandhotellet

Vi åbner dørene hver torsdag for ‘Torsdagsmad’ det er ’hyggemad’ til store og små. Det er udgangspunkt i klassiske retter som vi serverer med lokale råvarer. Det er muligt at bestille bord fra kl. 17.30 og frem. Læs mere.

Find mange flere events her.

Få inspiration til flere steder at besøge

Der er oplevelser for alle på Bornholm

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00