Artikel

Det sker på Bornholm i maj

Bornholm er spækket med oplevelser dette forår. Find inspiration til hvad du kan opleve i maj.

Billede: Røverborgen ved Gudhjem af Martin Birk

Hold øje med de forskellige arrangørers hjemmeside eller facebookside inden besøget, nogen steder skal der bestilles entrébillet. Find flere oplevelser i eventkalenderen her.

 

1

Bornholms Kunstrunde 2022

I Kristi Himmelfartsferien kan du komme indenfor hos de bornholmske kunstnere og kunsthåndværkere. Oplev det store udbud af kunstliv på Bornholm fra 26. maj - 29. maj 2022. Læs mere.

2

Kend din Høst

Bornholms Kunstmuseums kunsthistorikere inviterer i udstillingsperioden til en række samtaler, om udvalgte værker i udstillingen VINTERVISIT. Torsdag d. 28. april vil de forbyde sig i Oluf Høsts figurkompositioner fra årene op til og under Anden Verdenskrig. Læs mere.

3

Børneaktivitetsdag hos bornholm Rovfugleshow

Børn i alderen 8-13 år kan bruge 2,5 timer hos os på Rovfugleshowet og finde ud af om dyrepasserjobbet er noget for dem. Vi skal kigge på dyrenes foder, hvordan de bor og hvordan man egentlig har med denne slags dyr at gøre. Vi skal hilse på både krybdyr, insekter, pattedyr og fugle.Læs mere.

4

Guidet rappelling ved Opalsøen

Kom med Klatring Bornholm ud at prøve 45 meter rappelling ved Opalsøen under trygge rammer. Det er Danmarks højeste! Du bliver iført sele og handsker, og mens instruktøren sørger for sikkerheden, hopper eller går du ned af klippesiden med udsigt til Opalsøen. Læs mere.

5

Mange arrangementer på Bornholms Kunstmuseum

Artist walks giver mulighed for selv at deltage i en kunstnerisk vandring! Deltag til det eller et af museets mange andre spændende og lærerige arrangementer. Læs mere.

6

Lav dit eget glaskunst hos Lilli's Glasdesign

Tag familien under armen og tag til Lilli’s glasdesign hvor i kan skabe jeres helt egne glaskunstværker. Det er en skøn måde at bruge dagen på og i vil efterfølgende have et skønt minde om Bornholm. Læs mere.

7

Guidet sejltur langs klippekysten fra Gudhjem til Helligdomsklipperne med M/S Thor

Oplev den smukke, bornholmske kyststrækning og Helligdomsklipperne fra havsiden ombord på det gamle træskib M/S Thor, der har sejlet på kysten i mere end 100 år. Læs mere.

8

Disc golf for alle

BRNHLM OPEN er mere end en afdeling til Danish Tour. Hele ugen op til turneringen vil være fyldt med disc golf aktiviteter – en ægte disc golf fest, hvor alle må deltage! Selve turneringen (lør.-søn.) en del af DFSU Danish Tour – landets største og mest prestigefyldte serie af disc golf turneringer. 90 spillere fra hele landet kommer til øen for at dyste om en rekordstor præmiesum, og samle point til det samlede mesterskab. Læs mere.

9

As, as, der kommer Else – en mor og datter udstilling i Gudhjem BANKEN.

Else mødte som barn Henning, der senere blev Jo Dam Kærgaards far. Men dengang hed det: “As, As, der kommer Else – hun sladrer”. Henning var blevet venner med Elses storebror og sammen havde de altid gang i et eller andet, der ikke skulle sladres om! Det er en af grundfortællingerne i udstillingen As, as, der kommer Else. Læs mere.

10

Særudstilling: Figuriner

Hjorths Fabrik starter det nye år ud med en omfattende udstilling Figuriner. Udstillingen bliver en dialog mellem figurinernes narrativer og ikke mindst formgivning og udsmykning gennem tiden. Figuriner – keramikfigurer – er en visuel historiefortælling, som kan have karakter af socialrealistiske gengivelser, parafraser eller udspringe af fantasi. Læs mere.

11

Kunsthåndværk på Grønbechs Gård

Oplev hele 9 forskellinge udstillinger på Grønbechs Gårds forårsudstilling. Arts & Crafts Association Bornholm fylder 20 år og fejrer det med udstillingen Mesterværker. Du kan også se ACAB-udstilingen For og Nu med kunsthåndværkere der udstiller et 20 år gammelt værk ved siden af et nyt. Det og meget mere venter på denne store forårsudstilling. Læs mere.

12

EERIE ROMANTIC - Udstilling på Gudhjem Museum

Gudhjem Museum udstiller nye værker af den unge kunstner Gaia Armyrantis Trampedach. Gaia har eksperimenteret med at skildre sin bornholmske hjemstavn i et skær af foruroligende romantik og magisk realisme. Hun har arbejdet med de forvridninger, kontraster og paralleller som hun oplever fra et nyt perspektiv, når hun befinder mig på den anden side af vandet.Læs mere.

Find mange flere events her.

Få inspiration til flere steder at besøge

Der er oplevelser for alle på Bornholm

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00