Artikel

Det sker på Bornholm i august

Bornholm er spækket med oplevelser denne sommer. Find inspiration til hvad du kan opleve i august.

Billede: Felix Mittermeier

Hold øje med de forskellige arrangørers hjemmeside eller facebookside inden besøget, nogen steder skal der bestilles entrébillet. Find flere oplevelser i eventkalenderen her. Du kan også downloade vores gratis app ‘Bornholm’, med den ved hånden, får du alt det bedste fra Bornholm samlet et sted.

 

1

Holkahestens sommerudstilling på Gudhjem Museum

Den første udstilling i “Holkahesten” fandt sted på Gudhjem Museum i 2001 for at afhjælpe et udtalt savn hos publikum efter et udstillingssted, hvor øens mest fremtrædende billedkunstnere kunne vise nye værker på hjemøen i højsæsonen. Med undtagelse af et enkelt år har gruppen udstillet på museet hver sommer. Læs mere.

2

Meteorregn - 100 stjerneskud i timen

På Bornholm er der meget lidt lysstøj fra storbyer og gadebelysning. Derfor kan Bornholm være et af de bedste steder i Danmark, at opleve meteorregnen Perseiderne natten mellem d. 12. og 13. august 2022. Læs mere.

3

WONDERFESTIWALL 2022

Det er ikke uden grund, at man siger ‘Danmark dejligst’ om sommeren og dette slogan er om noget dækkende for Wonderfestiwall, som finder sted d. 18.-21. august 2022. Læs mere.

4

Christiansø PRIDE 2022

Oplev Danmarks østligste, mindste og måske hyggeligste PRIDE! Lørdag, den 27. august 2022 står Ertholmene helt i PRIDENs tegn – og du kan være med. Læs mere.

5

Svanekefortællinger

Lokale fortællere viser sommeren igennem rundt i Svaneke, hvor de fortæller om Svanekes historie og de aktiviteter, der præger byen og som gør byen levende året rundt. Læs mere.

6

Ørnedrømme

Hører du til de særligt eventyrlystne er dette noget for dig. Du lærer at håndtere de kæmpe store fugle. Dernæst kommer du helt tæt på de majestætiske ørne. Se dem ind i øjnene og lær om deres natur og kræfter. Booking nødvendig. Læs mere.

7

Særudstilling: Figuriner

Hjorths Fabrik starter det nye år ud med en omfattende udstilling Figuriner. Udstillingen bliver en dialog mellem figurinernes narrativer og ikke mindst formgivning og udsmykning gennem tiden. Figuriner – keramikfigurer – er en visuel historiefortælling, som kan have karakter af socialrealistiske gengivelser, parafraser eller udspringe af fantasi. Læs mere.

8

Guidet rappelling ved Opalsøen

Kom med Klatring Bornholm ud at prøve 45 meter rappelling ved Opalsøen under trygge rammer. Det er Danmarks højeste! Du bliver iført sele og handsker, og mens instruktøren sørger for sikkerheden, hopper eller går du ned af klippesiden med udsigt til Opalsøen. Læs mere.

9

Guidet sejltur langs klippekysten fra Gudhjem til Helligdomsklipperne med M/S Thor

Oplev den smukke, bornholmske kyststrækning og Helligdomsklipperne fra havsiden ombord på det gamle træskib M/S Thor, der har sejlet på kysten i mere end 100 år. Læs mere.

10

Hammerhavnens Bådfart

Der sejles langs klipperne og ind i den våde ovn, en 70 m dyb klippehule, forbi Løvehovedet, Kamelerne, den tørre ovn og Danmarks største fuglefjeld. Der sejles hver dag fra kl. 10-17 – samt kl. 19.30 efter behov. Læs mere.

11

Besøg det romantiske købstadshus Erichsens Gård og den bevarede have

På Erichsens Gård kommer du med tilbage til 1800tallet. Både hus og have emmer af nostalgi og romantik. Nogle dage er man heldig, at kvinderne laver pandekager på brændekomfuret og andre dage runkes der sennep. Man ved aldrig hvornår gademusikanterne kommer forbi og spiller op med guitar og harmonika. Læs mere.

12

Solnedgangstur med Baltic Yacht

3 timers guidet luksus solnedgangstur på lækker flybridge yacht. Oplev denne romantiske Solnedgangstur fra første parket på en lækker flybridgeyacht. Booking nødvendig. Læs mere.

13

Rundvisning på Hammershus

Hammershus borgruin er et skatkammer af fortællinger fra Bornholms, Danmarks og Europas historie. Tag med vores dygtige og engagerede formidler på rundvisning i ruinerne, og lær meget mere om borgens historie. Læs mere.

14

Live musik

Flere steder på øen kan du opleve live musik inden for mange forskellige genrer. Oplev stemningen rundt på øen. Se nærmere her. Læs mere.

Find mange flere events her.

Få inspiration til flere steder at besøge

Der er oplevelser for alle på Bornholm

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00