Artikel

Bornholms Kulturuge

Hvert år i september, når den bornholmske sensommer med varme og farvepragt er på sit højeste, inviterer Kulturugen til 10 dage med fordybelse og forkælelse med kulturbegivenheder hver dag og på hele øen.

Bornholms Kulturuge er en stor og bredt favnende kulturfestival med stort set alle kulturformer repræsenteret. Syv dage er ikke nok, og derfor varer Bornholms Kulturuge 2024 fra fredag den 13. til søndag den 22. september og her kan du opleve et rent overdådighedshorn af forskellige kulturarrangementer.

Kulturoplevelser i smukke rammer

Med den smukke bornholmske sensommer som baggrund får du 10 dage fyldt med unikke koncerter på utraditionelle steder, kulturhistoriske byvandringer og guidede ture med naturen i fokus, workshops, udstillinger, rundvisninger og foredrag, danseforestillinger, teaterfestivaler, litteraturfestivaler, besøg hos kunsthåndværkere og smagen af Bornholm hos lokale fødevareproducenter.

Bornholms Kulturuge er en årligt tilbagevendende festival, som i 2024 gennemføres for 24. gang med åbningsdag den 13. september i Nexø.

Vi samler oplevelserne, så der er særligt fokus på en bestemt by hver dag i kulturugen, hvor aktiviteterne er koncentreret. Kulturugen er derfor en oplagt mulighed for at komme rundt på hele øen og samtidig nyde sensommerens natur scenerier. Se hele det flotte programme fra 2023 her.

Facebook kan du følge forberedelserne og hele tiden blive opdateret med det seneste nye fra Bornholms Kulturuge.

Udforsk de 9 kulturspor

Du kan opleve Bornholms særegne historie og kulturhistorie, kunsthåndværk i verdensklasse, teater og scenekunst på små og meget forskellige scener, billedkunst, musik i mange genrer – både klassisk og rytmisk, gastronomi med lokale fødevarer, en litteraturfestival med både bornholmske og andre danske forfattere og sidst men ikke mindst, så kan du opleve den helt unikke bornholmske natur.

Kulturugens program er inddelt i 9 forskellige kulturspor, som du kan plukke i og sammensætte til din helt personlige festival.

Kulturugen har nogle faste begivenheder, hvor det ældste er koncertrækken ”Udenfor Sæsonen”. Kulturuge-flagskibet med sanger og sangskriver Steffen Brandt tv-2 i spidsen trækker år efter år fulde huse.

Kulturugearmbåndet: Din adgangsbillet

Som publikum støtter man Kulturugen ved at købe et kulturugearmbånd. Armbåndet koster 100 kr. og er nødvendigt for alle, der er fyldt 15 år. Alle indtægter fra armbånd går direkte til kulturugens arrangører og events.

Intet armbånd – ingen kulturuge.

Armbåndet kan som noget nyt i år købes digitalt, køb det her → Kulturugearmbånd

Armbåndet kan naturligvis også fortsat købes hos en lang række forhandlere rundt om på øen, læs mere om armbåndet og se, hvor det kan købes her: bornholmskulturuge.dk/kulturugearmbaand

Alt om Bornholms Kulturuge

På Bornholms kulturuges egen hjemmeside kan man finde alle informationer om årets arrangementer og arrangører.

Tema
Se det spændende program for Kulturugen her
Tema
Oplev Bornholm Craft Weeks
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00