Efterår på Bornholm for hele familien

Her kan du få inspiration og tips til en oplevelsesrig ferie i det skønne bornholmske efterår.

Læs mere her

Ø-ferie med mange børnevenlige oplevelser

Selvom sommeren er gået på hæld og landskabet langsomt skifter farver til gult og orange, så har Bornholm fortsat mange arrangementer og aktiviteter for børnefamilier både i byerne og ude i naturen.

Efteråret på Bornholm plejer at være mildt og godt.  Sommerens sol har varmet øens klipper og Østersøen op, så klimaet på Bornholm er mildere end i resten af Danmark.

Vi har her på siden samlet vores bud på nogle gode familievenlige oplevelser på Bornholm netop nu.

Rejs til Bornholm fra kun kr. 99,-

Turen til Bornholm behøver ikke at være dyr. Rejsen fra København tager kun tre timer, hvis du kører over Øresundsbroen til Ystad og tager hurtigfærgen. Lige nu kan du få færgebilletterne fra kun 99,- inkl. bil +5 personer.

Det er også muligt at tage den direkte færge fra Køge på Sjælland – sejltiden er 5½ time, billetterne fås her fra 199,- inkl. bil +5 personer.

Tips til jeres efterårsferie på Bornholm

Oplev den bornholmske natur og mød en ægte bison og besøg et af de mange spændende og børnevenlige museer og oplevelsescentre på Bornholm, når det regner.
Aktive oplevelser for børnefamilier
10 Efterårsaktiviteter for børn
Tips til en regnvejrsdag
Børn i Byen anbefaler: 20 sjove efterårsoplevelser for børn
Familievenlige restauranter
Natureventyr: Tag børnene på en anderledes gåtur i Bornholms natur

Efterårsferie på Bornholm

Har I planer om at holde efterårsferie på Bornholm, så kan I godt begynde at glæde jer, for i den uge er der ekstra meget at opleve for børnefamilier på Bornholm.

Græskarrene ruller gennem gaderne, heksene indtager byerne og spreder skræk og rædsel sammen med de mange edderkopper, der myldrer op af sprækker og kroge. Oplev hyggen og uhyggen, når flere bornholmske byer fejrer Halloween. Vi samler de største Halloween-arrangementer her, efterhånden som de er klar, så hold øje gerne med siden eller følg os på Facebook.

Der sker naturligvis mange andre spændende ting på Bornholm i efterårsferien, find mere inspiration til jeres ferie her.

I kan også se alle øens events i vores eventkalender eller download vores gratis app ‘Bornholm’, så får du hurtigt overblik over, hvad der er at se og opleve, når I er på øen. Den findes både til Android og iOS.

Tips til oplevelser i efterårsferie
Halloween på Bornholm

 Tidligere TV-vært Morten Resens 5 tips til familieoplevelser på Bornholm

Her er Morten Resens 5 bud på skønne familieoplevelser. Find også sjove lydfortællinger som børnene vil elske. Her kan de lære mere om Hammershus’ historie, Søfæstning Christiansø, de bornholmske bisoner og meget mere. Historiefortælling i børnehøjde  → Læs mere her.

Tips til gode overnatningssteder
Kom nemt til Bornholm
Hent vores gratis guide app 'Bornholm'
Rejs billigere over Øresundsbron til Bornholm
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00