Efterår med børn på Bornholm

Start jeres efterårsferie på Bornholm med børnene her og find masser af inspiration og tips til en oplevelsesrig ferie i det dejlige bornholmske efterår.

Læs mere her

Tag børnene med til en ø med mange oplevelsesmuligheder

Når efterårslandskabet skifter farver er det tid til efterårshygge og kvalitetstid med børnene. I efteråret inviterer Bornholm til mange arrangementer og aktiviteter både i byerne og ude i naturen – specielt i skolernes efterårsferie i uge 42 – men langt fra kun i denne uge.

Rejs til Bornholm fra kun kr. 99,-

Turen til Bornholm behøver ikke at være dyr. Rejsen fra København tager kun tre timer, hvis I rejser over Ystad i Sydsverige. Og nu kan I få færgebilletterne fra kun 99,- kroner hver vej. I kan også tage den direkte færge fra Køge på Sjælland – sejltiden er 5½ time, billetterne fås fra 199,- kroner hver vej. Kom til et hav af oplevelser – også udenfor efterårsferien.

Ideer til jeres efterårsferie på Bornholm

Oplev efterårets farver og ægte bisoner ude i naturen, tag på et af de mange spændende og børnevenlige museer og oplevelsescentre på Bornholm, når det regner.
Tag ud i efterårsnaturen
Aktive oplevelser for børnefamilier på Bornholm
Tips til en regnvejrsdag
Det kan I lave, når det regner
Skattejagt på Bornholm
Find Eskils hemmelige testamente
Gå en tur i efterårsskoven og
Mød en bison på Bornholm
Børn i byen anbefaler 20 sjove efterårsoplevelser for børn på Bornholm
Natureventyr: Tag børnene på en anderledes gåtur i Bornholms natur

Korte rejseveje og familievenlig overnatning

Turen til Bornholm tager ikke mere end tre timer fra København via Øresundsbroen. Og billetten med hurtigfærgen fra Ystad koster fra kun kr. 99,- for hele familien (en vej). Kommer I fra Jylland og Fyn, kan I med fordel tage færgen fra Køge på Sjælland direkte til Bornholm – fra kr. 199,- en vej for hele familien.

Ingen efterårsferie på Bornholm uden hyggelig overnatning. I kan vælge blandt mange hyggelige og familievenlige overnatningssteder.

Her kan I sove godt
Book en hyggelig overnatning her
Færge eller fly
Sådan kommer I nemt til Bornholm
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00