Aktiviteter for børn på Bornholm i efteråret

Start jeres efterårsferie på Bornholm med børnene her og find masser af inspiration og tips til en hyggelig og afslappende ferie i det dejlige bornholmske efterår. Og med de billige færgebilletter fra Bornholmslinjen kan I nu komme til Bornholm fra kr. 99,-

Få inspiration til en perfekt efterårsferie med børnene her

Når efterårslandskabet skifter farver er det tid til efterårshygge og kvalitetstid med børnene. I efteråret inviterer Bornholm til mange arrangementer og aktiviteter – specielt i skolernes efterårsferie i uge 42 – men langt fra kun i denne uge. Så pak kufferterne og eventuelt regntøj til børnene og tag på ferie til klippeøen. Bornholm inviterer til en årstid, som er spækket med opdagelser, oplevelser og leg overalt på øen.

Her er jeres guide til sjove efterårsoplevelser

I kan opleve efterårets farver ude i naturen, men I kan også tage på et af de mange spændende og børnevenlige museer og oplevelsescentre på Bornholm. Eller hvad med at opdage et slaraffenland af god mad rundt omkring i bondegårdenes gårdbutikker eller i de berømte fiskerøgerier?

Efterårsaktiviteter for børn
Det kan I opleve på Bornholm
Sommerhus eller hotel
Her kan I overnatte på Bornholm
Færge eller fly
Sådan kommer I til Bornholm
Tips til en regnvejrsdag
Det kan I lave når det regner

Børnefestival i Hasle

I Hasle kan børnene opleve den super hyggelige Børnefestival – med en masse sjove aktiviteter i Hasle hallen og udenfor. Programmet byder blandt andet på kreativ workshop, klatring, rappelling og kajakroning, hestevognskørsel, åbent landbrug, rollespil og motionsløb for alle.

Halloween i Gudhjem

Gudhjem by inviterer til Halloween med gys og uhygge i efterårsferien. Du kan se græskarene rulle gennem gaderne i den bakkede by, halmballer kommer flyvende ind fra vest, heksene indtager byen og spreder skræk og rædsel sammen med de mange edderkopper, der kommer op af sprækker og kroge. Og uhyggen bliver endnu større, når kragerne stimler sammen på aftenhimlen og skygger for aftenskumringen over havet. Oplev hyggen og uhyggen – og prøv også Danmarks største halmlabyrint, så længe der er dagslys i byen.

Kartoffelugen i Aakirkeby

Aakirkeby inviterer til Kartoffeluge med en masse sjove aktiviteter for børn og voksne. Programmet byder opgravning af kartofler til en kartoffelpizza, hestevognskørsel, ponyridning, åbent landbrug, musikalsk legestue, besøg i den katolske kirke, besøg hos Bornholms Oliemølle og DLF (dem med græsfrø til verdens fodboldbaner), kåring af ugens heldige kartoffel, svampeture, et sjovt program på NaturBornholm og det slutter med en stor kartoffelfest med sang og god mad.

Her er jeres guide til spændende efterårsoplevelser på Bornholm

Bornholm byder på mange spændende oplevelser i efteråret. Her i oversigten finder du et par af de mange arrangementer.
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00