Efterår med børn på Bornholm

Start jeres efterårsferie på Bornholm med børnene her og find masser af inspiration og tips til en oplevelsesrig ferie i det dejlige bornholmske efterår.

Læs mere her

Tag børnene med til en ø med mange oplevelsesmuligheder

Når efterårslandskabet skifter farver er det tid til efterårshygge og kvalitetstid med børnene. I efteråret inviterer Bornholm til mange arrangementer og aktiviteter både i byerne og ude i naturen – specielt i skolernes efterårsferie i uge 42 – men langt fra kun i denne uge.

Rejs til Bornholm fra kun kr. 99,-

Turen til Bornholm behøver ikke at være dyr. Rejsen fra København tager kun tre timer, hvis I rejser over Ystad i Sydsverige. Og nu kan I få færgebilletterne fra kun 99,- kroner hver vej. I kan også tage den direkte færge fra Køge på Sjælland – sejltiden er 5½ time, billetterne fås fra 199,- kroner hver vej. Kom til et hav af oplevelser – også udenfor efterårsferien.

Ideer til jeres efterårsferie på Bornholm

Oplev efterårets farver og ægte bisoner ude i naturen, tag på et af de mange spændende og børnevenlige museer og oplevelsescentre på Bornholm, når det regner.
Tag ud i efterårsnaturen
Aktive oplevelser for børnefamilier på Bornholm
Tips til en regnvejrsdag
Det kan I lave, når det regner
Skattejagt på Bornholm
Find Eskils hemmelige testamente
Gå en tur i efterårsskoven og
Mød en bison på Bornholm

Kom til Børnefestival i Hasle og Halloween i Gudhjem

I Hasle kan børnene opleve den super hyggelige Børnefestival – med en masse sjove aktiviteter i Hasle hallen og udenfor: Kreativ workshop, klatring, rappelling og kajakroning, hestevognskørsel, åbent landbrug, rollespil og motionsløb for alle.

Gudhjem by inviterer til Halloween med gys og uhygge i efterårsferien. Græskar ruller gennem gaderne, heksene indtager byen og spreder skræk og rædsel sammen med de mange edderkopper, der kommer op af sprækker og kroge. Oplev hyggen og uhyggen – og prøv også Danmarks største halmlabyrint, så længe der er dagslys i byen.

Korte rejseveje og familievenlig overnatning

Turen til Bornholm tager ikke mere end tre timer fra København via Øresundsbroen. Og billetten med hurtigfærgen fra Ystad koster fra kun kr. 99,- for hele familien (en vej). Kommer I fra Jylland og Fyn, kan I med fordel tage færgen fra Køge på Sjælland direkte til Bornholm – fra kr. 199,- en vej for hele familien.

Ingen efterårsferie på Bornholm uden hyggelig overnatning. I kan vælge blandt mange hyggelige og familievenlige overnatningssteder.

Her kan I sove godt
Book en hyggelig overnatning her
Færge eller fly
Sådan kommer I nemt til Bornholm
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00