Velkommen til
Bornholms officielle rejseportal

Her kan du finde alt, hvad du har brug for, til at planlægge din rejse til Bornholm denne vinter.

Læs mere og vinterøen Bornholm her

Oplev vinterøen Bornholm – Samme ø, nye eventyr

Bornholm er kåret til Danmarks bedste feriedestination 2022 ved den traditionsrige og prestigefyldte prisuddeling Danish Travel Awards. En pris vi er meget stolte af og taknemmelige for – for det er jer, vores gæster, der har stemt og sikret os denne flotte anerkendelse af vores dejlige ferieø.

Flere og flere gæster besøger Bornholm hele året rundt, og det kan vi godt forstå, for vinterøen Bornholm er noget ganske særligt. Vinterøen Bornholm byder på flotte naturoplevelser, masser af hygge og afslapning samt spændende vinteråbne seværdigheder og attraktioner.

Når du besøger Bornholm om vinteren, kommer du endnu tættere på klippeøens DNA. Naturen møder dig med sin skønhed og styrke, hvor vinden farver kinderne røde ved de brede sandstrande og rå klipper.

Køkkenet er rustikt med gode, lokale råvarer, der har taget smag af øens muld og friske havluft. Befolkningen er varm og imødekommende. Det er nu du kan mærke øens puls og lade roen sænke sig i dig.

 

Danish Travel Awards

Bornholm er kåret til Danmarks bedste feriedestination 2022

 

Det er nemt og billigt at rejse til Bornholm

Om vinteren er det ekstra billigt at tage på ferie til Bornholm, og rejsetiden er kun 3 timer fra København, hvis du tager med Bornholmslinjens færge fra Ystad til Rønne. En færgebillet inkl. en personbil + op til 5 personer koster kun fra 99 kr.

Du kan naturligvis også flyve med DAT direkte fra Kastrup eller Billund til Rønne – det tager kun hhv. 35 eller 55 minutter. Perfekt for jer, der ønsker en forlænget weekend med juleshopping og julemarked.

Inspiration til oplevelser for par denne vinter
Tag vandreskoene på og finde gode vintervandrestier her
Inspiration til en børnevenlig vinterferie
Det sker på Bornholm
Bæredygtig ø – vi er godt på vej
Får overblik over alle vinteroplevelserne med vores guideapp 'Bornholm'

Månedens udvalgte.
Find dit næste vintereventyr på Bornholm her

Bornholm byder på et hav af oplevelser – hele året. Uanset om du kommer vinter, forår, sommer eller efterår vil du kunne gå på opdagelse: I den enestående bornholmske natur, i det særegne bornholmske køkken, i øens kulturelle arrangementer eller i de mange hyggelige overnatningssteder rundt omkring på øen, der venter på at byde dig velkommen indenfor.

Her fremhæver vi hver måned nogle særlige oplevelser for dig, som kan være med til at gøre lige netop din ferie på Bornholm til noget enestående og minderigt. Der er også gode bud på overnatning og transport til øen.

Bornholm har åbent om vinteren

Om vinteren sænker roen sig over Bornholm og bornholmerne slapper af på de lokale caféer, mødes til aktiviteter eller bevæger sig ud i naturen. Det er her fællesskabet og interesser dyrkes.

Som gæst har du derfor rig mulighed for at blive inviteret indenfor i bornholmernes vinterhi og mærke en vinterdestination, hvor der er tid til en kop kaffe og en sludder. Her har øens mange ildsjæle tid til at invitere indenfor og fortælle om den magi og sjæl, som de indarbejder i deres kunsthåndværk, råvarer eller oplevelser.

Få overblikket med app’en Bornholm

Vi har gjort det let for dig at finde gode oplevelser og vinteråbne steder på Bornholm. I vores guideapp ‘Bornholm’ vises kun steder, som har åbent i vintersæsonen. Du kan downloade app’en gratis til iOS (iPhone) eller Android – Læs mere her

Se hvilke seværdigheder du kan opleve denne vinter
Find et hyggeligt spisested denne vinter
Kom bag kulisserne på Bornholm om vinteren

Oplev Bornholms smukke barske natur

Mens roen i vintermånederne sænker sig over de bornholmske byer, så viser naturen sig for fuld styrke og byder på mange storslåede oplevelser.

Tag vandreskoene på og nyd øens mange smukke vandrestier både langs kysten og inde i landet. Her har du mulighed for at møde en bison i den smukkeste vinterdragt, lade dig betage af Ekkodalens stejle klippesider og opleve barskheden og mærke historiens vingesus ved Hammershus Borgruin.

Der er mange måder at opleve den bornholmske natur på. Du kan også få et koldt gys i et af øens havnebade eller hvad med at prøve kræfter med at fange en havørred?

Inde i Almindingen finder du også udfordrende mountainbikespor, men faktisk er hele øen meget velegnet til alle former for cykling.

Kom nemt til Bornholm med færge og fly
Turistinformationerne på øen er altid klar til at hjælpe med tips og gode råd til ferien
Vi vil gerne dele vores kærlighed til Bornholm med jer ❤ Se filmen her ...
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00