Oplev en spændende og sjov sommerferie for børn på Bornholm

Sommer på Bornholm for børnene er lig med et hav af aktiviteter. Solskinsøen byder nemlig på mange hyggelige, sjove og spændende oplevelser.

Læs mere her

Børnenes Bornholm

På Bornholm kan I tage på udflugter i Bornholms varierede landskab med børnevenlige cykelruter og vandreture ved den smukke klippekyst, der er også mulighed for mange andre udendørs aktiviteter, her finder du blogger Alle Uds bud på top 7 udendørsaktiviteter. Øen byder også på sjove og lærerige attraktioner for hele familien: Tilbring en dag i en sjov forlystelsespark eller kom tæt på øens fascinerende historie i flere oplevelsescentre. I kan også tage en dagstur over til den gamle søfæstning Christiansø, her kan I opleve øen hvor sørøvere og soldater tidligere levede side om side.

10 oplevelser for børnefamilier i sommerferien
8 gratis oplevelser med børn på Bornholm
10 fede regnvejrsaktiviteter indendørs
Guide til den sejeste 7 dages sommerferie

Opskriften på en herlig sommerferie på Bornholm

Sommer på Bornholm byder på en flot og enestående natur, som bør udforskes. Derudover er der en lang række attraktioner, både inden- og udendørs, som I kan besøge og opleve. Solskinsøen lokker med fristelser baseret på gode lokale råvarer: Besøg hyggelige gårdbutikker, boder og butikker rundt omkring på øen. For at få et godt og samlet overblik over de bornholmske produkter, er det altid værd at tage en tur i Torvehal Bornholm.

Nyd ferien med familien

At være en børnefamilie kan betyde en travl hverdag med mange rutiner og gøremål. Derfor skal I bruge sommeren på Bornholm på at hygge jer og komme helt ned i tempo. I finder derfor en masse gode guides til sjove og spændende dage på Bornholm. Så behøver I kun bruge tid på at holde ferie sammen.

Find flere guides her.

Børnebogsforfatter:
Derfor er Bornholm et godt feriested for børn
Til de sultne maver
Familievenlige restauranter
Find jeres hyggelige overnatningsmulighed her
Rejs med færge, bus, tog eller fly til Bornholm

Tidligere TV-vært Morten Resens 5 tips til familieoplevelser på Bornholm

Læs Morten Resens 5 bud på skønne familieoplevelser. Find også sjove lydfortællinger som børnene vil elske. Her kan de lære mere om Hammershus’ historie, Søfæstning Christiansø, de bornholmske bisoner og meget mere. Historiefortælling i børnehøjde. Læs mere her.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00