Oplev en eventyrlig sommer på Bornholm

Her venter jer mange hyggelige, sjove og spændende ferieoplevelser.

Få de bedste sommertips her

Bornholm er Danmarks største og sjoveste udendørs legeplads

Slip fantasien fri og få en sommerferie på Bornholm, som byder på masser af nærvær, sjov og anderledes oplevelser for hele familien.

Bornholms størrelse gør, at I hele tiden er tæt på jeres næste hyggelige ferieoplevelse. Det tager ikke mere end en ½ time at krydse øen i bil, men de mange gode cykelstier over hele øen gør, at det også nemt og sikkert at opleve Bornholm fra en cykelsadel.

Bornholm er med sine mange sjove attraktioner, spændende seværdigheder og skjulte perler, som skabt til at skabe fantastiske ferieminder for store og små.

Vi har samlet nogle gode tips til jeres ferie herunder.

10 sjove oplevelser i sommerferien
Tips til 8 gratis oplevelser med børn
Sådan får I den sejeste 7 dages sommerferie

Sommertips

Det bornholmske sommerland er fyldt med skønne perler, der bare venter på at blive udforsket. Her får I et par tips til særlige sommeroplevelser for hele familien.

Slip fantasien fri på Bornholm

Bornholms enestående natur er en kæmpemæssig legeplads med klatrestativer, sandkasser og rutchebaner, du ikke kan opleve andre steder i Danmark.

På Bornholm kan I klatre på klipper, men faktisk er det også muligt at have det sjovt i trætoppene, hvis I besøger Nature Park i Rø Plantage, hvor der er spændt klatrebaner op mellem træerne. Her er baner i flere sværhedsgrader, så alle kan være med. Stedet byder også på disc golf, fodbold golf og quiz labyrint.

Overalt langs den bornholmske kyst finder I fine sandstrande, som bare venter på at blive indtaget af ridderborge og prinsesseslotte. Det er altid muligt at finde en strand med læ, så det er bare at pakke madkurven og drage afsted mod nye eventyr.

Guide til familievenlige restauranter
Børnebogsforfatter: Derfor er Bornholm et godt feriested for børn
Sjove indendørsaktiviteter på en regnvejrsdag

Tag på en opdagelsesrejse

Børn elsker at lege med vand og lede efter skjulte skatte, og på Bornholm er der rig mulighed for at gå på opdagelse med fiskenettet i søer og vandhuller, der er fulde af liv. Slut dagen af på en af øens naturlegepladser med bål og snobrød. I kan også finde små fine sten, som I kan male på og tage med hjem, som et hyggeligt ferieminde.

Vidste I, at Bornholm er det eneste sted i Danmark, hvor der har levet dinosaurer? Besøger I stranden nedenfor Hasle Røgeri og går mod Kultippen, så er det faktisk muligt at finde spor efter de forhistoriske dyr. Tag børnene med på fossiljagt, og se om I er heldige eller besøg NaturBornholm og se deres spændende udstilling omkring dinosaurer og øens tilblivelse.

Tips til 5 børnevenlige strande på Bornholm
Natureventyr: Tag børnene på en anderledes gåtur i Bornholms natur
Hent vores gratis guideapp og få alt det bedste fra Bornholm samlet ét sted
Tag børnene med ud at cykle

Det kilder i maven i Danmaks længste svævebane

Naturligvis skal I besøge Hammershus, som er et imponerende syn på den høje klippeside mod havet, men tager I lidt længere mod nord – til Hammeren og Opalsøen, får I jer en helt unik oplevelse i Danmarks måske vildeste svævebane. Det gamle granitbrud, som nu er blevet til Opalsøen, er et af Bornholms smukkeste steder. Svævebanen er med sine 290 meter Danmarks længste, så der venter jer en ordentlig rutchetur.

For de mindre børn er svævebanen i Brændesgårdshaven nok mere passende og i den gamle have, kan I også opleve hånddrevne karruseller, en lille dyrepark og et udendørs vandland for børn og voksne.

Bornholm byder på meget mere, så det er bare om at pakke kufferten, og tage på opdagelse i det bornholmske sommerland. Det er hurtigt og nemt at komme hertil med både fly og færge.

Tidligere TV-vært Morten Resens 5 tips til familieoplevelser på Bornholm

Læs Morten Resens 5 bud på skønne familieoplevelser. Find også sjove lydfortællinger som børnene vil elske. Her kan de lære mere om Hammershus’ historie, Søfæstning Christiansø, de bornholmske bisoner og meget mere. Historiefortælling i børnehøjde  Læs mere her.

Tips til gode overnatningssteder
Vi vil gerne dele vores kærlighed til Bornholm med jer ❤ Se filmen her ...
Kom hurtigt og nemt til Bornholm med færge og fly

Subscribe to our mailing list

* indicates required
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00