Få tips til en børnevenlig sommerferie på Bornholm

På Bornholm finder I kridhvide badestrande med bademuligheder for store og små. Tag på udflugt i den mangfoldige bornholmske natur med børnevenlige cykelstier og vandreture ved den smukke klippekyst. Glæd jer til spændende og lærerige attraktioner til hele familien.

Læs mere om de fantastiske muligheder på Bornholm

Tilbring en dag i en sjov forlystelsespark eller kom tæt på øens fascinerende historie i flere oplevelsescentre. Solskinsøen lokker også slikmunde med søde fristelser baseret på gode lokale råvarer: Besøg hyggelige butikker rundt omkring på øen og lad jer friste af håndlavet vingummi, søde, bløde karameller, is produceret på bornholmske økologiske råvarer og meget mere.

Hele vejen rundt er der et væld af dejlige badesteder og skønne sandstrande med god plads til at tumle. For de små børn er de lavvandede strande ved Balka og Dueodde ideelle til at blive fortrolige med vandet. Og dem af jer, der gerne vil klatre op ad en klippevæg eller vil finde en vej højt oppe i trætoppe, kan også gøre det. I et nedlagt stenbrud i Vang har Dansk Klatreforbund lavet flere ruter, som børn ned til fem-seks-års alderen sammen med en uddannet instruktør sagtens kan klatre.

Den bornholmske natur er enestående – når I tager på en vandretur, kan I opdage mange forskellige planter og dyr. På cykelture langt væk fra de store landeveje kommer I forbi øens store rokkesten og I kan opleve et strejf af sørøverstemning på den gamle søfæstning Christiansø.

Transport
Transport til Bornholm
Attraktioner
Ugeprogram for børnefamilier på Bornholm
Derfor er Bornholm et godt feriested for børn
Attraktioner
Cykelferie på Bornholm

Børnevenlig overnatning på Bornholm

Er I på udkig efter en overnatningsmulighed for hele familien, mens I holder ferie på Bornholm, så prøv at kigge på disse partnertilbud:

De bedste børnevenlige attraktioner på Bornholm

Du kan godt glæde dig! På Bornholm har vi nemlig masser af oplevelser, der bare venter på dig og din fantasi. Tag familien med og få en super sjov ferie på Bornholm. Børn og Bornholm hører bare sammen! - se her et udpluk af oplevelser for børn og barnlige sjæle:

Gourmet for børn

Mange børn elsker at lave mad. Måske er ferien netop der, hvor der er tid til at lade børnene snuse til madlavningens kunst. Det er ikke kun de voksne, der kan glæde sig over det bornholmske madeventyr, ’gourmet-øen’ som danske og internationale medier skriver så mange artikler om. Øens fødevareproducenter og restauranter har i stigende grad fokus på kvalitet, og der sker også en hel masse for børnene på madfronten.

Specialiteter direkte fra naturen

Når I har opdaget, hvad der kan pilles og plukkes i det grønne, og hvad det kan bruges til i madlavningen, så overvej et stop ved de lokale vejboder med friskt grønt og frugt. Eller tag til Torvehal Bornholm i Rønne, hvor I finder et hav af lækkerier af bornholmske madproducenter. Så er I for alvor klar til at eksperimentere med jeres egen version af bornholmsk gourmetmad.

Og nu hvor vi taler vi om bornholmsk madkultur, så bliver det ikke mere autentisk end silderøgerierne. De fleste børn elsker at spise på røgerierne, måske se de røgede sild komme ud af ovnen. I kan besøge røgerierne langs kysten i Hasle, Allinge, Gudhjem, Svaneke, Aarsdale, Nexø, Snogebæk, Østre Sømark og Arnager.

Mad & Drikke
Røgerierne på Bornholm
Gourmet i børnehøjde
Guider
Den søde tand
Caféer
Torvehal Bornholm

Her er jeres guide til børnevenlige spisesteder på Bornholm

Hvis I en dag ønsker at spise ude, så har øen har flere gourmet-restauranter, hvor børn er mere end velkomne, ligesom der er hyggelige familiespisesteder, som kender børns livretter:
Attraktioner
Christiansø
Cykelrute I Krølle-Bølles fodspor
Baderåd

Her er jeres shoppingguide til hele familien

Uanset hvad I har brug for - på Bornholm finder I mange shoppingmuligheder for hele familien. Her er et lille udvalg:

Jeres guide til sommerevents for hele familien

Hele sommeren igennem er der en række arrangementer på øen, hvor hele familien kan deltage. Her ser I et lille udpluk:

Flere familievenlige overnatningsmuligheder på Bornholm

Her kan du finde flere familievenlige overnatningsmuligheder til hele familien på Bornholm - se et lille udpluk her:
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00