Sommer på Bornholm - nyd en hyggelig ferie for to

Sejlturen til Bornholm tager kun lidt over en time fra Ystad - og så er du fremme til afkobling og ro, unik natur og et hav af oplevelser.

Læs mere om de fantastiske muligheder på Bornholm

Der er bare noget ved Bornholm, der gør øen som skabt til dejlige ferieoplevelser. Måske er det den bornholmske gastronomi, det varierede landskab, eller de mange solskinstimer. Det er i hvert fald som om, at tiden går lidt langsommere i Bornholms hyggelige, gamle kystbyer end andre steder i Danmark. Bornholm overrasker med lokalt producerede fødevarer i særklasse, kridhvide sandstrande, rå klippeformationer, masser af kulturelle arrangementer – og med et væld af muligheder for at bruge naturen aktivt.

Transport
Transport til Bornholm
Attraktioner
Hammershus
Attraktioner
Rundkirker på Bornholm
Condé Nast Traveler: Bornholm blandt de bedste steder at rejse til i juni

Hyggelig overnatning på Bornholm for par

Når I holder en afslappende parferie på Bornholm, så kan I vælge mellem mange hyggelige og rolige overnatningsmuligheder - her er et par tilbud fra nogle af vore partnere:
Attraktioner
Østerlars kirke - Østerlars rundkirke
Attraktioner
Opalsøen
Attraktioner
Bornholms Kunstmuseum
Attraktioner
Cykelferie på Bornholm
Attraktioner
Outdoor og aktiv ferie på Bornholm

Her er jeres guide til sommeroplevelser på Bornholm

Hvad end I er til - aktiv ferie, ren afslapning, romantisk weekendophold, natur, camping, hygge, gourmet eller cykeltur - så har Bornholm det hele. Her finder I et lille udpluk:

Oplev madeventyret og gastronomi på Bornholm

Bornholm har de talt om i en del år nu: Madeventyret, prisbelønnede stjerne-kokke, lokalt dyrkede råvarer af bedste kvalitet, som tilberedes til lækre retter. Gå ikke glip af en enestående gourmetoplevelse og smag de lokale delikatesser. På Bornholm findes flere hædrede kokke og gode restauranter, hvor du får serveret enestående kreationer og hvor priserne alligevel er overkommelige.

Eller er I mere til en romantisk “Dinner for two” i jeres feriehus? Så kig forbi de mange vejboder, eller besøg de mange lokale madproducenter rundt om på øen – mange har en lille gårdbutik, hvor I kan købe førsteklasses fødevarer. En anden mulighed er et besøg i den nyåbnede Torvehal Bornholm i Rønne, som forener nogle af de bedste bornholmske fødevareproducenter under et tag. Her får du en oplevelse for alle sanser.

Fødevarer
Gourmet på Bornholm
Fødevarer
Bornholmske Fødevarer
Caféer
Torvehal Bornholm

Her er jeres guide til spisesteder på Bornholm

Du har ikke været på en ordentlig ferie på Bornholm, hvis ikke du har spist på en af de mange røgerier eller i en af de mange gode restauranter eller caféer på øen. Og en lun sommeraften kan med fordel afrundes på en af de mange bornholmske barer eller iscaféer.
Attraktioner
Musik på Bornholm
Kunsthåndværk
Kunsthåndværk på Bornholm
Attraktioner
Byer på Bornholm
Attraktioner
Christiansø

Her er jeres guide til shopping-muligheder på Bornholm

Uanset om du er interesseret i kvalitets-kunsthåndværk (Bornholm er faktisk lige blevet udnævnt til Europas første World Craft Region af World Craft Council WCCC), eller fødevarer, brugsting eller andre ting - i de mange butikker og gallerier på Bornholm finder I sikkert det, I har brug for. Her er et lille udvalg af shoppingmuligheder:

Oplev store events på Bornholm

Kast dig ud i sportslige udfordringer, lyt til masser af god musik, se stjernekokke i topform dyste mod hinanden – og meget mere. På Bornholm kan du opleve store og små events hele sommeren igennem.

Overnatningsmuligheder på Bornholm

Her kan du finde flere overnatningsmuligheder for din sommerfrie på Bornholm:
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00