}

Oplev din bedste sommer på Bornholm

På Bornholm kan du nyde en afslappet parferie i enestående natur, med mange seværdigheder og med et hav af attraktioner og oplevelser.

Læs mere

Bornholm er skabt til fantastiske ferieminder

Ønsker I at nyde en sommerferie i Danmark, der fokuserer på nærhed, lækker lokalproduceret mad, aktiviteter i naturen og kunst- og kulturoplevelser? Så er Bornholm stedet for jer. Her finder I mere end 150 km kystlinje med fabelagtige og kilometerlange hvide sandstrande, unikke klippeformationer og hyggelige gamle købstæder. Bornholms størrelse gør, at det aldrig tager mere end en halv time at nå frem til den næste hyggelige oplevelse – uanset hvor I bor på Bornholm.

Billige billetter og komfortable rejseveje til øen

Bornholmslinjens hurtigfærger sejler fra Ystad i Sverige og bringer jer fra storbyens larm og os til klippeøens stilhed og fred på 1 time og 20 minutter. I kan få billetter fra kr. 99,- one-way (bil, inkl. op til 5 personer).

Inspiration
10 spændende oplevelser for to på Bornholm
Over 230 km cykelstier
Oplev Bornholms enestående natur fra din cykelsaddel
Inspiration til en regnvejrsdag
Prøv disse spændende indendørsaktiviteter på Bornholm
Besøg røgerierne på Bornholm
Smag på en "Sol over Gudhjem"

Det kan I opleve på Bornholm

Historien har sat tydelige spor på Bornholm. Oplev f.eks. de smukke, gamle rundkirker eller Nordeuropas største borgruin, Hammershus, hvor et helt nyt imponerende besøgscenter er åbnet. Godt en times sejlads fra Gudhjem kan I besøge Christiansø, hvor det velholdte fæstningsværk vidner om øens fortid som flådebase.

Brug jeres energi i naturen

Er I til aktiv ferie, så prøv de gode cykelstier, som strækker sig 230 km gennem øens varierede natur. Også mountainbikefolket har opdaget øen både til konkurrencer og træning.

Er I bare interesseret i en god gang løbetræning i skønne omgivelser, hvor der er frisk luft og højt til himmelen, så findes der afmærkede ruter i en række af øens skovområder. Og en løbetur ud i det blå er måske den allerbedste sightseeing og udforskning af nærområdet.

Er du mere eventyrlysten, så kan du klatre på klipper, sejle i havkajak, surfe, dykke og meget mere – Bornholm er mulighedernes ø.

Sov godt og trygt med disse gode tilbud på overnatning

Til en romantisk og afslappende ferie for to på Bornholm hører et hyggeligt overnatningssted. Se vores forslag her:
Keramikerne på Bornholm
Oplev noget af det bedste indenfor bornholmsk kunsthåndværk
Transport på Bornholm
Sådan kommer du rundt på øen med bus
Femina på Bornholm:
Læs reportagen "En klippeø med gourmet-tendenser"
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00