Nyd sommeren sammen på Bornholm

Få sommerens bedste ferietips her

Bornholm er som skabt til fantastiske ferieminder  

Bornholm er med sine lange, hvide sandstrande, hyggelige, små havnebyer og majestætiske klipper noget ganske særligt.

Når først du har oplevet en sommer på Bornholm, kommer du helt sikkert tilbage efter mere, for der er altid noget nyt at se og opleve på Bornholm. 

Nyd Bornholms mange smukke vandrerruter
Oplev kunsthåndværk i verdensklasse
Tips til gode overnatningssteder

Sommertips

Det bornholmske sommerland er fyldt med skønne perler, der bare venter på at blive udforsket. Her får du et par tips til særlige sommeroplevelser.

På jagt efter smagen af den bornholmske sommer

Sommerlandet bugner af hyggelige gårdbutikker, vejboder og plantager, hvor du kan dykke ned i smagen af Bornholm. Und dig selv at stoppe de steder, du kommer forbi på din vej og smag, duft og føl dig igennem et rent overflødighedshorn.

Bornholms specielle klima gør noget helt særligt ved øens råvarer og mange dygtige producenter på øen forstår at udnytte dette på smukkeste vis. Det gælder naturligvis også for mange af øens gode spisesteder, som står klar til at forkæle dig med alt fra røget sild til en 6-retters menu.

Kommer du til Bornholm i juni måned, kan du være heldig at opleve kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem, hvor en række af Danmarks dygtigste kokke dyster i forskellige discipliner, hvor der naturligvis benyttes bornholmske råvarer.

Dyk ned i det bornholmske spisekammer
10 naturoplevelser du ikke må gå glip af
Oplev Bornholms enestående natur fra din cykel
Hent vores gratis guideapp og få alt det bedste fra Bornholm samlet ét sted

Oplev Bornholm fra havsiden – SUP dig igennem sommeren

Hvis du ikke har prøvet SUP (Stand Up Paddle) endnu, så kan du godt begynde at glæde dig. For SUP er en sport, hvor alle kan være med.

Her kombineres det bedste fra surf og kajak, og du kommer helt tæt på naturen og havets bølger. Bornholms varierede natur gør det muligt for alle at være med. Uanset om du har mod på at udforske klippehulerne i nord eller bare vil nyde en rolig tur langs de smukke lange sandstrande i syd, så venter der dig en fantastisk oplevelse.

Foretrækker du tørre tæer, så er det også muligt at sejle ud med en øens sightseeing både fra enten HammerhavnGudhjem eller Helligdomsklipperne.

Vær aktiv i den bornholmske naturen
Oplev alle Bornholms 7 borge
Guide til en bæredygtig ferie
9 skønne wellnessoplevelser på Bornholm

Sommertoner

Om sommeren summer øen af liv, og du bliver vækket af det smukkeste morgenkor af fuglestemmer. Men de lange lyse sommernætter byder også på helt andre toner.

Hele sommeren igennem byder Bornholm på et hav af store og små musikoplevelser. Du finder alt fra små, intime koncerter til Danmarks måske smukkeste festival, som finder sted ved Hammershus den 17.-20. august.

I løbet af sommeren gæster følgende musikere bl.a. øen: The Minds of 99, Mø, Lukas GrahamShubberne, Akadamiet  og mange flere. Der er med andre ord lagt op til en sommer med er masser af gode og spændende musikoplevelser på Bornholm.

Så pak kufferten, og tag på opdagelse i det bornholmske sommerland. Det er hurtigt og nemt at komme hertil med både færge. og fly.

Koncerteroplevelser i Ekkodalen
Tips til gode overnatningssteder
Kom hurtigt og nemt til Bornholm med færge og fly
Vi vil gerne dele vores kærlighed til Bornholm med jer ❤ Se filmen her ...

Subscribe to our mailing list

* indicates required
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00