Nyd sommeren sammen på Bornholm

Sommer, sol, strand, samvær... Oplev hele Danmarks solskinsø

Læs mere

Bornholm er skabt til fantastiske ferieminder

Ønsker I at nyde en sommerferie i Danmark, der fokuserer på nærhed, lækker lokalproduceret mad, aktiviteter i naturen og kunst- og kulturoplevelser? Så er Bornholm stedet for jer. Her finder I mere end 150 km kystlinje med fabelagtige og kilometerlange hvide sandstrande, unikke klippeformationer og hyggelige gamle købstæder. Bornholms størrelse gør, at det aldrig tager mere end en halv time at nå frem til den næste hyggelige oplevelse – uanset hvor I bor på Bornholm.

Oplev historien tæt på

Historiens vingesus kan mærkes på Bornholm og det giver jer rig mulighed for at gå i fortidens fodspor. I kan f.eks. besøge Nordeuropas største borgruin, Hammershus og øens 6 andre borge. Det imponerende besøgscenter ved Hammershus og ikke mindst øens fascinerende rundkirker.

I 2021 fejrer Bornholm også 75-året for Sovjetunionens tilbagetrækning fra Bornholm efter 2. verdenskrig. Det sker med flere særudstillinger på bl.a. Bornholms Museum og Bornholms Forsvarsmuseum Læs mere her.

10 spændende oplevelser på Bornholm
7 skjulte steder på Bornholm
Oplev Bornholm til fods på de mange vandreruter
10 naturoplevelser på Bornholm I bør besøge

 Smag på det bornholmske køkken

Besøg øens mange restauranter og producenter, og smag på de mange lækkerier. Lad dig friste af øens lokalproducerede føde- og drikkevarer i Bornholms Torvehal i Rønne eller i Skafferiet på gaarden i Melsted. I må ikke snyde jer selv for den bornholmske specialitet “sol over Gudhjem” som I kan spise på øens mange røgerier. Læs meget mere om Bornholms spisekammer her. 

I kan komme nemt og hurtigt til solskinsøen

Bornholmslinjens hurtigfærger sejler fra Ystad i Sverige og bringer jer fra storbyens larm og os til klippeøens stilhed og fred på 1 time og 20 minutter. Vil I hellere flyve, så kan I rejse direkte til en af Europas bedste ferieøer fra Sønderborg, Aalborg, Billund, Midtjylland og København. Læs information vedr. Covid-19 for rejsende til og fra Bornholm her.

Besøg de bornholmske kunsthåndværkere
Oplev Bornholms enestående natur fra din cykel
Her er gode tilbud på overnatning
Sådan kommer du hurtigt og nemt til Bornholm

Vandreekspert Gitte Holtzes favoritruter på Bornholm

Gitte Holtze har vandret mange tusinde kilometer i både ud- og indland, men Bornholm har en særlig plads i hendes hjerte. Se hendes fem favoritruter på Bornholm, som alle kan vandres på en time eller to -> Læs mere her.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00