Artikel

10 sommeroplevelser for børn på Bornholm

Sommeren på Bornholm er synonym for børnevenlige strande og dejligt badevand - der er også et hav af aktiviteter for børnefamilier på hele øen.

Sommer på Bornholm byder ikke bare på en flot og enestående natur, som bør opdages – der er en lang række attraktioner, både inden- og udendørs. I kan komme til tops på en trætopbane, tage i legeland, lære om dinosaurer og rovfugle, gå på skattejagt eller spille fodboldgolf – der er noget for alle aldre! Vi har samlet en række gode forslag til sjove, hyggelige og mindeværdige oplevelser for børn og deres forældre.

Se videoen om de 10 sommeroplevelser for børn

Der er mange gode oplevelser for børn på Bornholm. I videoen får du et overblik. Under videoen kan du klikke videre, og læse mere om hvert sted.

10 forslag til sommeraktiviteter for børn og deres forældre

Herunder finder du en kort information om hver familieoplevelse. Få flere informationer ved at klikke på billederne.

1

NaturBornholm

Danmarks populære oplevelsescenter med tidsrejse, jordskælv, dinosaurer, Østersø-akvarium, levende krokodiller, bisonudstilling og mere. 3000 m2 spændende oplevelser indendørs inkl. butik og selvbetjenings-café. Udendørs kan du røre ved de store dinosaurer, køre bil på el-bil banen, finde spændende ting i fossil-sandkassen og mange andre aktiviteter.

2

Skattejagt med Bornholms Middelaldercenter

Tag med på skattejagt på Bornholm - hvor et testamente og glemt viden om en gammel skat, fører jer ind i middelalderens verden og rundt til 12 steder på Bornholm. Der er opgaver for hele familien, alle kan være med! Klik på billedet og få flere informationer hos Bornholms Middelaldercenter og jagten på Eskils Testamente.

3

BornPark Minigolf

Oplev Nordeuropas største minigolfpark, formet som Bornholm. BornPark er en af Nordeuropas største minigolfparker, de 18 huller præsenterer hver et af Bornholms kønneste natur- og kulturattraktioner. En sjov og lærerig oplevelse for hele familien.

4

Hammershus

Fra Nordeuropas største borgruin blev Bornholm forsvaret mod fremmede magter - her kan børn finde deres indre ridder frem, gemme sig og spotte skibe. Hammershus Besøgscenter fortæller historien - så kan oplevelserne starte og borgruinen udforskes. Naturen omkring borgen indbyder til leg og afslapning - tag madkurven med, hold en pause og nyd omgivelserne.

5

Brændesgårdshaven

Brændesgårdshaven er et eldorado for hele familien og her får du med garanti en rigtig sjov dag! Brændesgårdshaven er Bornholms store forlystelsespark med både legeland, vandland og dyrepark.

6

Tovbanen over Opalsøen

En tur med Tovbanen er en fantastisk og udfordrende oplevelse - kast dig ud over klippen og mærk suset - aldersgrænsen er 6 år!

7

Rokkesten

Der er hele 3 rokkesten på Bornholm, som børnene kan prøve kræfter med. De ligger i Paradisbakkerne, i Almindingen Skov og Rutsker Højlyng. En sjov aktivitet for hele familien - kan det lade sig gøre at rokke sådan en stor sten?

8

Rovfugleshow

Hos Bornholms Rovfugleshow viser falkoneren de smukke rovfugle frem og hvis du er heldig, får du endda lov til at holde en på hånden! Du kan også lege med klappekaniner, ride på en pony, gå en tur på naturstien og meget mere. Rovfugleshowet tilbyder meget mere end deres flotte shows.

9

Nature Park Bornholm

Er I til fysiske udfordringer i naturen? Prøv aktivitets- og klatreparken Nature Park Bornholm udenfor Gudhjem. En oplevelse for hele familien! Der er både klatrepark, discgolf, fodboldgolf, og cafe.

10

Fodboldgolf Bornholm

Du har sikkert spillet fodbold eller golf - men hvad er fodboldgolf? Man tager en fodbold, 2 hektar smuk natur, 18 huller og et passende antal forhindringer og så er det bare om at skyde bolden i hul. En sjov og hyggelig aktivitet for hele familien.

Tema
8 gratis oplevelser med børn
Tema
5 grunde til at vælge et sommerhus, når man rejser med børn til Bornholm
Tema
Ugeprogram for børnefamilier
Tema
Regnvejrsaktiviteter på Bornholm med børn
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00