Baltic Sea Glass

Oplev bornholmsk glaskunst hos Baltic Sea Glass ved Melsted.

VELKOMMEN TIL BALTIC SEA GLASS

EN VARM PASSION FOR GLAS

Velkommen i denne særlige verden hos Baltic Sea Glass, en verden præget af:

– håndværk – omtanke – historie –

skabt af Maibritt Jönsson og Pete Hunner´s glødende passion for glas.

PASSION

De to glaskunstnere Maibritt Jönsson og Pete Hunner har nu i mere end 35 år været drevet af passionen for glas. De har formået at bevæge deres samarbejde og kunstneriske fællesskab til nye dimensioner og viser i dag noget af den ypperste glaskunst i verden.

Deres enestående samarbejde og passion for glassets utallige tekniske og æstetiske muligheder, har gennem årene ført til højt anerkendte og unikke kunstværker, der har vakt genklang over hele kloden. Jönsson & Hunner er repræsenteret på museer og samlinger verden over.

VISION

Her hos Baltic Sea Glass er visionen at dele denne passion for smukt glas med gæsterne. Vi elsker glas! Du har her muligheden for at komme helt tæt på glaspusterværkstedet, hvor magien i arbejdet med det glødende glas kan opleves. Glasset har sin egen sjæl. Det er blødt og hårdt på samme tid, fascinerende at arbejde med.

Vores filosofi når vi arbejder med glas, er at fange en bevægelse, en fornemmelse for viskositet og at følge denne bevægelighed. Det er, at følge glasset fra flydende til fast form.  Det har altid været vigtigt i vores design at man kan fornemme at glasset engang har været flydende, som friskt honning.

Lad nysgerrigheden følge dig, rundt i galleriet, og lad dig fortrylle af det smukke glas der er skabt på denne baggrund, inspireret af den fantastiske bornholmske natur og de forskellige årstider. Dette ses i de spændende Unika-værker med temaer som majs, løvfald, havet, fjer, padderokker og snefnug med mere, der også findes i Galleriet.

Social:

Information

Åbningsperiode

Sommer 2020

Åbningstider

Mandag - Søndag kl.10-17

Særlige åbningsdage

Særlige lukkedage

Kontaktinformationer

Tlf. +45 5648 5641

E-mail bsg@balticseaglass.com

Web balticseaglass.com

Adresse

Melstedvej 47

3760 Gudhjem

Relaterede events

Herunder finder du events af samme arrangør, som du kan deltage i.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00