Baltic Sea Glass

Oplev bornholmsk glaskunst hos Baltic Sea Glass ved Melsted.

Den ypperste kunst siden 1981

Bornholms dramatiske natur og en glødende passion for glassets æstetiske og tekniske muligheder inspirerede det entusiastiske glaspusterpar Maibritt Jönsson & Pete Hunner til at etablere Baltic Sea Glass tilbage i 1981.

Siden har atelieret sydøst for Gudhjem været et kreativt udviklingscenter for nogle af Nordens dygtigste glaspustere og den ypperste glaskunst.

Parret har bygget videre på den æstetiske grundforskning i kunstnerisk metode og praksis til perfektion, og i dag har Jönsson & Hunner indtaget en fremtrædende position i den danske og internationale glasverden – repræsenteret på museer og samlinger verden over.

 

 

 

 

 

 

 

Samarbejdet & inspirationen

Inspirationen til vores arbejde kommer hovedsageligt fra naturen på Bornholm. Den kreative proces er en “Ping-pong” imellem os og den varme glasmasse. Vores fortolkning er baseret på et fælles grundlag, gennem nysgerrige interaktioner, som til sidst ender i et fælles samarbejde. Det er her, vores hjerter er!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Velkommen ind i varmen

Besøg webshoppen med brugsglas og unikaværker fra anerkendte glaskunstnere. Og hvis du vil helt tæt på, når glaskunstens hemmeligheder afsløres, er du også velkommen i atelieret – med både værksted, butik og events.

Følg os på Facebook og Instagram og tilmeld dig nyhedsbrevet. Her kan du læse om særlige tema-aftener, nye unikaværker og sidste nyt fra glaskunstens verden.

Social:

Information

Åbningsperiode

Forår 2021

Sommer 2021

Åbningstider

Særlige åbningsdage

Særlige lukkedage

Kontaktinformationer

Tlf. +45 5648 5641

E-mail bsg@balticseaglass.com

Web balticseaglass.com

Adresse

Melstedvej 47

3760 Gudhjem

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00