Baltic Sea Glass

Oplev Bornholmsk glaskunst hos Baltic Sea Glass ved Melsted. En familievenlig oplevelse.

Den ypperste kunst siden 1981

Gennem 40 år har Baltic Sea Glass budt gæsterne indenfor i det, der engang var et hønsehus. I dag skaber det gamle hønsehus rammerne for en sanselig oplevelse, når gæsterne går gennem galleriet og butikken til det åbne værksted.  Dagligt kan gæsterne komme helt tæt på, når Baltic Sea Glass’ glaspustere arbejder med det flydende glas.

Baltic Sea Glass har gennem årene holdt fast i deres DNA med stor overbevisning. Med Maibritt og Pete’s fantastiske evne til at bringe liv og bevægelse ind i glasset, har Baltic Sea Glass i dag  indtaget en fremtrædende position i den danske og internationale glasverden. I april 2020 blev der tilføjet nye kræfter til Baltic Sea Glass ledelse, som nu sammen puster liv og bevægelse ind i det 40 år gamle livsværk. Ligeledes blev der ‘oprustet’ på glaspusterfronten, så de i dag har Tobias Sode i spidsen af deres Unika produktionen. Samarbejdet mellem Maibritt, Tobias og det øvrige team er yders fascinerende.

 

UNIKA produktion BSG

Atelieret på Bornholm et kreativt udviklingscenter for nogle af Nordens dygtigste glaspustere. Som et team er de med til at udforske og udfordre glasset uendelige muligheder og lægge en høj standart for dansk glaskunst. Deres stærke position inden for kunsthåndværk understøttes af Bornholms status som World Craft Region, samtidig med at Bornholms natur kommer til udtryk i Baltic Sea Glass’ Unika-værker i dragende farver og former.

Følg med på facebook og instagram, hvor Baltic Sea Glass byder jer indenfor og deler ud af historier og inspirationskilder.

Velkommen ind i varmen

Besøg webshoppen med brugsglas og unikaværker fra anerkendte glaskunstnere. Og hvis du vil helt tæt på, når glaskunstens hemmeligheder afsløres, er du også velkommen i atelieret – med både værksted, butik og events.

Følg os på Facebook og Instagram og tilmeld dig nyhedsbrevet. Her kan du læse om særlige tema-aftener, nye unikaværker og sidste nyt fra glaskunstens verden.

Sildeben Drink Glass og Flaske

Social:

Sildeben Drink Glass og Flaske

Information

Åbningstider denne uge:

Mandag

10:00-17:00

Tirsdag

10:00-17:00

Onsdag

10:00-17:00

Torsdag

10:00-17:00

Fredag

10:00-17:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-14:00

Kontaktinformationer

Tlf. +45 5648 5641

E-mail bsg@balticseaglass.com

Web balticseaglass.com

Adresse

Melstedvej 47

3760 Gudhjem

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00