Brændesgårdshaven

Besøg den hyggelige og familievenlige forlystelsespark Brændesgårdshaven på Bornholm. Der er gratis parkering og når indgangen er betalt, er alle forlystelser gratis! Der er gratis Wifi i hele Haven. Måske verdens ældste af sin slags!

Brændesgårdshaven er eldorado for hele familien
Brændesgårdshaven er et eldorado for hele familien og her får du med garanti en rigtig sjov dag! Brændesgårdshaven er Bornholms store forlystelsespark med både legeland, vandland og dyrepark.

Brændesgårdshaven – Danmarks ældste legeland
Brændesgårdshaven er Danmarks ældste legeland, ja, måske den ældste af sin slags i verden. Legelandet og forlystelsesparken var oprindelig en stor bondegård med Bornholms smukkeste have, og blev åbnet for publikum i 1933. Brændesgårdshaven har siden da været en af Bornholms mest besøgte attraktioner.

Brændesgårdshaven byder på masser af sjove aktiviteter
Brændesgårdshaven er en kombination af et samlingssted for familien og en Old  School forlystelsespark hvor børn og barnlige sjæle får sved på panden og smil på læberne. Prøv Danmarks ældste hånddrevne karrusel, vores kæmpe Klatreland, en af hoppepuderne eller hoppeborgene, tag en omgang minigolf, se om du kan klare Jobostien som er en forhindringsbane, flyv ud i vandet med Nautic Jet, snup en tur i Svævebanen hen over den store sø eller nyd freden og roen i en af robådene eller prøv noget af alt det andet legetøj der i Haven. Er du en Vandhund, så kan du også bruge dagen i vores 6.000m2. store Solfanger opvarmede Vandland, med rig mulighed for vandleg i rutsjebanerne og Poolen. Du kan også slappe af og nyde solen på en af terrasserne. Der er livreder på arbejde i Vandland fra Vandland åbner til det lukker. Brændesgårdshaven byder også på friluftsscene med trylleshow, og i vores hyggelige Zoo kan du komme helt tæt på Geder, Æsler og Lamaer. Zoo indeholder bl.a. også forskellige slags aber, kænguruer, Katta Lemurer, Næsebjørne, Emu’er, kaniner og mange forskellige slags fugle.

Du kan også vælge at bruge Brændesgårdshaven som et åndehul hvor man som gæst kan komme op til overfladen i form af fred og ro og nyde et væld af blomster, træer og buske.

Information

Åbningstider:

  • Mandag Lukket
  • Tirs- Ons- Tors kl. 11.00 til kl. 17.00
  • Fredag Lukket
  • Lørdag- Søndag kl. 11.00 til kl. 17.00
  • Vandland kl. 12.00 til kl. 16.00

Adresse:

  • Højevejen 4
  • 3740 Svaneke
  • Gratis Parkering
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00