NaturBornholm

NaturBornholm er åbent 10-17 hver dag i perioden 1. april til 31. oktober og ligger i den sydlige udkant af Aakirkeby - en oplevelse for hele familien, hvor naturvidenskab bliver underholdning.

NaturBornholm – et spændende og lærerigt oplevelsescenter

Danmarks populære oplevelsescenter med tidsrejse, jordskælv, dinosaurer, Østersø-akvarium, levende krokodiller, bisonudstilling og mere. 3000 m2 spændende oplevelser indendørs inkl. butik og selvbetjenings-café. Udendørs er der dinosaurer, el-bil bane for børn, aktiviteter og en unik gåtur i det omgivende landskab, hvor man kan låne kort eller en GPS med.

Du kan med fordel begynde din ferie på NaturBornholm

NaturBornholm er det sted på Bornholm, hvor du med fordel kan begynde din ferie, for her bliver du inspireret til rigtig at gå i dybden i den smukke bornholmske natur. NaturBornholm lukker bogstavelig talt op for Bornholms natur ved at inspirere gæsterne til at søge nye oplevelser udenfor de kulørte brochurers veje og stier.

Aktiviteter og offentlige ture

I weekender, ferier og helligdage byder NaturBornholm også på en lang række aktiviteter for børn. I skolernes sommerferie har de en række offentlige ture rundt på Bornholm. Følg med i eventkalenderen.

NaturBornholm er stedet hvor naturvidenskab bliver underholdning, og naturvejlederen byder velkommen.

Køb bogen 'På 367 ture i den bornholmske natur'

Denne bog er et absolut must til dem, der gerne vil lidt tættere på den bornholmske natur- og kulturhistorie. Med de mange korte beskrivelser og fine billeder, gør Finn Hansen læseren nysgerrig på de mange små og store besøgssteder, som findes på Bornholm. Der er i bogen gjort meget ud af, at især cykel- og gåturismen bliver tilgodeset idet, at der til hvert afsnit er indtegnet cykelruter og vandreruter. Ydermere er alle besøgssteder blevet forsynet med GPS og UTM koordinater for at tilgodese de moderne tider. Denne bog burde stå i et hvert bornholmsk hjem.

Kun 198 kr.

Social:

Anmeldelser:

Information

Åbningstider:

  • Hver dag: kl. 10-17
  • Sæson: 1. april - 31. oktober.

Adresse:

  • Grønningen 30
  • 3720 Aakirkeby

Kontakt:

Relaterede events

Herunder finder du events af samme arrangør, som du kan deltage i.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00