NaturBornholm

NaturBornholm er åbent 10-17 hver dag i perioden 1. april til 31. oktober og ligger i den sydlige udkant af Aakirkeby - en oplevelse for hele familien, hvor naturvidenskab bliver underholdning.

NaturBornholm – Ikke kun i regnvejr!

Danmarks populære oplevelsescenter med tidsrejse, jordskælv, dinosaurer, Østersø-akvarium, levende krokodiller, bisonudstilling og mere. 3000 m2 spændende oplevelser indendørs inkl. butik og selvbetjenings-café. Udendørs er der dinosaurer, legeplads med  en stor el-bil bane for børn, fossil-sandkasse samt mulighed for en unik gåtur i det omgivende landskab, hvor man kan låne kort eller en GPS med.

Inspiration til oplevelser i den bornholmske natur.

Dit besøg på NaturBornholm begynder typisk i vores biograf “Tidsmaskinen”, hvor du på din egen krop oplever Bornholms natur helt tilbage fra fortiden af og hvor jordskælv og dinosaurer gennemryster dig, og gør dig klar til din videre færd igennem udstillingen.

Og når du har set vores udstilling, så er du forhåbentlig inspireret til at gå videre ud i den  bornholmske natur. NaturBornholm lukker bogstavelig talt op for Bornholms natur ved at inspirere gæsterne til at søge nye oplevelser udenfor de kulørte brochurers veje og stier.

Aktiviteter og offentlige ture

I weekender, ferier og helligdage byder NaturBornholm også på en lang række aktiviteter for børn. I skolernes sommerferie har de en række offentlige ture rundt på Bornholm. Følg med i eventkalenderen.

NaturBornholm er stedet hvor naturvidenskab bliver underholdning, og naturvejlederen byder velkommen.

Køb bøger fra NaturBornholms eget forlag

NaturBornholm udgiver også bøger Fx Finn Hansens “På 367 ture i Bornholms natur”. Denne bog er et absolut must til dem, der gerne vil lidt tættere på den bornholmske natur- og kulturhistorie. Med de mange korte beskrivelser og fine billeder, gør Finn Hansen læseren nysgerrig på de mange små og store besøgssteder, som findes på Bornholm. Der er i bogen gjort meget ud af, at især cykel- og gåturismen bliver tilgodeset idet, at der til hvert afsnit er indtegnet cykelruter og vandreruter. Ydermere er alle besøgssteder blevet forsynet med GPS og UTM koordinater for at tilgodese de moderne tider. Denne bog burde stå i et hvert bornholmsk hjem.

Sidste nye Udgivelse: “Kyst”.

En bog med akvareller fra alle Bornholms kyststrækninger af Ben Woodhams.

Se oversigt over alle bog- og andre tilbud på NaturBornholms webshop

Social:

Anmeldelser:

Information

Åbningsperiode

Åbent fra 1. april til 31. oktober

Åbningstider

Alle dage fra 10.00-17.00
(Indgang kun til kl.16.00)

Særlige åbningsdage

Særlige lukkedage

Priser for besøg

Voksne 125,- kr. / Børn 60,- kr.

For øvrige rabatordninger for gruppebesøg, medlemstilbud, sæsonbilletter mv. se hjemmesiden

NaturBornholm

Tlf. +5694 0400

E-mail naturbornholm@naturbornholm.dk

Web naturbornholm.dk

NaturBornholm

Grønningen 30

DK - 3720 Aakirkeby

Relaterede events

Herunder finder du events af samme arrangør, som du kan deltage i.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00