Bornholm byder på de bedste forårsoplevelser

Oplev øens enestående natur og mange spændende seværdigheder.

Læs mere

Alle kan trænge til lidt Bornholm

Foråret på Bornholm er noget ganske særligt og byder på et utal af smukke naturoplevelser. En af de ting, som kendetegner Bornholm er de fantastiske klippeformationer og netop disse er grunden til, at øen kan byde på hele 13 vandfald. Især om foråret kan disse være et fantastisk syn, når vandet fosser ud over klipperne og fylder luften med dens brussen.  Danmarks største vandfald, Døndalen, ligger mellem Allinge og Gudhjem, og har et fald på op til 20 meter. I det tidlige forår er jorden her dækket af hvide anemoner og lidt senere kommer ramsløgene med deres krydrede duft og hvidløgsagtige smag – En tidlige forårsbebuder, som flittigt bliver brugt, i det bornholmske køkken.

Ønsker I en ferie, der har fokuserer på nærhed, lækker lokalproduceret mad, aktiviteter i naturen og kunst- og kulturoplevelser, så er Bornholm stedet for jer.

På Bornholm finder I mere end 150 km kystlinje med fabelagtige hvide sandstrande, unikke klippeformationer og hyggelige gamle købstæder. Bornholms størrelse gør, at det aldrig tager mere end en halv time at nå frem til den næste hyggelige oplevelse – uanset hvor I bor på Bornholm.

7 skjulte steder
Vandring - Oplev de gamle kyststier
Bornholms kunsthåndværk noget helt særligt
Smag på Bornholm

Det kan I opleve på Bornholm

Historien har sat tydelige spor på Bornholm. Oplev f.eks. de smukke, gamle rundkirker eller Nordeuropas største borgruin, Hammershus, hvor I også finder det imponerende besøgscenter. Godt en times sejlads fra Gudhjem kan I besøge Christiansø, hvor det velholdte fæstningsværk vidner om øens fortid som flådebase.

Brug jeres energi i naturen

Bornholm er ideelt til gode gåture. Alsidigt terræn og smukke vandrestier finder I øen rundt. Vil I vide mere om vandring på Bornholm, kan I blandt andet læse vandreekspert Gitte Holtzes guide til vandring på Højlyngsstien.

I kan også prøve kræfter med Bornholms gode cykelstier, som strækker sig 230 km gennem øens varierede natur. Også mountainbikefolket har opdaget øen både til konkurrencer og træning.

Er I mere eventyrlystne, så har I mulighed for at klatre i klatre på klipper, sejle i havkajak, surfe, dykke og meget mere – Bornholm er mulighedernes ø.

Overnatningssteder på Bornholm
Rejs med hurtigfærgen eller fly
Få overblikket over alle forårsoplevelserne med vores gratis rejseguide-app
Guide til en bæredygtig ferie

“Der [er] god grund til at besøge øen udenfor sæsonen. Ikke alene er den stille og rå på en smuk måde, bornholmerne har også bedre tid til at folde deres gæstfrihed ud. Og så har du alt – fra vandreruter og verdenskendt keramik til klatrekurser, naturvin og en af Danmarks bedst bevarede modehemmeligheder – for dig selv.”

– Lise Nielsen i “Femina”, 15/2021

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00