Oplev en hyggelig parferie uden børn på Bornholm

På Bornholm kan du nyde en afslappet parferie i enestående natur, med mange seværdigheder og med forårsåbne attraktioner og oplevelser.

Læs mere

OBS! Som følge af corona-pandemien gælder der i øjeblikket særlige vilkår for Bornholm. → Læs mere her. Rigtig meget på øen er som følge af Corona-pandemien lukket ned, og derfor er den nedenstående artikel ikke helt retvisende. Men du kan for eksempel → opdage 7 skjulte steder i den bornholmske natur og her kan du blive klogere på, hvordan du kan → få Bornholm med hjem, når du ikke selv kan opleve øen.

Husk, at du fortsat godt kan rejse til Bornholm via Sverige med færgen fra Ystad. Grænselukningen berører ikke personer, der rejser i transit mellem det øvrige Danmark og Bornholm via Øresundsbroen og Sverige, oplyser det svenske indenrigsministerium.

Bornholm er skabt til fantastiske ferieminder

Ønsker I at nyde en forårsferie i Danmark, der fokuserer på nærhed, lækker lokalproduceret mad, aktiviteter i naturen og kunst- og kulturoplevelser? Så er Bornholm stedet for jer. Her finder I mere end 150 km kystlinje med fabelagtige hvide sandstrande, unikke klippeformationer og hyggelige gamle købstæder. Bornholms størrelse gør, at det aldrig tager mere end en halv time at nå frem til den næste hyggelige oplevelse – uanset hvor I bor på Bornholm.

Rejs hurtig og nemt til øen – fra kun 99 kroner per vej

Bornholmslinjens hurtigfærger sejler fra Ystad i Sverige og bringer jer fra storbyens larm og os til klippeøens stilhed og fred på 1 time og 20 minutter. I kan få billetter fra kr. 99,- one-way (bil, inkl. op til 5 personer).

Dem bør I se
7 skjulte steder på Bornholm, som selv ikke engang alle lokale kender
Aktiv i naturen
Gå ad kyststien - og lær Bornholm at kende
fra en ny vinkel
Lang tradition og høj kvalitet
Derfor er Bornholms kunst og kunsthåndværk så stort i dag
Tag hurtigfærgen eller flyveren
Rejs til Bornholm fra 99 kroner per vej

Det kan I opleve på Bornholm

Historien har sat tydelige spor på Bornholm. Oplev f.eks. de smukke, gamle rundkirker eller Nordeuropas største borgruin, Hammershus, hvor et helt nyt imponerende besøgscenter er åbnet. Godt en times sejlads fra Gudhjem kan I besøge Christiansø, hvor det velholdte fæstningsværk vidner om øens fortid som flådebase.

Brug jeres energi i naturen

Er I til aktiv ferie, så prøv de gode cykelstier, som strækker sig 230 km gennem øens varierede natur. Også mountainbikefolket har opdaget øen både til konkurrencer og træning.

Er I bare interesseret i en god gang løbetræning i skønne omgivelser, hvor der er frisk luft og højt til himmelen, så findes der afmærkede ruter i en række af øens skovområder. Og en løbetur ud i det blå er måske den allerbedste sightseeing og udforskning af nærområdet.

Er du mere eventyrlysten, så kan du klatre på klipper, sejle i havkajak, surfe, dykke og meget mere – Bornholm er mulighedernes ø.

Forårsåbne overnatningssteder på Bornholm
Her kan I sove behageligt og godt
Gourmetmad fra Michelinkokke
Smag på det bornholmske spisekammer
Berlingske Tidende:
"Bornholm er ø-feriens topmodel"

“Skrid Krøllebølle! Kalas er kommet til Sandvig

Tidligere skulle bornholmske is udelukkende hedde noget med Krøllebølle og være en uhellig alliance mellem en gammelsdagsvaffelis og en industriel soft ice. Ikke længere!”

– Sine Gerstenberg i “Berlingske Tidende”

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00