Artikel

10 skønne wellnessoplevelser på Bornholm

Der kan være mange årsager til at turen går til Bornholm, en af dem kan være ønsket om at komme helt ned i gear. Så er du kommet til det rigtige sted ...

Billede er fra Hasle Havnebad

På Bornholm vil du allerede ved ankomst mærke roen sænke sig over dig. Men ønsker du lidt mere selvforkælelse enten alene, med en partner eller med vennerne, så har vi samlet en liste over wellnessoplevelser, som kan anbefales til din ferie.

 

10 sikre valg når du ønsker wellness på din ferie på Bornholm

1

Holistisk hudpleje og velvære hos Tinas hudpleje

Tina har over 32 års erfaring som kosmetolog. Det betyder, at du er garanteret en god og lækker behandling med unikke produkter og individuelle behandlinger tilpasset dine behov. Tina tilbyder bl.a. ansigtsbehandlinger, massage, voksbehandlinger, farvning af vipper og bryn, manicure og pedicure. Læs mere.

2

Ren luksus i Den Bornholmske Diamantspa

I 1.000 kvadratmeter indendørs og udendørs spa er den dramatiske, bornholmske natur overført til wellness i et moderne spabad. Du har mulighed for at tilkøbe behandlinger i hotellets wellnessafdeling. Læs mere.

3

Yoga ophold på Melsted Badehotel

Book et yoga ophold på vidunderlige Melsted Badehotel. Kombinér din ferie på Bornholm med udsigt, god mad og yoga i naturskønne omgivelser. Inklusiv i prisen for alle ophold er yoga, morgenmad, the & frugt/nødder i yoga-lokalet samt en 2-retters menu om aftenen. Læs mere.

4

NCH Holistic Healing Bornholm - Recharge Your Body Battery!

Trænger du virkelig til ferie på øen? Alt det daglige stress, for meget arbejde, for lidt søvn eller søvnproblemer? Ingen kraftreserver mere? Eller har du smerter i ryggen, nakken eller knæerne? Læs mere.

5

Spa og wellnesscenter på Sannes Familiecamping

Hvis du booker overnatning på Sannes Familiecamping, kan du gøre brug af den 5-stjernede campingplads' mange wellness muligheder. Her får du professionel wellness massage, indendørs og udendørs spa og sauna. Læs mere.

6

Yoga på Balka strand

Yoga på Balka strand er for dig der gerne vil nyde en sommermorgen eller flere med sund træning baseret på klassisk yoga. Vi er der alle morgener i sommerferien - Uge 26-32 kl. 8.30 - 9.30. Drop in. Læs mere.

7

Bornholms største svømmehal

Har du brug for at gøre lidt godt for dig selv? På visse tidspunkter og det meste af sommeren, kan du motionssvømme i Rønne Svømmehal eller komme når der er åbent for alle, tiden er tiltænkt dem der ønsker en roligere atmosfære i hallen. Læs mere.

8

Bornholms hyggeligste svømmehal

Kom fx til sanseaften i Gudhjem Svømmehal. Hop i bølgen blå og nyd en formiddag, eftermiddag eller aften i Gudhjems lyse og lækre svømmehal. Billetter til arrangementer kan købes på hjemmesiden. Læs mere.

9

Hasle Havnebad på Bornholms vestkyst

På Hasle havn kan du opleve det nye havnebad, som er perfekt for dig, der ønsker at slikke sol, springe i vandet eller blot tage en stille og rolig svømmetur. Havnebadet byder også på en badeplatform og saunabygning samt et 15 m langt bassin. Læs mere.

10

Strande på Bornholm - perfekte steder til solbad og sport

Kom helt ned i gear på de smukke bornholmske strande. En ferie på Bornholm er ingen ferie, hvis ikke I har været på en rigtig bornholmsk strand. Mærk det fine sand og tag en forfriskende dukkert i Østersøens krystalklare vand. Læs mere.

Flere afslappende oplevelser på Bornholm

 

Tema
Gourmetoplevelser på Bornholm
Tema
Flere wellness events & oplevelser
Tema
Andre events lige nu
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00