Artikel

Bornholms Kunstrunde

Kom indenfor hos de bornholmske kunstnere og kunsthåndværkere. Oplev det store udbud af kunstliv på Bornholm fra d. 9. maj - 12. maj 2024.

Kunsthåndværk og kunst har altid været udbredt på Bornholm, og øen har rigtig meget at byde på. Derfor har Bornholm fået sin egen kunstrunde. Kunstrunden er tre dage med åbent hus hos kunstnere, kunsthåndværkere og udstillingssteder. Under kunstrunden kan du ved hjælp af det flotte katalog og hjemmesiden orientere dig om hvem der holder åbent, og dermed planlægge din helt egen tur rundt i kunsten.

Kunsten er til for dig

Kunstrunden er ikke begrænset til tre dage. Året rundt kan kunsten og kunsthåndværket nemlig opleves på Bornholm. Brug kunstrundens hjemmeside og kunstrundekataloget til gå på opdagelse i kunsten.

Det er fint at tale om kunsten, men værker er skabt for at blive delt. Så køb dem, der taler til dig, og som du føler vil gøre din hverdag smukkere.

Find overnatning på Bornholm

Der er flere muligheder for overnatning på Bornholm under årets kunstrunde, hvad end du er til hotel, bed & breakfast eller camping. Du kan finde en liste over overnatningssteder lige her → Overnatning på Bornholm.

Sådan kommer du hurtigt og nemt til Bornholm

For at komme til Bornholm har du flere muligheder. Du kan rejse med tog, bus, færge, bil eller fly. Find flere → informationer om rejseveje til Bornholm her.

Bornholms Kunstrunde

Læs mere om Bornholms Kunstrunde på deres egen hjemmeside.

Tema
Oplev Bornholm Craft Weeks - 10 dage med kunsthåndværk i særklasse
Tema
Bornholms Kulturuge i september - kulturoplevelser på hele øen
Tema
Læs om kunst på Bornholm
Tema
Læs om Makers Island Bornholm
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00