Oluf Høst Museet

Velkommen til Oluf Høst Museet i Gudhjem.

Oluf Høst Museet

Oluf Høst Museet åbnede i 1998 og er indrettet i Hedvig og Oluf Høsts smukke villa, Norresân, i Gudhjem. Der er tale om et kunstnerhjem med en righoldig samling af Oluf Høsts malerier ophængt netop dér, hvor de i sin tid blev til. Samtidig er Oluf Høst Museet et kunstmuseum med skiftende særudstillinger.

Museets eventyrligt smukke klippehave skråner stejlt op mod Gudhjems ”bjerg”, klippeformationen Bokul. En del af haven er et gammelt stenbrud, som i sin tid leverede granit til byggeriet af nødhavnen på den anden side af Hedvig og Oluf Høsts hus. I haven vokser blandt anden figen- og morbærtræer.

 

 

 

 

 

Denne undersides opdateres og administreres af bo-we webbureau

2 nye udstillinger!

I år har vi fået 2 nye udstillinger.

Sif Itona Westerberg & Asbjørn Skou: Marv og Sten: De to samtidskunstnerne Sif Itona Westerberg og Asbjørn Skou har forenet deres praksisser til udstillingen på Oluf Høst Museet. Hvor de vil omdanne sommeratelieret til en totalinstallation bestående af et stort skulpturelt værk og en billedfrise malet direkte på væggen.

BESAT AF BOGNEMARK – Oluf Høsts livsmotiv: Oluf Høst Museet kaster et fornyet blik på det motiv, der kom til at følge Høst i mere ned 30 år, nemlig gården Bognemark. Udstillingen byder på et solidt udpluk af de bedste og mest rørende Bognemark-malerier lånt fra museer og private landet over, der blandt andet viser udviklingen fra de tidlige versioner i 1930’erne til de mere abstrakte udgaver af gården fra 1950’erne.

 

Social:

Information

Åbningsperiode

Lukket for sæsonen

Åbningstider

Lukket

Særlige åbningsdage

Særlige lukkedage

Tlf. (+45) 56 48 50 38

E-mail oh@ohmus.dk

Web www.ohmus.dk

Løkkegade 35

3760 Gudhjem

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00