Musik på Bornholm

Slå ørerne ud på Bornholm! Kom og udforsk slaraffenlandet Bornholm - klippeøen syder og bobler nemlig af musik.

Læs mere om musikken på Bornholm

Bornholm – et slaraffenland af musik

Bornholm er rent slaraffenland for musikelskere! På Bornholm kan du nyde alle former for musik – oplev fx en god kirkekoncert i én af Bornholms smukke kirker. Tag til en god koncert i Musikhuzet Bornholm, i Ekkodalshuset midt på øen eller måske på Svanekegaarden?

Nyd også jazzfestivalen i Nexø samt Bornholms Harmonikafestival i Hasle. Oplev et brag af en rockkoncert med udsigt til Hammershus ruiner på Wonderfestiwall. På Bornholm kan du også nyde en god koncert under intime forhold på en lille hyggelig café eller en storslået nytårskoncert.

Bornholms klassiske musikscene er bred og varieret og byder hvert år på mange fremragende koncerter af højeste kvalitet. Musikerne er nogle af de bedste professionelle musikere, dels fra det øvrige Danmark, men også nogle med bornholmske rødder eller enkelte kendte ensembler fra udlandet. Læs mere i artiklen “Den klassiske musikscene på Bornholm”.

Attraktioner
Musikhuzet
Caféer
Café Klint
Attraktioner
Ekkodalshuset
Wonderfestiwall
Vang Pier Beach Party
Store nytårskoncerter i Allinge
Den klassiske musikscene på Bornholm

Musik på Bornholm

På Bornholm findes der rigtig mange koncertsteder - nogle af dem finder du her

Bornholm byder på musik hele året

Bornholm byder på masser af musikalske oplevelser året rundt og du får ikke svært ved at finde noget, der passer lige til dit temperament.

Find et lille udpluk af spændende musik-events på Bornholm herunder og tjek også vores eventkalender og se, hvad Bornholm har at byde på.

Musik

Danske og Svenske Sange – Ann-Mari Max Hansen og Kristoffer Jul Reenberg

Skuespiller og sanger Ann-Mari Max Hansen og pianist Kristoffer Jul Reenberg har gennem mange år sunget og spillet viser fra det righoldige danske og svenske sangkatalog. Sammen leverer de en dejlig musikalsk aften, hvor vi får glæden ved genhøret med noget af det allerbedste den danske og svenske musiktradition har givet os. Aftenens program vil foruden lidt Kai Normann Andersen bl.a. også byde på: Veronica Jag vet en dejlig ros I dit korte liv Säg det igen I skovens dybe stille ro Solen er så rød mor Bedårande sommarvals Deidres Samba Lyse sommernætter Monicas vals Adagio, m. fl. Ann-Mari Max Hansen har det svenske under huden, idet hun er født og har trådt sine barnesko i Sverige. Hun har sunget de svenske sange og fortolket dem gennem hele sin karriere og udtrykte i høj grad sin kærlighed til genren i den meget roste cabaretforestilling ’Broen til Sverige’. Desuden har Ann-Mari Max Hansen medmedvirket i flere musikforestillinger som Cabaret, Les Misérables, Over the Rainbow, Hair, Godspell samt et stort antal cabareter og revyfer. Kristoffer Jul Reenberg har turneret i USA med gruppen Pamyua og indspillet indierock og eksperimenterende jazz. Han har desuden akkompagneret kunstnere som Gitte Hænning, Niels Hausgaard og samarbejdet med svenske Sven-Bertil Taube. Kristoffer svæver evigt i musikkens verden for at skabe i håndværkets, humorens og poesiens navn.
Events10. maj. 2020
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00