Cykelferie på Bornholm

Hold den bedste cykelferie på Bornholm. Cykelferie på Bornholm er ikke bare trygt - i sikker afstand fra biler og trafik - men også afvekslende med korte afstande og meget smuk natur.

Cykelferie på Bornholm er en oplevelse for alle

Cykelferie på Bornholm er for alle

En cykelferie på Bornholm er egnet for alle – for familier, par, cykelentusiaster og nybegyndere. Bornholm er en attraktiv ø – også hvis du vælger at opleve øen fra en cykel. Bornholms smukke cykelruter leder dig rundt fra Dueodde i syd til Hammeren i nord – en kyststrækning på i alt 105 kilometer. De korte afstande og den afvekslende natur gør, at du simpelthen får lyst til at holde cykelferie på Bornholm! Bornholms Regionskommune har siden 1981 anlagt et net af skiltede cykelveje på over 230 km over hele øen og i dag har Bornholm ét af Nordeuropas bedste og smukkest beliggende cykelvejnet, der fører dig gennem den storslåede bornholmske natur og de maleriske små byer langs kysten.

Tour De France 2023 på bornholmsk
På dagsture med cykel på Bornholm
Tips til din næste cykelferie på Bornholm
Servicebygninger på Bornholm: Her kan du lade din elcykel

Download cykelguiden som PDF

Du kan hente brochuren ”Cykelferie på Bornholm” gratis som PDF. I brochuren finder du vejledninger til ruterne vist på kortet. Du kan også hente kortet som print-venlig A4 herunder.

Download brochure som PDF
Download cykelkort som PDF
Læs Magnus Corts forslag til 6 cykelruter

Her er vores forslag til cykelture på Bornholm

Hvad enten du er almindelig cyklist og elsker et lidt mere stille tempo eller du er Mountainbike-entusiast eller cykelrytter og elsker høj fart - vi har nogle forslag til ruter, som du kan køre på.

Cykelferie – den bedste måde at sanse natur og stemning

Når du holder cykelferie på Bornholm får du den mest optimale ferieform til at sanse den smukke bornholmske natur og øens særlige stemning. Bornholm er bakker, bølger, brosten, røgede sild og rundkirker. Bornholm er Skandinavien samlet på ét sted med store skove, hav og klipper. Bornholm har det hele, så snup cyklen og slip fantasien løs. Bornholm giver dig en perfekt cykelferie, hvor du alene bestemmer tempoet.

Læg en passende rute på Bornholm

Når du er på cykelferie på Bornholm, bør du lægge en cykelrute, der passer til dit temperament og din fysiske formåen. Det er nemt at finde vej på Bornholm – de mørkegrønne cykelvejskilte viser vej!

Gourmet fra din cykelsadel - Den Bornholmske Fødevarerute
Børne-cykelruten på Bornholm
Cykelrute I Krølle-Bølles fodspor
Outdoor-oplevelser med Outdoor Friends

Tag udstyret med eller lej det på Bornholm

På din cykelferie på Bornholm kan du enten vælge at tage hele udstyret med eller du kan leje, hvad du får brug for. Cykeludlejerne er godt udstyrede med meget andet end bare cykler, og de arrangerer gerne at have alt pakket og klart til din ankomst til Bornholm. Du kan også vælge at købe en færdigpakket cykelrejse til Bornholm, hvor rejsen til og fra øen, leje af cykel, udstyr, overnatning og diverse turforslag er med i prisen.

Tag cyklen med i de offentlige busser på Bornholm

Husk at du kan tage cyklen med de offentlige regionale busser på Bornholm. BAT – din bus på Bornholm – kan tage op til 5 almindelige cykler med pr. tur på en særlig cykelklap. Det er da godt at vide, hvis du pludselig skulle få brug for et hvil undervejs!

Deltag i Bornholms store cykelevents

På Bornholm arrangeres flere forskellige cykelløb, som du kan deltage i. Der er blandt andet Danmarks sejeste bjergløb eller en cykeltur rundt om hele øen ... Hvis du gerne vil få motion på en cykelsaddel, så deltag i disse cykelløb.
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00