Artikel

Gourmet restauranter på Bornholm

Bornholm er kendt for øens mange restauranter og lokale råvarer. Læs om bornholmske gourmetrestauranter, som er et besøg værd.

"This hidden Scandinavian island is a foodie must-visit" - New York Post

1

Kadeau

Du kan ikke sige gourmet uden at nævne Kadeau. I 2016, fik Kadeau overrakt deres første Michelin stjerne, af Michelin-guiden. Siden da har restauranten gjort sig fortjent til en stjerne hvert år. Kadeau serverer nordisk mad i smukke naturlige omgivelser.

2

Restaurant Nordlandet

Restaurant Nordlandet i Allinge serverer en klassisk menu inspireret af Bornholm og det nordiske køkken. Restauranten bruger så mange lokale ingredienser som muligt og serverer simpel mad, uden at gå på kompromis med smag eller kvalitet. De tilbyder et stort udvalg af vin, som sammen med maden, kan nydes i en afslappende atmosfære og med en smuk udsigt over Østersøen.

3

Fredensborg Badehotel

Fredensborg i Rønne ligger i en skov tæt på stranden Galløkken, med udsigt til Østersøen. Fantastisk mad og havudsigt går hånd i hånd i hotellets kritikerroste restaurant, som har fokus på det franske køkken.

4

Restaurant Le Port

Restaurant Le Port ligger i Vang intet mindre end fem minutters bilkørsel fra Gudhjem og tyve minutter fra Rønne. Restauranten har en smuk panoramaudsigt over terrassen og havet. Det er et af de smukkeste steder på Bornholm at nyde en solnedgang.

5

Stammershalle Badehotel

Restauranten nær Gudhjem tilbyder en hyggelig og afslappende atmosfære med velforberedte menuer, tilpasset årstiden. Restauranten skaber gode oplevelser, der sammen med den fantastiske udsigt, vil konkurrere om din opmærksomhed. Varierende menuer - ud fra udvalget af lokale produkter.

6

Restaurant Det Røde Pakhus

Nyd et lækkert måltid lavet af bornholmske råvarer på restaurant Det Røde Pakhus, i Rønne. Her kan du spise et traditionelt dansk smørrebrød til frokost eller en sublim 4-retters middag.

7

Hotel GSH

Beliggende i Rønne finder du Hotel GSHs kritikerroste restaurant. Her serveres fantastiske retter fra det italienske køkken. I samarbejde med den berømte italienske restaurant Ché Fé, har de skabet en menu med de bedste økologiske og bæredygtige produkter, fra Italien og Bornholm.

8

Griffen Spa Hotel

I Rønne på Griffen Spa Hotel finder du denne restaurant med en ekstraordinær udsigt over Østersøen. De serverer innovative klassiske retter fra en af Bornholms bedste kokke.

9

Melsted Badehotel

På restaurant Melsted Badehotel nær Gudhjem, er menuen baseret på lokale og sæsonaktuelle råvarer. Hver eneste ret er af højeste kvalitet og lavet af klassisk uddannede kokke. Og selvfølgelig vil du finde en formidabel udsigt ud til havet.

Download Mad & Mennesker nr. 8

Magasinet “Mad og Mennesker” fortæller om madeventyret Bornholm og øens forskellige fødevareproducenter. Magasinet kan blandt andet fås hos Bornholms Turistinformation rundt omkring på øen eller downloades som PDF her.

Gratis

Tema
Læs mere her: Gourmet på Bornholm
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00