Bornholm for børn - prøv disse forårsaktiviteter

For børnene er foråret på Bornholm en tid fyldt med aktiviteter. Solskinsøen byder nemlig på en lang række hyggelige, sjove og spændende forårsåbne attraktioner og oplevelser - både ude i naturen og indenfor.

Hent inspiration til en hyggelig og spændende forårsferie for familier med børn her.

Hold en herlig forårsferie på Bornholm for familier og børn

På Bornholm kan I tage på udflugter i Bornholms varierede landskab med børnevenlige cykelruter og vandreture ved den smukke klippekyst. Øen byder også på sjove og lærerige attraktioner for hele familien: Tilbring en dag i en sjov forlystelsespark eller kom tæt på øens fascinerende historie i flere oplevelsescentre. Og hvad med en dagstur over til den gamle søfæstning Christiansø, hvor I kan opleve, hvordan sørøvere og soldater tidligere levede side om side?

Solskinsøen lokker også slikmunde med søde fristelser baseret på gode lokale råvarer: Besøg hyggelige butikker rundt omkring på øen og lad jer friste af håndlavet vingummi, søde, bløde karameller, is produceret på bornholmske økologiske råvarer og meget mere.

Her er jeres guide til familievenlig overnatning på Bornholm

Når I er på Bornholm med familien, så har I brug for et hyggeligt og afslappende overnatningssted. Her er et lille udvalg af vores partnertilbud:

Her er jeres guide til forårs-attraktioner på Bornholm

Foråret på Bornholm byder ikke bare på en flot og enestående natur, som bør opdages - men der er også en lang række attraktioner, både inden- og udendørs, som I kan besøge og opleve. Her finder I et lille udpluk:
Rokkesten på Bornholm
Attraktioner
Lilleborg
Attraktioner
Ekkodalen
Børnenes Bornholm
Lystfiskeri med børn på Bornholm

Gourmet i børnehøjde

Mange børn elsker at lave mad. Måske er ferien på Bornholm det rigtige tidspunkt til at indvie børnene i madlavningens kunster. I madkulturhuset i Melsted ved Gudhjem kan børn tilberede lækre retter af de mange smagfulde råvarer fra det bornholmske spisekammer.

Husk også at standse ved de mange vejboder med friske frugter og grøntsager. Så er I virkelig klare til eksperimentere med jeres egne versioner af bornholmske gourmetretter. Bornholm har også en række gourmetrestauranter, hvor børn er mere end velkomne, og der findes hyggelige familierestauranter, hvor man ved, hvad børn gerne spiser. Prøv også at besøge de bornholmske røgerier og oplev, hvordan sildene røges og til sidst bliver gyldne, når de er færdige.

Jeres guide til familievenlige spisesteder på Bornholm

Her om foråret er der måske endnu ikke helt så mange åbne restauranter, som når det er sommer. Til gengæld er der rigeligt med plads og børn er mere end velkomne - også på de lidt "finere" restauranter på øen. Her er der et lille udvalg:

Her er jeres shoppingguide for hele familien på Bornholm

Familievenlige butikker er der faktisk også en del af på Bornholm. Legetøjsforretninger, tøjbutikker og meget mere, som er et uddybende kig værd. Her får I et lille udpluk:

Events til hele familien dette forår

Når I er på ferie på Bornholm dette forår, så kan I deltage i en lang række events og arrangementer for både børn og voksne. Her er et lille udpluk af dem:

Her er jeres guide til overnatningsmuligheder for hele familien

Hvordan lyder det: Et stort sommerhus, et hyggeligt pensionat eller ferielejlighed til den næste Bornholm-ferie med hele familien? Også hoteller, vandrerhjem og andre overnatningsmuligheder har tilbud til hele familien. Her er et lille udpluk:
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00