Børnevenlig forårsferie på Bornholm

Spændende oplevelser og aktiviteter i foråret

Få tips til jeres ferie her

 Bornholm – vi mødes altid igen ♥

For 2. år i træk er Bornholm blevet kåret til Danmarks bedste feriedestination ved den traditionsrige og prestigefyldte prisuddeling Danish Travel Awards. Vi er meget stolte af og taknemmelige over, at I, vores gæster, har stemt og sikret os denne flotte anerkendelse af vores dejlige ferieø endnu engang.

Stadigt flere af jer besøger Bornholm hele året rundt, og det kan vi godt forstå, for Bornholm er noget ganske særligt og hver årstid byder på nye oplevelser og indtryk. Du bliver aldrig færdig med at udforske Bornholm, og vi ved at mange af jer, bærer Bornholm i hjertet og elsker øen lige så meget som bornholmerne.

Forår på Bornholm er familietid, når det er bedst

Det er forår – en tid som mange børnefamilier ser frem til. For hvad er bedre end at kunne komme ud i naturen igen, mærke solens varme stråler og indånde den klare friske luft efter de lange, mørke vintermåneder, hvor man har været pakket ind fra top til tå med flyverdragt og vanter. Når I i løbet af de næste måneder besøger Bornholm, vil I kunne opleve naturen vågne fra sit vinterhi. Alt bliver langsomt lysegrønt og gror, himlen er klar og blå og luften frisk, med et svagt strejf af salt. Nu er det tid til udendørs oplevelser og eventyr for store og små.

8 gratis forårsoplevelser med børn
Mysteriet på Bornholm - Tag med på eventyr
Vi vil gerne dele vores kærlighed til Bornholm med jer ❤ Se filmen her ...
Tag på sjov mobilskattejagt på Hammershus

Bornholm er Danmarks største og sjoveste udendørs legeplads

Der er rig mulighed for eventyrlige oplevelser på Bornholm. Et spændende sted at udforske, er det nedlagte stenbrud oppe ved Hammeren Fyr, hvor I endelig må huske spand og fiskenet, for her er der rig mulighed for at undersøge dyrelivet i den hyggelige stenbrudssø, Krystalsøen. Ønsker I mere eventyr så prøv kræfter med ’Mysteriet på Hammershus’, som er en sjov, mobil skattejagt på Hammershus, ikke langt fra Hammeren Fyr.

Og så skal I naturligvis klatre på de bornholmske klipper, nyde de brede, børnevenlige strande, som også om foråret, er perfekte til at bygge ridderborge eller prinsesseslotte. I kan også gå på opdagelse efter fossiler eller bare flotte sten at male på.

Rundt omkring på hele øen findes naturlegepladser, hvor I har mulighed for at samles rundt om bålstedet efter endt leg, til hygge og en bid mad. Bornholm er et stort udendørs legeland med plads til alle i trygge omgivelser.

Spændende børnevenlige museer og attraktioner

Foråret på Bornholm byder ikke bare på en flot og enestående natur og oplevelser i det fri. Øen har også en lang række spændende attraktioner og museer, både inden- og udendørs, som er værd at opleve.

Mød en dinosaur

Besøg det populære oplevelsescenter NaturBornholm i Aakirkeby, hvor I bliver ført helt tilbage i tiden til Bornholms tilblivelse. Vidste I, at Bornholm er det eneste sted i Danmark, hvor der har været landlevende dinosaurer? På NaturBornholm kan I se de imponerende dinosaurer i deres oprindelige størrelse, og som alt andet på NaturBornholm, må man hjertens gerne røre dem – hvis I altså tør…

10 spændende oplevelser for hele familien
Brænd energi af i naturen
Lyt til den spændende historie: Sørøvere og forsvarsværker

Sørøvere og soldater

Øst for Gudhjem, finder I søfæstning Christiansø, hvor den gamle velholdte fæstningsværk vidner om øens fortid som flådebase. Christiansø er et helt unikt sted, også for børn. Vidste I f.eks., at der ikke kører biler på Christiansø? Og at der kun findes 2 slags pattedyr – pindsvin og mus? Til gængæld kan du overalt i foråret opleve smukke rugende edderfugle og en masse trækfugle.

Og så er der naturligvis stedets spændende historie. Tag på en dagstur med færgen fra Gudhjem og hør historien om, hvordan sørøvere og soldater for mange år siden levede side om side på Danmarks østligste punkt. I kan også tyvstarte eventyret her og lytte til  tidligere Radio- og TV-vært Morten Resen fra GoLittles spændende historie om Christiansø: Sørøvere og forsvarsværker. 

Der sker meget mere på Bornholm i foråret. I kan også gå tur med en rovfugl, besøge Danmarks mest besøgte vandfald i Døndalen, tage på en tidsrejse til Middelalderen eller hvad med en familie-minigolf-turnering på øens gode minigolfbaner?

Tid til at slappe af og nyd et børnevenligt køkken

Der skal naturligvis også være tid til bare at slappe af og måske lade sig lokke af Bornholms mange søde fristelser baseret på gode lokale råvarer. Smag på de bløde karameller, en lækker is, chokolade og meget mere. Bornholm tilbyder desuden flere rigtig gode børnevenlige restauranter, hvor I kan opleve de gode bornholmske råvarer tilpasset både store og små.

Det kan I lave på Bornholm, når det er indevejr
Få overblik over alle forårsoplevelserne med vores gratis rejseguide-app
Her finder I et hyggeligt sted at bo
Sådan kommer I nemt til Bornholm

“Det kan godt være, at Bornholm er børnenes ø, men når børnene er glade, er forældrene det som regel også. Og på den måde bliver Bornholm jo faktisk familiernes lille ferieperle.”

– Blogger Camilla Wandahl alias “Fabelmor”

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00