Oplev spændende forårsaktiviteter for børn på Bornholm

For børnene er foråret på Bornholm en tid fyldt med aktiviteter. Solskinsøen byder nemlig på mange hyggelige, sjove og spændende oplevelser.

Læs mere her

OBS! Som følge af corona-pandemien gælder der i øjeblikket særlige vilkår for Bornholm. → Læs mere her. Rigtig meget på øen er som følge af Corona-pandemien lukket ned, og derfor er den nedenstående artikel ikke helt retvisende. Men du kan for eksempel → opdage 7 skjulte steder i den bornholmske natur og her kan du blive klogere på, hvordan du kan → få Bornholm med hjem, når du ikke selv kan opleve øen.

Husk, at du fortsat godt kan rejse til Bornholm via Sverige med færgen fra Ystad. Grænselukningen berører ikke personer, der rejser i transit mellem det øvrige Danmark og Bornholm via Øresundsbroen og Sverige, oplyser det svenske indenrigsministerium.

Hold en herlig forårsferie på Bornholm for familier og børn

På Bornholm kan I tage på udflugter i Bornholms varierede landskab med børnevenlige cykelruter og vandreture ved den smukke klippekyst. Øen byder også på sjove og lærerige attraktioner for hele familien: Tilbring en dag i en sjov forlystelsespark eller kom tæt på øens fascinerende historie i flere oplevelsescentre. Og hvad med en dagstur over til den gamle søfæstning Christiansø, hvor I kan opleve, hvordan sørøvere og soldater tidligere levede side om side?

Inspiration
Her er 8 gratis oplevelser med børn på Bornholm
Når det regner
Det kan I lave på Bornholm, når det er indevejr
Ugeprogram for familier
Vores forslag til 7 dages ferie på Bornholm
Tag hurtigfærgen eller flyveren
Rejs hurtig og nemt til Bornholm med hele familien fra kun 99 kroner

Sådan får I en spændende forårsferie på Bornholm

Foråret på Bornholm byder ikke bare på en flot og enestående natur, som bør opdages – men der er også en lang række attraktioner, både inden- og udendørs, som I kan besøge og opleve. Solskinsøen lokker også slikmunde med søde fristelser baseret på gode lokale råvarer: Besøg hyggelige butikker rundt omkring på øen og lad jer friste af håndlavet vingummi, søde, bløde karameller, is produceret på bornholmske økologiske råvarer og meget mere.

Overnatning for hele familien
Her finder I et hyggeligt sted at sove
Det kan I lave på Bornholm
Prøv disse 10 forårsoplevelser på Bornholm for hele familien
App: Mobilskattejagt på Hammershus
Bloggeren "Fabelmor" mener:
Derfor er Bornholm et godt feriested for børn

“Det kan godt være, at Bornholm er børnenes ø, men når børnene er glade, er forældrene det som regel også. Og på den måde bliver Bornholm jo faktisk familiernes lille ferieperle.”

– Blogger Camilla Wandahl alias “Fabelmor”

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00