Artikel

App: Mobilskattejagt på Hammershus

En sjov oplevelse for børnefamilier på Hammershus borgruin

Mobilskattejagt på borgen: Den drilske mestertyv, Heidenreich, vil stjæle en uvurderlig skat fra Hammershus. Derfor opfordres alle børn og barnlige sjæle på Bornholm til at tage ud og hjælpe med at stoppe ham – med deres mobiltelefoner.

Serieforbryder planlægger kup på Hammershus

Hvis du er god til at løse gåder og frisk på en skattejagt, kan du måske forhindre, at en uvurderlig skat fra Hammershus bliver stjålet. Det er plottet i mobilspillet Mysteriet på Hammershus, som ligger på appen Useeum.

Skurken i spillet er Heidenreich, en drilsk og skummel type, som har planlagt at udvide sin private samling af kulturskatte med en genstand fra Bornholms mest berømte borgruin. Heldigvis er professor Blom på sporet af ham, men hun har brug for din hjælp til at løse Heidenreichs gåder. På den måde fører spillet dig på en sjov og lærerig skattejagt på Hammershus.

Spillet er udviklet i et samarbejde mellem Naturstyrelsen Bornholm, formidlings-appen Useeum og firmaet OK Monkey, der består af to tidligere ansatte fra DR Ramasjang. Den fulde version af Mysteriet på Hammershus koster 45 kr., men man har mulighed for at prøve den første del af spillet gratis, ligesom der er gratis adgang til Hammershus.

Sådan gør du

 • Sådan spiller du Mysteriet på Hammershus:
  1. Hent appen Useeum i App Store eller Google Play
  2. Åbn appen, og vælg Hammershus
  3. Start Mysteriet på Hammershus fra menuen
 • Spillet kan prøves gratis og koster 45 kr. for den fulde version. Der er gratis adgang til Hammershus.
 • Useeum er fælles app til museer og historiske steder.
 • Mysteriet på Hammershus er en del af serien MuseumsMysteriet, som også kan spilles på fx Christiansborg Slot, ARoS, Egeskov og en række andre steder.
 • Spillet er skabt af Frederik Hansen og Andreas Nederland, som også skriver børnebøger og laver børne-tv til DR Ramasjang.
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00