Artikel

De 10 mest populære attraktioner på Bornholm

På Bornholm er der mange spændende oplevelser og attraktioner - mange af dem har åbent året rundt. Her er vores oversigt over de 10 mest populære attraktioner på Bornholm.

Bornholm er kendt for sin enestående natur, sine klipper, de finde sandstrande – men Bornholm byder også på mange attraktioner og oplevelser for børn og voksne. En del af dem er gratis attraktioner, som for eksempel ruinen Hammershus og det nye besøgscenter. Her på Nordeuropas største borgruin kan du få en forestilling om, hvordan man i middelalderen har levet på og regeret fra en så stor borg. I kan også besøge bisonflokken i skoven midt i Almindingen – eller hvad med at opleve ægte sørøverstemning på Nordens første søfæstning Christiansø fra 1684?

Her er de 10 mest populære attraktioner på Bornholm

Alle disse attraktioner er velegnede til familier med børn, men også når I "kun" er to voksne på ferie.

1

Nordeuropas største borgruin Hammershus

Få en fornemmelse af, hvordan man i middelalderen levede som ridder eller konge på en så stor borg - med udsigt over hele Østersøen.

2

Den hyggelige forlystelsespark Brændesgårdshaven

Oplev en spændende og enda actionrig dag med børnene i denne hyggelige park, med dyr, robåde, tovbaner og mange andre forlystelser.

3

Bisonflokken i Almindingen

I Bisonskoven i Almindingen kan I komme tæt på de omkring 15 bisoner, der bor her og er med til at pleje skoven. Overhold dog en sikkerhedsafstand på omtrent 80 meter, når du rent faktisk ser dyrene.

4

Nordens første søfæstning Christiansø

Hvis I vil opleve ægte sørøverstemning og se, hvordan det er at leve på en gammel søfæstning, så tag færgen fra Gudhjem og over til øen Christiansø og Frederiksø.

5

Det tidligere militære anlæg Bornholmertårnet

Deltag i spionjagten eller oplev et ægte jagerfly - eller oplev udsigten over hele Sydbornholm fra det 70 m høje gamle overvågningstårn.

6

Bornholms Kunstmuseum - Danmarks måske flotteste kunstmuseum

Besøg et af Danmarks flotteste kunstmuseer - som ligger direkte ved vandet. Se værkerne af Bornholmermalerne og Skagensmalerne - og børnene kan gå på en dyrejagt i malerierne, eller skabe deres egne kunstværker i børnehjørnet.

7

Dinoer og krokodiller på NaturBornholm

Her kan I se dinosaurer og se de store fodspor, som dyrene har efterladt i naturen for mange millioner år siden. Eller oplev ægte krokodiller - eller hvad med at deltage i forskellige workshops for store og små?

8

Riddere og konger på Bornholms Middelaldercenter

Hvis I vil komme tæt på ridderlivet og selv opleve, hvordan man levede i middelalderen - så tag til Bornholms Middelaldercenter ikke langt fra Østerlars Rundkirke.

9

Verdens mindste travbane - Bornholms Brand Park

Oplev den hyggelige stemning på verdens mindste travbane - og vær med til at heppe på lige netop din favorithest. Ofte kan du også gå hen til staldene og klappe hestene.

10

Nordens største minigolfpark Bornpark

Her kan I dyste forældre mod børn eller bror mod søster eller helt som I lyster. I spiller i en park, der simpelthen ligner øen Bornholm - med alle mulige sjove forhindringer og baner.

Læs mere om de bornholmske seværdigheder

De bornholmske seværdigheder ligger tæt og der er så mange at vælge imellem, at du selv efter adskillige besøg på klippeøen stadig kan finde nye, interessante udflugtsmål.

Tema
Top 10 oplevelser på Bornholm
Tema
Besøg 10 naturoplevelser på Bornholm
Tema
Se Bornholms røgerier og smag på en af øens delikatesser
Tema
10 steder til det perfekte Instagram-billede
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00