Den søde tand

Bornholm er paradis for dig med en sød tand!

Læs mere

Bornholms søde lækkerier

Bornholm er en størrelse, der kan sanses – også med ganen. På Bornholm produceres en lang række lækkerier, og der er noget for enhver med en dejlig sød tand. Enkelhed, håndværk og kvalitet er nøgleordene for de bornholmske produkter.

Fødevarer
Bech Chokolade Gudhjem
Fødevarer
LAKRIDS BY BÜLOW
Fødevarer
Svaneke Chokoladeri
Fødevarer
Karamelleriet
Caféer
Nettis

Karameller

I Gudhjem og i Svaneke kan du finde Bornholms lækre og bløde karameller. I de arbejdende karamelkogerier samt butikker kan du opleve et fint gammelt håndværk og følge karamellernes vej gennem produktionen på tætteste hold.

Is

Du skal også prøve den lækre is, når du besøger Bornholm. I Svaneke finder du lækker bornholmsk flødeis tilsat bær, frugter og andre gode sager – den rene vare uden kunstige tilsætningsstoffer, og i Snogebæk kan du nyde frisklavet økologisk is fremstillet på italienske maskiner.

Chokolade

Bornholm er også kendt for at producere den lækreste chokolade. Prøv de håndlavede fyldte chokolader og flødeboller i Svaneke, Snogebæk, Gudhjem og Rønne, som huskes længe efter de er spist. Enkelhed, håndværk og kvalitet er nøgleordene her. De fleste steder kan du se, hvordan chokoladen bliver fremstillet i det åbne produktionslokale i forbindelse med butikken.

Bolsjer

I Svaneke kan du prøve Bornholms lækre bolsjer i en over 200 år gammel købmandsejendom på torvet. Følg produktionen af de mange forskellige bolsjer, der foregår efter de gamle håndværksmæssige principper, hvor der bliver lagt vægt på kvalitet, både hvad angår smag og udseende.

Lakrids

Når du besøger Bornholm bør du også prøve øens lækre lakrids, der er håndlavet og fremstillet af de fineste råvarer. Naturligvis uden nogen former for tilsætningsstoffer. Du finder lakridsfabrikken i Svaneke, men du kan også købe den lækre lakrids flere andre steder på Bornholm.

Bornholms eget spisekammer

Gå også på jagt i det bornholmske spisekammer og prøv de vilde brombær eller køb lækre jordbær, figner, blåbær eller for eksempel morbær fra en vejbod eller et hyggeligt bornholmsk marked.

Bornholmske Delikatesser

Uanset om du er til søde sager eller ej, så har Bornholm delikatesser for alle.
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00