Semester på Bornholm
Upplev en dansk ö-semester

Res snabbt och direkt från Ystad till solskens- och semesterön Bornholm.
Det tar bara 1 timme och 20 minuter.

Få inspiration till din semester

Alla kan behöva en semester på Bornholm – speciellt på våren, när himlen är hög & blå och luften frisk & klar. Vårsolen smeker klipporna och de små mysiga kuststäderna börjar sjuda av liv. Upplev den mycket speciella atmosfären, njut av ett glas vin på de vackra stränderna och besök öns många bra restauranger.

Vare sig du reser i sällskap med endast din käresta eller har barnen med, så har Semester Bornholm en semesterbostad, som passar just dig.
  Se alla möjligheter här 

Tips för bra boende
Smaka på Bornholm
Vi vill gärna dela vår kärlek till Bornholm med dig ❤ Se filmen här ...

Upplev en dansk ö-semester

Bornholm erbjuder närproducerade råvaror och andra läckerheter i en klass för sig, vacker och mångsidig  natur samt massor av kulturevenemang som musikfestivaler och Bornholms Konstrunda vecka 21.

Ge er ut på upptäcktsfärd i de charmiga kuststäderna och deras spännande specialbutiker: Utforska det lokala konsthantverket, besök glasbruk, keramik-, textil- och smyckesverkstäder.

Vill ni veta mer om Bornholms matkultur? Följ med på matlagningstävlingen Sol over Gudhjem, eller besök Bornholms Madkulturhus gaarden.

På Bornholm har ni tid att bara koppla av och skapa nya, härliga semesterminnen.

Bornholms sevärdheter
Besök de bornholmska rökerierna
Ertholmene: Christiansø och Frederiksø

Direktfärja från Ystad till Rønne

Res snabbt och direkt med katamaran från Ystad till solskens- och semesterön Bornholm – snabbare än att stå och vänta på flyget i charterkön.

Själva överfarten till Rønne tar bara 1 timme och 20 minuter, och nu är färjebiljetterna blivit ännu billigare. Passa på att njuta av din favoritbok under tiden.

 

Semester Bornholm
Det blir en trevlig semester

Semester Bornholm är en association av en rad bornholmska semesteranläggningar, som bjuder på ett brett urval av moderna och välutrustade semesterbostäder. Vi hjälper dig också gärna med att boka dina färjebiljetter till fördelaktiga priser

Se mer och boka här

Njut av sensommaren på Bornholm

Titta på videon och dröm er bort till en semester på Bornholm

Bornholm har något för alla

Aktiv semester, ren avkoppling, romantiska paket, natur, camping, mys, gourmet eller cykeltur. Njut av varandras sällskap på Bornholm.
Hitta tips inför semestern här.
Klassiska Bornholm för par
Aktiv semester på Bornholm för par
Konst och kultur på Bornholm

Stora evenemang på Bornholm

Ta dig an utmaningar inom sport och friluftsliv, lyssna på bra musik, se stjärnkockar i toppform tävla mot varandra – och mycket mera. På Bornholm kan du uppleva stora evenemang under hela året.
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00