Bornholm för par

Res snabbt och direkt med katamaran från Ystad till solskens- och semesterön Bornholm – snabbare än att stå och vänta på flyget i charterkön. Själva överfarten till Rønne tar bara 1 timme och 20 minuter, och nu är färjebiljetter blivit ännu billigare. Passa på att njuta av din favoritbok under tiden.

Få inspiration för din semester

Det är nästan som om tiden går lite långsammare i de trevliga gamla kuststäderna, och när havet lägger sig och solen går ner efter en lång dag infinner sig en väldigt speciell stämning. Ett glas vitt vin på solvarma klippor. Och så havet, som varje dag har en ny färg, ett nytt uttryck, ett nytt ljud. Bornholm erbjuder närproducerade råvaror och andra läckerheter i en klass för sig, vacker och allsidig natur och massor av kulturevenemang som musikfestivaler och en spännande kulturvecka. Ge er ut på upptäcktsfärd i de charmiga kuststäderna och deras spännande specialbutiker: Utforska det lokala konsthantverket, besök glasbruk, keramik-, textil- och smyckesverkstäder. Vill ni veta mer om Bornholms matkultur? Följ med på matlagningstävlingen Sol over Gudhjem eller besök Bornholms Madkulturhus gaarden. På Bornholm har ni tid att bara koppla av och skapa nya, härliga sommarminnen.

Attraktioner
Hammershus
Attraktioner
Bornholms Kunstmuseum
Attraktioner
Rundkirker på Bornholm
Mad & Drikke
Hasle Røgeri
Attraktioner
Christiansø

Inspiration för sommarsemester

Titta på videon och drömma sig bort för sommarsemestern på Bornholm

Bornholm är härlig

Vi har sammanställt några förslag för din sommarsemester. Oavsett om du är en aktiv semester, konst, klassisk Bornholm eller riktigt bra mat.
Klassiska Bornholm för par
Aktiv semester på Bornholm för par
Gourmet- och matupplevelser på Bornholm
Konst och kultur på Bornholm

Bornholm har något för alla

Aktiv semester, ren avkoppling, romantiska paket, natur, camping, mys, gourmet eller cykeltur.
Njut av varandras sällskap på Bornholm. Få idéer för semester her.

Sugen på weekendresa? Här är Lotties tips på "nya" städer

Från svenska tv4: Reseexpert Lottie Knutson ger oss tips och inspiration till 9 weekendresor: mysiga, prisvärda, vackra städer i Europa – inklusive Bornholm.

 

Börjar från 0:48.

Titta på sändningen här

Upplev stora evenemang på Bornholm

Kast dig ut i sportsliga utfordringar, lyssna till bra musik, se stjärnakockar i toppform tävla mot varandra – og mycket mera. På Bornholm kan du uppleva stora evenemang genom hela sommaren.
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00