gaarden / Bornholms Madkulturhus

I Danmarks første regionale Madkulturhus kan du blive klogere på den bornholmske mad. Bygningen er også samlingen af de bornholmske fødevareproducenter.

Her kommer du selv på arbejde

Lige ved siden af Landbrugsmuseet Melstedgård ligger gaarden – Bornholms madkulturhus, hvor du kan opleve og lære noget om bornholmske madspecialiteter. gaarden er ikke en restaurant, men et sted, hvor du selv “kommer på arbejde” og tilbereder maden under kyndig vejledning af madkulturhusets eksperter og historikere i forbindelse med forskellige madkurser eller temadage/-aftener.

Brug vores kalender

Hold dig opdateret på de forskellige åbne og lukkede arrangementer via kalenderen på vores hjemmeside, eller se med på vores Facebook-side, om hvornår vi har et kursus eller en workshop, der passer lige til dig.

Handicapvenlig attraktion

Adgang for kørestole: Ja*
Handicapparkering: Ja, bagsiden af huset
Handicaptoilet: Ja

* Dog begrænsede muligheder på nogle arealer, ring for yderligere information.

Fødevareproducenternes hus

gaarden – Bornholms madkulturhus er også (i regi af Gourmet Bornholm) de Bornholmske fødevareproducenters hus, som bruges til alt fra udvikling og læring og til networking og nytænkning. Huset kan også bruges til forskellige interne og eksterne arrangementer.

Gårdbutik og Cafe Skafferiet

I den nænsomt renoverede gårdbutik Skafferiet – den gamle “gårdkonen” på landbrugsmuseet – kan du købe mange af de varer, som de Bornholmske fødevareproducenter fremstiller. Butikken tilbyder et hav af lækkerier, delikatesser og gode bornholmske råvarer.

Hør den spændende fortælling om Melstedgård – for børn!

Tryk play og hør den spændende og lærerige historie om madkulturen før og nu – fortalt af den tidligere Radio- og TV-vært Morten Resen fra GoLittle.

Social:

Information

Åbningstider denne uge:

Kontaktinformation

Tlf. +45 29275964

E-mail thomas@gaarden.nu

Web gaarden.nu

Adresse

Melstedvej 25

3760 Gudhjem

Melsted

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00