Artikel

Regnvejrsaktiviteter på Bornholm med børn

Er vejret ikke med jer på jeres ferie på Bornholm? Så fortvivl ej - Bornholm byder på en masse spændende og sjove aktiviteter til en regnvejrsdag. Her finder I inspiration til, hvad I kan lave med børnene, når vejret byder på regn.

Skulle regnen vælge at kigge forbi under jeres ferie på Bornholm, så er der alligevel en masse andet I kan opleve. Bornholm er alletiders altid – også i regnvejr.

Her er forslag til aktiviteter familien kan lave sammen, hvor vejret slet ikke betyder noget.

Inspiration til indendørsaktiviteter.

1

NaturBornholm

Tidsrejse, jordskælv, dinosaurer, Østersø-akvarium, levende krokodiller, bisonudstilling og mere. Besøg oplevelsescentret NaturBornholm i den sydlige udkant af Aakirkeby - en oplevelse for hele familien, hvor naturvidenskab bliver underholdning.

2

Værftet - skaterhal, legeland og cafe

Gå på opdagelse i vores 700 m2 store legeland. Hold balancen på Noahs ark, kravl rundt i Babelstårnet og sving dig i Edens have. Spil indendørs fodbold, airhockey, bordfodbold m.m. Der er helt sikkert noget for enhver alder hos Værftet.

3

Bornholms Rovfugleshow

En af Bornholms mere hemmelige seværdigheder er Bornholms Rovfugleshow. Få en unik og børnevenlig oplevelse, hvor både du og børnene bliver klogere på naturens helte. En oplevelse der ikke kun er til børn, men også betager de voksne. Aktiviteter både inde og ude.

4

Lav dit eget glaskunst - Pernille Bülow By You

Hos Pernille Bülow By You kan du tage hele familien med til en dejlig kreativ dag, hvor I laver jeres eget unikke glasdesign. Det er nemt, sjovt og inspirerende – en rigtig god oplevelse for hele familien.

5

Juhls Minigolf

Spil indendørs minigolf i Bornholms største minigolfcenter. Juhls Minigolf består af 2.000 m2 indendørs minigolf, hvor der både er Betonbanen og Eternitbanen. Det giver masser af muligheder for sjove oplevelser for hele familien eller vennerne på tur. Her kan I også nyde en familievenlig restaurant.

6

Bornholms Tekniske Samling

En teknisk samling kan måske lyde lidt tørt, men med over 4.000 kvm fyldt med alt fra telefoner, traktorer, værktøj og endda et kampfly er der noget at opleve for hele familien. Mange af tingene kan man røre ved, hvilken gør det ekstra sjovt for børn. Spørg også efter skattejagten ved billetsalg.

7

Bornholms Forsvarsmuseum

Besøg Bornholms Forsvarsmuseum i Rønne og oplev de mange unikke militærhistoriske genstande fra Bornholms historie. Museet rummer en skat af genstande fra Bornholms militære historie. I museets forgård findes en række militære køretøjer og kanoner, som frit kan prøves og røres ved. Mange gæster synes det er sjovt, at sætte sig og betjene museets gamle Bofors antiluftskytskanon, eller tage billeder ved M/24 kampvognen fra filmen Olsen Banden Junior.

8

Match Padel Bornholm

Padel er ingen ny sport, men den har ganske vidst været længe om at finde vej til Danmark. Spillet kan i grove træk beskrives som 20% Squash og 80% Tennis. I finder indendørscenter på Vibegaardsvej 10 i Rønne.

9

Rønne Bio

Hvad passer bedre til en regnvejrsdag end en tur i biografen? Den hyggelige biograf i Rønne viser film for hele familien.

10

Rønne Svømmehal

Bornholms største svømmehal. Rønne Svømmehal har åbent for offentligheden hver dag. Tag ungerne med en tur i vandet.

11

Bornholms Kunstmuseum

Gå på Dyrejagt i Bornholms Kunstmuseum: Find dyrene i de mange smukke malerier - eller se, om I kan finde nogle eller alle genstande fra en liste, som I får udleveret i museumsskranken. Bagefter kan I lave jeres egne små kunstværker i museets hyggelige børnehjørne.

12

Bornholms Automobilmuseum

Der findes flere end 80 automobiler, traktorer og motorcykler på Bornholms Automobilmuseum. I kan også se meget andet nostalgi, som legetøj - tele radio. Bornholms første fjernsyn TV mm.

13

Gudhjem Svømmehal

Besøg den lille hyggelige svømmehal i Gudhjem, hvor familien alligevel kan få en skøn dukkert, selvom vejret udenfor ikke er til det.

14

Nexø Sandskulpturpark

Vi byder jer velkommen til Nexø Sandskulpturpark med mere end 25 skulpturer, stor sandkasse og sandlaps hvor man selv kan prøve kræfter med skulptureringen og skøn solrig terrasse hvor man kan nyde en god is.

Tema
Rokkesten på Bornholm
Tema
Top 10 oplevelser på Bornholm
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00