Artikel

5 børnevenlige strande på Bornholm

Bornholm har mange skønne børnevenlige strande. Her får du 5 favoritter.

Findes der noget bedre end lange hvide sandstrande og afkølende dukkerter på varme sommerdage?

Strande har Bornholm masser af og i denne artikel, vil vi give vores bud på 5 børnevenlige strande på Bornholm.

Sandstrande over hele øen

Bornholm er kendt for sin varierede natur af det klippefyldte nord og det strandfyldte syd – men de gode strande findes ikke udelukkende på Bornholms sydlige del. Mange steder på kyststrækningen, findes der hyggelige strande, der har plads til hele familien.

Vores anbefalinger til børnevenlige strande

Klik på billederne herunder for at læse mere om de forskellige strande, og hvilke faciliteter de har. Her er det også muligt at finde billeder og rutevejledninger.

 

1

Balka Strand

Balka strand er kendt for sin kilometer lange hvide fine sandstrand og lave, lune vand. Stranden ligger i læ for sommerens vestenvind, og du skal langt ud for at finde et sted, hvor du ikke kan bunde. Balka strand ligger på Bornholms sydlige del, tæt på Snogebæk by.

2

Melsted Strand

Melsted strand ligger tæt på Gudhjem på Bornholms østkyst. Stranden er børnevenlig og i den ene ende af stranden er et lille å-udløb, hvor børnene kan få timer til at gå med at bygge sanddæmninger. Melsted strand har også en badebro, så man hurtigt kan komme ud, hvor der er bedre plads til at svømme.

3

Sandvig Strand

Sandvig strand finder du for foden af Hammerknuden på Bornholms nordlige del. Her er der både bred sandstrand med plads til leg og udsigt udover smukke klipperformationer, der bryder landskabet. Sandvig strand har gode parkeringsmuligheder, kiosk og toiletfaciliteter.

4

Boderne Strand

Boderne strand har noget til hele familien. I Boderne kan de voksne købe modetøj fra Stærmose og på stranden, er der plads til masser af leg for hele familien. Find jeres egen lille oase i klitterne og lad legen gå løs, med udspring fra de store sten i vandet eller sandslotsbygning i vandkanten.

5

Antoinette Strand

Tæt på Rønne ligger Antoinette strand. En dejlig børnevenlig strand med god plads og mange muligheder for at finde et godt læ-sted.

Tema
læs alt om strande på Bornholm her
Tema
Læs mere om børnevenlig ferie på Bornholm
Tema
Restauranter med plads til alle
Tema
Bornholmske klassikere for børn
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00