Påske på Bornholm

Når du tilbringer påsken på Bornholm, kan du møde en bison, se den store dinosaur-udstillingen på NaturBornholm eller besøge Nordeuropas største borgruin Hammershus med det nyåbnede besøgscenter.

Få mere at vide om, hvad du kan lave til påske på Bornholm

Dejlig påske på Bornholm

Tag din bedre halvdel eller hele familien med til Bornholm i påsken. Der er masser af spændende aktiviteter for både store og små! Vinteren er ved at slippe sit greb, påskeliljerne blomstrer i haverne og anemonerne står på spring i Almindingen. Påsken står for døren og snart vil hele Bornholm summe af glade feriegæster. Og så er det en perfekt anledning til at holde en romantisk og afslappende ferie for to – eller opdage øen sammen med børnene og familien.

Attraktioner
Cykelferie på Bornholm
Vandreture på Bornholm
Fødevarer
Gourmet på Bornholm
Attraktioner
Bornholms seværdigheder

Sjove aktiviteter på Bornholm til påske

Bornholm byder på mange aktiviteter både før, under og efter påskedagene. Oplev fx sjov påske i Hasle, hvor hele byen er i påskehumør. Eller tag med på spændende påskeægjagt i Gudhjem over tre dage med flotte præmier! Man kan overnatte på Hotel Gudhjem centralt i byen. Oplevelsescentret NaturBornholm byder også på aktiviteter for hele familien samt en udstilling om de danske dinosaurer, og påsken står også i fiskens tegn med både Trollingtræf Bornholm, Ørreddag og berømt fiskebuffet. På Bornholms Museum kan du lave påskeaktiviteter og så er der flere motionsløb, travløb, vandreture, hestevognsture, sjov i middelalderen og meget, meget mere.

Find sjove oplevelser på Bornholm i påsken i vores eventkalender

Her er din guide til spændende attraktioner på Bornholm

Når du er på Bornholm i påsken, så kan du vælge mellem en lang række attraktioner til store og små rundt om på øen. Her er et lille udvalg:

Overnatning på Bornholm

Har du brug for overnatning på Bornholm i din påskeferie - enten til en sjov familieferie eller en romantisk ferie fir to? Så kontakt nogle af disse overnatningssteder:
Forår på Bornholm
Attraktioner
Christiansø
Mød en bison på Bornholm
Mad & Drikke
Røgerierne på Bornholm

Her er din guide til spisesteder på Bornholm i påsken

Er du sulten og vil gerne komme ud og spise på Bornholm? Prøv nogle af disse spisesteder:

Din guide til påske-events på Bornholm

I påsken arrangeres rigtig mange events specielt for børn. Her finder du et lille udpluk
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00