Påske på Bornholm

Når du tilbringer påsken på Bornholm, kan du møde en bison, se den store dinosaur-udstillingen på NaturBornholm eller besøge Nordeuropas største borgruin Hammershus med det nyåbnede besøgscenter.

Få mere at vide om, hvad du kan lave til påske på Bornholm

OBS! Som følge af corona-pandemien gælder der i øjeblikket særlige vilkår for Bornholm. → Læs mere her. Rigtig meget på øen er som følge af Corona-pandemien lukket ned, og derfor er den nedenstående artikel ikke helt retvisende. Men du kan for eksempel → opdage 7 skjulte steder i den bornholmske natur og her kan du blive klogere på, hvordan du kan → få Bornholm med hjem, når du ikke selv kan opleve øen.

Hold ferie og påske på Bornholm

Tag din bedre halvdel eller hele familien med til Bornholm i påsken. Der er masser af spændende aktiviteter for både store og små! Vinteren er ved at slippe sit greb, påskeliljerne blomstrer i haverne og anemonerne står på spring i Almindingen. Den bornholmske natur er en enestående oplevelse nu, når påsken står for døren og hele Bornholm snart vil summe af glade feriegæster. Og så er påsken en perfekt anledning til at holde en romantisk og afslappende ferie for to – eller opdage øen sammen med børnene og familien.

Attraktioner
Oplev kyststien på Bornholm
7 skjulte steder på Bornholm
Mød en bison på Bornholm

Det skal du se og opleve på Bornholm

Tag på spadseretur i Døndalen, hvor du både kan plukke friske ramsløgblade og se Danmarks højeste vandfald. Eller gå rundt om Bornholms nordligste spids, Hammerknuden, og oplev en af Danmarks mest unikke klippekyster.

Få mere inspiration i denne forårs-video af The Travelbook:

Sjove aktiviteter på Bornholm til påske

Bornholm byder på mange aktiviteter både før, under og efter påskedagene. Oplev fx sjov påske i Hasle, hvor hele byen er i påskehumør. Eller tag med på spændende påskeægjagt i Gudhjem over tre dage med flotte præmier! Der er flere hoteller i byen, hvor I kan overnatte centralt.

Oplevelsescentret NaturBornholm byder også på aktiviteter for hele familien samt en udstilling om de danske dinosaurer, og påsken står også i fiskens tegn med både Trollingtræf Bornholm (aflyst for 2020), Ørreddag og berømt fiskebuffet. På Bornholms Museum kan du lave påskeaktiviteter og så er der flere motionsløb, travløb, vandreture, hestevognsture, sjov i middelalderen og meget, meget mere.

Find alle påskeevents her
Attraktioner
Christiansø
Mad & Drikke
Røgerierne på Bornholm
Besøg også disse spisesteder i påsken
Find din påskeovernatning på Bornholm her
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00