Påske på Bornholm

Når du tilbringer påsken på Bornholm, kan du møde en bison, se den store dinosaur-udstillingen på NaturBornholm eller besøge Nordeuropas største borgruin Hammershus med det nyåbnede besøgscenter.

Få mere at vide om, hvad du kan lave til påske på Bornholm

Dejlig påske på Bornholm

Tag din bedre halvdel eller hele familien med til Bornholm i påsken. Der er masser af spændende aktiviteter for både store og små! Vinteren er ved at slippe sit greb, påskeliljerne blomstrer i haverne og anemonerne står på spring i Almindingen. Påsken står for døren og snart vil hele Bornholm summe af glade feriegæster. Og så er det en perfekt anledning til at holde en romantisk og afslappende ferie for to – eller opdage øen sammen med børnene og familien.

Vandreture på Bornholm
Besøg de bornholmske attraktioner
Mød en bison på Bornholm

Sjove aktiviteter på Bornholm til påske

Bornholm byder på mange aktiviteter både før, under og efter påskedagene. Oplev fx sjov påske i Hasle, hvor hele byen er i påskehumør. Eller tag med på spændende påskeægjagt i Gudhjem over tre dage med flotte præmier! Man kan overnatte på Hotel Gudhjem centralt i byen.

Oplevelsescentret NaturBornholm byder også på aktiviteter for hele familien samt en udstilling om de danske dinosaurer, og påsken står også i fiskens tegn med både Trollingtræf Bornholm, Ørreddag og berømt fiskebuffet. På Bornholms Museum kan du lave påskeaktiviteter og så er der flere motionsløb, travløb, vandreture, hestevognsture, sjov i middelalderen og meget, meget mere.

Find alle påskeevents her
Attraktioner
Christiansø
Mad & Drikke
Røgerierne på Bornholm
Besøg også disse spisesteder i påsken
Find din påskeovernatning på Bornholm her
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00