Påske på Bornholm

Når du tilbringer påsken på Bornholm, kan du møde en bison, opleve Bornholms enestående forårsnatur eller besøge Nordeuropas største borgruin Hammershus med det prisbelønnede besøgscenter.

Få mere at vide om, hvad du kan lave til påske på Bornholm

Hold ferie og påske på Bornholm

Tag din bedre halvdel eller hele familien med til Bornholm i påsken. Der er masser af spændende aktiviteter for både store og små! Vinteren er ved at slippe sit greb, påskeliljerne blomstrer i haverne og anemonerne står på spring i Almindingen. Den bornholmske natur er en enestående oplevelse nu, når påsken står for døren, og hele Bornholm  vil snart summe af glade feriegæster.

Rejs hurtig og nemt til øen

Bornholmslinjens hurtigfærger sejler fra Ystad i Sverige og bringer jer fra storbyens larm og os til klippeøens stilhed og fred på kun 1 time og 20 minutter. Flyselskabet DAT flyver dig på mindre end 35 minutter fra København direkte til forår og natur på Bornholm. → Læs mere om rejsevejene til Bornholm her.

Tips til vandreture på Bornholm
Nyd unikke madoplevelser med lokale råvarer
Besøg de bornholmske keramikere

Det skal du opleve på Bornholm

Tag på spadseretur i Døndalen, hvor du både kan plukke friske ramsløgblade og se Danmarks højeste vandfald. Eller gå rundt om Bornholms nordligste spids, Hammerknuden, og oplev en af Danmarks mest unikke klippekyster. Få mere inspiration i denne forårs-video af The Travelbook:
7 skjulte steder på Bornholm
Oplev den smukke bison på Bornholm
7 borge du kan opleve på Bornholm
Top 10 oplevelser på Bornholm

I Påsken er det sæson for

Det bornholmske forår er noget ganske særligt. Det er tiden hvor himlen bliver klar og blå igen og naturen blomstrer på ny. Den dejlige forårs sol varmer og bringer lys over Bornholms smukke klippeformationer, hvide sandstrande og flotte skove.

At opleve naturen springe ud på ny….

Til Påske er foråret for alvor i gang og den bornholmske natur vil nu være dækket af blomster og grønne blade. Gå en tur i Døndalen og fornem den krydrede duft af ramsløg, der fylder hele den storslåede sprækkedal.

….Og se de brusende vandfald

Foråret er der, hvor de bornholmske vandfald er mest brusende og smukke. Med Bornholms i alt 14 vandfald, deriblandt et af Danmarks højeste i Døndalen, er der rig mulighed for at se smukke naturskønne vandfald. Gå turen langs Kobbe å forbi Stavehøl vandfald og slut turen ved Kobbeå strand. – En helt igennem fantastisk tur, hvor skovens bund er dækket af hvide anemoner og grønne planter.

Fuglene vender tilbage…

Det er tiden, hvor trækfuglene vender retur efter den lange og kolde vinter, og igen indhyller øen i smuk fuglesang. Vinterens stilhed er forbi og skove og kyst vil igen være fyldt af liv og fuglesang. Besøger du Bastemosen i Almindingen, er du måske heldig, at spotte en trane eller en falk fra mosens fugletårn.

….Og det gør fiskene også

Det bedste tidspunkt, at fange fisk er i foråret.  Der er mange muligheder for at prøve kræfter med lystfiskeri. Du kan fiske både i en af øens ferskvandsøer eller i Østersøen fra båd eller fra kyst. Om du er garvet eller nybegynder, voksen eller barn, så er der gode muligheder for at blive et dejligt ferieminde rigere. 

10 forårsoplevelser for børnefamilier
Oplev de bornholmske vandfald
Oplev det rige fugleliv på Bornholm
Attraktioner
Lystfiskeri på Bornholm

Sjove aktiviteter på Bornholm til påske

Bornholm byder på mange aktiviteter både før, under og efter påskedagene og ude i naturen, er der masser af ting, som du kan opleve. Vi har et lille udpluk af påskens arrangementer på Bornholm her:
Det sker
Boble brunch på badehotellet
Det sker
Bag kulissen- Tæt på i Dyrenes Oase
Det sker
Kom til Onsdags Stegt Flæsk på Hotel Allinge
Det sker
Besøg Søfæstningen Christiansø 2024

Der sker mange andre spændende ting på Bornholm i Påsken. Få flere tips til ferien her.

Læs mere om påskeferie på Bornholm her
Oplev naturen på Nordens første søfæstning Christiansø
De bornholmske spisesteder
Find din påskeovernatning på Bornholm her
Rejs til Bornholm med fly eller færge
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00