Løb på Bornholm for store og små

Deltag i nogle af Bornholms mange, spændende løb og hold formen ved lige, mens du er på Bornholm.

Her kan du læse mere om løbeevents på Bornholm for både store og små

Løb på Bornholm

Holder du ferie på Bornholm og har du lyst til at holde formen ved lige, så deltag i nogle af Bornholms mange, spændende motionsløb. Så får du også lejlighed til at møde rigtig mange af de bornholmske løbere, som elsker at komme ud i den smukke bornholmske natur!

Etape Bornholm, Almindingsløb, Soft-ice Løb, Fredensborgløb…

Løb er absolut en af de bedste og mest effektive motionsformer, hvis du ønsker at forbedre din sundhed, så hvorfor ikke løbe, mens du er turist på Bornholm?På Bornholm arrangeres der hvert år masser af sjove og udfordrende løb for hele familien og uanset hvilken årstid, du har tænkt dig at besøge Bornholm, så vil der næsten altid være et eller flere løb, du kan deltage i.

Nogle af øens største motionsløb er fx det yderst populære etapeløb Etape Bornholm, som er en maraton fordelt over 5 dage, det gamle, traditionsrige Almindingsløb i Bornholms største skov, Fredensborgløbet i Rønne og det hyggelige Soft-ice Løb i Gudhjem, hvor du naturligvis får en lækker bornholmsk soft-ice efter dine anstrengelser.

Almindingsløbet
Attraktioner
Etape Bornholm
Salomon Hammer Trail
Fredensborgløbet

Mere ekstreme løb på Bornholm

Er du til større eller mere anderledes udfordringer, så byder Bornholm også på en lang række af mere ekstreme løb som fx Dirt for Fun med masser af mudder, forhindringer gennem vand, smalle passager etc. Eller hvad med at prøve kræfter med Dirt Extreme med voldsomme stigninger, hårdt løb med mudder op til livet, bakker, vandpassager, pigtråd, 3 meter høje ramper og andre ting, du aldrig ville tro du ville blive udsat for? Og så er der 100 km løb rundt om Bornholm, Salomon Hammer Trail – Danmarks hårdeste trailløb, Island Explorer, SwimRun Bornholm, etc.

Mange muligheder for orienteringsløb

På Bornholm har du mange muligheder for at deltage i orienteringsløb. Den bornholmske natur med skiftende terræntyper, der er unikke for Danmark, giver en orienteringsløber udfordringer og spændende oplevelser i skoven på alle årstider. Se mere i vores eventkalender eller her:
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00