Artikel

Bloggeren ‘Alle Ud’: 7 unikke outdooraktiviter på Bornholm

Bloggeren 'Alle Ud' har skrevet en blog om 7 outdooroplevelser som aktive familier ikke bør gå glip af på Danmarks Outdoor Ø.

“Bornholm er et mekka for outdoorentusiaster.” Sådan indleder ‘Alle Ud’ sin blog, efter at have været på aktiv ferie med familien på Bornholm.

Bloggen indeholder 7 outdooraktiviteter på Bornholm, som børnefamilier, ifølge ‘Alle Ud’ bør opleve. Nogle af aktiviteterne er endda gratis.

En tur i den Sorte Gryde, en svævetur over Opalsøen, havkajak langs Bornholms klippekyst, mulighederne er mange på solskinsøen.

Læs videre i nedenstående artikel for at få tips og inspiration til aktiviteter i det fri, for hele familien.

I artiklen nævnes følgende steder:

1

Helligdomsklipperne

På tur i Den Sorte Gryde den 60 meter dybe klippegrotte ved Helligdomsklipperne.

2

Tovbane over Opalsøen

Oplev det ultimative sus i maven over Opalsøen. Tovbanen er knap 300 meter lang og har et fald på 48 meter.

3

Havkajak Bornholm

Det uendelige hav og øens smukke og varierede kystlinje byder på store oplevelser i havkajak. Havkajak Bornholm har blandt andet guidede havkajakture.

4

MTB-Tur med Trailcenter Bornholm

Kør på mountainbike sporene i Almindingen, en tur for hele familien, med Trailcenter Bornholm bliver det den ultimative tur.

5

Oplev det smukke vandfald i Døndalen

Midt i dalen falder Døndaleåen omkring 20 meter og danner Danmarks højeste vandfald. Den letteste tur gennem Døndalen til vandfaldet er på knap 2 km frem og tilbage. Den tager omkring en times tid og sker ad brede, velanlagte skovveje. Den kan derfor også klares af folk, der er knap så godt gående og med mindre barnevogne.

6

På tur i Ekkodalen

Ekkodalen i Almindingen på Bornholm er øens største sprækkedal, og strækker sig ca. 2 km gennem Almindingen. I Alle Ud's blog beskrives det hvordan Ekkodalsturen virkelig bør opleves. Læs hele bloggen længere nede på siden.

7

Rejs med færgen til Bornholm

Af rejsemuligheder til Bornholm, nævnes blandt andet færgen fra Ystad til Rønne (nu Bornholmslinjen). Du kan evt. tage tog fra København til Ystad (kan bestilles via DSB) eller Kombardo Expressen fra København.

8

Med fly til Bornholm

Rejs med DAT til Bornholm og vær på øen på kun 30 min.

9

Overnat på Nordly Vandrerhjem

Nordly Vandrerhjem ligger i naturskønne omgivelser i Sandvig på Nordbornholm - tæt på attraktioner som Hammershus, Opalsøen og Hammerknuden. Udendørs har Nordly en boldbane, basket og bordtennis. Rundt omkring på grunden finder du hyggekroge med borde og bænke.

Bornholm: 7 outdooroplevelser – som aktive familier ikke bør gå glip af på Danmarks Outdoor Ø

“Jeg har håndplukket 7 spektakulære outdooraktiviteter på Bornholm, som både er familievenlige og helt unikke: Det er oplevelser, du ikke kan få andre steder i Danmark.”

Udkast fra AlleUd.dk’s artikel.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00