Artikel

Golf på Bornholm

Tag på golfferie på Bornholm - enhver golfspillers paradis

Oplev en dejlig golfferie på Bornholm med fire unikke golfbaner, betagende natur og udsøgte lokale madoplevelser. Den perfekte blanding for golfentusiaster.

Golfferie på Bornholm: enestående baner og naturskønne oplevelser

Golf er et spil for alle og næppe mange andre steder i Europa bydes på så gode og varierede muligheder inden for så kort afstand, som netop på Bornholm.

Øens fire golfbaner er meget forskellige, men de er alle beliggende i meget smukke omgivelser, og du vil kunne nyde den særpræget bornholmsk natur med klippefremspring, frodige skove og smuk havudsigt.

Både eksperter og let øvede kan udfolde sig og finde store udfordringer.

Rejs til golfoplevelser på Bornholm: det er nemt og hurtigt

Lige nu er det ekstra billigt at tage på golfferie til Bornholm, og rejsetiden er kun 3 timer fra København, hvis du tager med Bornholmslinjens færge fra Ystad til Rønne. En færgebillet inkl. en personbil + op til 5 personer koster i foråret fra 149 kr. Med rabataftalen ØresundGO kommer du altid over Øresundsbron til den laveste pris, lige nu kun 175 kr. pr tur.

Du kan naturligvis også flyve med DAT direkte fra Kastrup eller Billund til Rønne – det tager kun hhv. 35 eller 55 minutter. Perfekt for jer, der ønsker en forlænget weekend med tid til hygge og nærvær.

Golfferie krydret med gode madoplevelser

Efter en dejlig dag på golfbanen er det tid til at gå på opdagelse i det bornholmske madlandskab.

Er du på jagt efter gode madoplevelser, så rejser du ikke forgæves til Bornholm. Bornholm byder på rigtig mange gode restauranter og caféer og her er noget for enhver smag.

Du har ikke besøgt Bornholm, hvis du ikke har været forbi et at øens traditionelle røgerier og måske nydt en ‘Sol over Gudhjem’ med røget sild og æggeblommer med en kold lokal øl til. Eller hvad med en 5-retters gourmetmiddag i udsøgte rammer med udsigt over Østersøen? Eller et stykke velsmurt smørrebrød – mulighederne er mange.

Her kan du bo godt, når du er på golfferie

Bornholm byder på mange gode overnatningssteder og øens størrelse gør, at du aldrig er langt væk fra den nærmeste golfbane, gode restaurant eller spændende seværdighed. Alt kan nås inden for en afstand af 30 min. i bil og her er ingen myldretid eller bilkøer, man skal tage hensyn til.

Se en oversigt over gode hoteller på Bornholm her → Hoteller på Bornholm

Gudhjem Golfklub

Fantastisk golfbane med klipper og udsigt ud over Østersøen.

De 18 huller er anlagt så den både udfordrer let øvede golfspillere, men også med hvide og blå teesteder med en sværhedsgrad, der udfordrer meget øvede spillere.

Tema
10 restauranter du bør besøge
Tema
7 skjulte steder på Bornholm
Tema
Tips til 10 interessante museer
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00