Overnatning på campingplads eller i shelter

Er du til camping, så kan du nyde en hyggelig ferie på Bornholm på en af øen mange campingpladser. Vælg mellem hyggelige pladser, moderne campinghytter eller primitive lejrpladser og shelters.

Her kan du campere på Bornholm

Bornholm har en fem-stjernet-campingplads

Hvorfor tage til Sverige eller Italien, når du vil på campingferie? Du kan også blive i Danmark og tage til Bornholm. Her kan du vælge blandt mere end ti campingpladser over hele øen, der allesammen er hyggelige og komfortable.

De fleste pladser er enten tre- eller firestjernede, men der er faktisk også en campingplads på Bornholm, som har hele fem stjerner. Den råder over en lang række komfortable faciliteter, en egen minigolfplads – og byder desuden en enestående udsigt over Østersøen og helt hen til Christiansø.

Overnat i shelter eller på naturlejrplads – midt i naturen

Er du mere til meget enkel og primitiv camping og overnatning – gerne midt i naturen, så byder Bornholm på mange shelters og lejrpladser, som du kan bruge. Shelters er meget praktiske, når du går langs kyststien rundt om Bornholm.

I efteråret 2022 fik Bornholm 2 nye handicapvenlige shelters i Rø Plantage på lejrpladsen ved Mortingevej. De 2 nye shelters har større åbning end normalt, så det er lettere for handicappede, herunder kørestolsbrugere, at benytte dem. Shelterpladsen har også fået et handicapvenligt multtoilet.

→ Her kan du læse mere om primitiv overnatning på Bornholm (i shelter eller på naturlejrplads)

Her kan du overnatte på campingplads eller i shelter

Bornholm har mere end ti campingpladser og et par primitive lejrpladser samt shelters. Vi giver dig et udvalg her:
App: Shelter
Brug din energi i naturen
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00